Gość: karla IP: *.telkonet.pl 29.06.09, 12:39 Czy jest w Ostrowcu jakiś ginekolog który przyjmuje w soboty i ma w gabinecie usg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepla_z_czata Re: Ginekolog 29.06.09, 19:11 Oraz chyba państwo Szczepaniakowie na os. Słonecznym- za pasażem, po drugiej stronie Medyka na al. JPII. Mają nawet USG typu 4D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 19:36 przecież ordynatorek nie umie odczytywać USG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykła_ja Re: Ginekolog IP: *.telkonet.pl 29.06.09, 20:09 ordynatorek jest faktycznie beznadziejny ale jego żona to fajna babka, do niej możesz śmiało pójść. Dobry z niej lekarz a dodatkowo umie tak rozluźnić atmosfere że człowiek mniej sie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykła_ja Re: Ginekolog IP: *.telkonet.pl 29.06.09, 20:29 Nie mam pojęcia dlaczego jest jeszcze ordynatorem, bo nie dość że kiepski z niego lekarz to jeszcze strasznie gburowaty i nieprzyjemny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ginekolog IP: 87.204.126.* 29.06.09, 20:14 doktor Chwyczko na Pułankach również ma USG tradycyjne i dopochwowe,które osobiście uważam za dokładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
j.muszka82 Re: Ginekolog 30.06.09, 12:18 Ja również odradzam Szczepaniaka, Chwyczko też... że tak powiem - obydwaj nieprzyjemni i niedelikatni. Na szczęście nie musiałam tego doświadczyć, ale słyszałam bardzo złe opinie. Ja też polecam dr Karolika, on ma gabinet u siebie w domu, więc na pewno przyjmie w sobotę. Polecam również dr Aleksandrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 10:07 Lekarz nie musi być miły, podobnie, jak urzędnik :) ma być fachowcem, a wg mnie Szczepaniak nim jest. Jemu powierzyłam prowadzenie swojej ciąży i dziś mam cudowne i zdrowe dziecko, mimo że ciąża była zagrożona!nie zaprzeczę, że nie należy on do najprzyjemnieszych lekarzy, ale wie, co robi.Poza tym wizyta to wizyta, a nie spotkanie przy kawie, więc nie przesadzajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykła_ja Re: Ginekolog IP: *.telkonet.pl 01.07.09, 10:22 Ja myśle inaczej lekarz powinien być miły i w miare komunikatywny ponieważ pacjentka idąc do niego powinna mieć możliwość wypytania się o wszystkie dręczące ją problemy. A przy Szczepaniaku trudno o taką w miare swobodną rozmowe, dodatkowo jest to bardzo niedelikatny człowiek, miałam z nim styczność tylko raz i była to najbardziej nieprzyjemna wizyta lekarska w moim życiu.Ale ponieważ jest ordynatorem to wiele kobiet w ciąży chodzi do niego prywatnie żeby w szpitalu podczas porodu mieć zapewnioną lepszą opieke i to jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw Re: Ginekolog IP: *.opera-mini.net 01.07.09, 10:49 napisalbym cos na jego temat ale po prostu nie bede nerwow sobie psul i moze napisalbym troche za duzo czegos czego moge potem zalowac. Napisze tylko tyle,ze dzieki niemu ucieklismy z ostrowieckiego szpitala do kieleckich lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 09:38 a ile kosztuje u niego wizyta i wykonanie usg? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: Ginekolog 20.03.10, 10:06 Karolik: Ostrowiec Świętokrzyski 27-400, ul. Polna 7b, tel. (41) 2635122 Zadzwoń po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
rotarepo Re: Ginekolog 20.03.10, 21:31 o ile nic sie nie zmieniło wizyta + usg 60 zl jesli mnie moja pamiec nie myli Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: Ginekolog 21.03.10, 00:36 Widzisz:) Przypomniałaś mi, że ja też muszę iść do ginka przebadać się. Odpowiedz Link Zgłoś