Gość: Anna Trzech panów na rowerach..... IP: *.aine.pl 12.03.05, 11:20 ostatnio na allegro natknęłam się na ksiązkę Jerome K. Jerome "Trzech panów na rowerach". Czy ktoś może coś o niej powiezieć? Czy przypomina "panów w łódce"? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Trzech panów na rowerach..... 12.03.05, 11:37 to sequel:) są juz zonaci, dzieciaci i urywają sie rodzinom na wycieczke po niemczech, tez ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_ja Re: Trzech panów w łódce...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:33 Przeurocza książeczka (myślę o łódce, bo części rowerowej nie czytałam). Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Trzech panów w łódce...? 12.03.05, 21:28 O ile wiem, było jeszcze "w lesie" i "w Niemczech". Niestety nigdy nie spotkałem. Ponoć słabsze znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Trzech panów w łódce...? 12.03.05, 22:25 tzn. trzech panów na rowerach rozgrywa się w niemczech (three men on the bummel), nie wiem, kto to tłumaczył na polski, ale oryginał dobrze się czyta Odpowiedz Link Zgłoś