15.12.24, 03:40
Hej, czy któraś z was kiedyś otrzymała wiadomość od dziwnego typa z propozycją sesji zdjęciowej w bieliźnie, 2 sesje zdjęciowe w miesiącu za 17 tys. Gdy się zgodziłam, napisał do mnie jego „ przedstawiciel”. Odpowiedział na wszystkie moje pytania, niby wszystko spoko, umowa podpisywana z prawnikiem, którego sama sobie wybieram a oni za niego płacą. Zdjęcia mają być wysyłane do Kanady na jakieś portrety czy coś takiego. Problem zaczął się w momencie kiedy przedstawiciel chciał umówić się na pomiary ciała, bo bielizna ma być szyta na miarę. Zapytałam czy może przyjechać ze mną przyjaciółka bo jednak jadę do obcego człowieka i nie mam żadnej gwarancji bezpieczeństwa. Napisał że przyjechać może ale musi poczekać w aucie, bo potrzebna jest dyskrecja i przy mierzeniu nikogo nie może być. Nie wiem co mam zrobić, wizja takich pieniędzy jest kusząca, zwłaszcza że mam problemy finansowe, ale jednak się boję. Przedstawiciel zaproponował pomiary u mnie w domu lub u niego, jednak nie zgadza się żeby ktoś przy nich był
Obserwuj wątek
    • amelk1899 Re: Datezone 15.12.24, 03:44
      Aha dodam jeszcze że na podpisanie umowy chcą umówić się jak najszybciej, najlepiej w poniedziałek, pieniądze za 1 sesje mam dostać zaraz po podpisaniu umowy a na zdjęcia mam sama umówić się z Panią Fotograf.
      • 19magdalena87 Re: Datezone 01.06.25, 16:39
        Cześć też miałam taką propozycję ale okazało się że nie chcą mnie na zdjęcia ale może uda się na filmy erotyczne wtedy podziekowałam. Wtedy ten facet z pomiarów zaproponował mi kredyt miałam wziąć 50 tys albo więcej a zyskać później 20 razy więcej lub nawet 50 razy w chwili obecnej spłacam raty po 2,t tysiąca a wszyscy zmienili numery i nie ma kontaktu nawet nie wiem czy ich dane to ich... Czy też tak miałaś?
        • chocolate_dog123 Re: Datezone 01.06.25, 19:24
          🤣🤣🤣
    • anwlpl Re: Datezone 01.06.25, 17:30
      Znalazłam swojeo męża na datezone, nick Pawełsosnowiec, pisał, że ma lokum w Czeladzi i jest stanu wolnego :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka