unhollyseth 16.05.09, 08:42 Jak odczucia po koncercie zespołu IRA i po pierwszym dniu? Nie było mnie a chciał się dowiedzieć jak było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onaa0 Re: Dni Ostrowca 16.05.09, 10:32 Panie z wózkami i dziećmi pod sceną. Ławki, które w zasadzie służyły do tego aby na nich stano. Poza tym koncert nienajgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dni Ostrowca IP: *.blokowe.pl 16.05.09, 10:47 Średnia wieku publiczności tak z 19 lat. Sam koncert fajny, szkoda tylko że nie zagrali "Trochę wolniej". Sam koncert na pierwszy dzień imprezy dla mnie trochę za mało, jeszcze inne imprezy towarzyszące powinny być "na przedbiegi". Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Dni Ostrowca 16.05.09, 10:45 To dlatego tak pusto wczoraj w DG? Ogólnie to od jakiegoś czasu w piątki i soboty nie ma problemu ze stolikami w tymże lokalu, co mnie cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJS Re: Dni Ostrowca IP: *.telkonet.pl 16.05.09, 11:35 TELEPIZZA - NAJGORSZA PIZZA W OSTROWCU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opt Re: Dni Ostrowca IP: *.telkonet.pl 16.05.09, 14:42 ja bym powiedzial ze DG teraz robi tak nie dobra pizze ze lojj nie dos ze slone to ciasto jest do dupy i spalone Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Dni Ostrowca 16.05.09, 14:44 e tam, co tydzień jem i jest jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dni Ostrowca IP: *.blokowe.pl 16.05.09, 16:43 Co tydzień? Zdrowe odżywianie to twoje motto zyciowe rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś