Dodaj do ulubionych

Pan Radek z Zapolic

08.02.21, 02:16
Witam na Badoo jest Pan Radek z Zapolic oczywiście imię jak i miejsce zamieszkania zmyślone.. a zdjęcia ukradzione (na jednym zdjęciu jest głowa kylturysty o ciemnej karnacji a na drugim zdjęciu jest pod palma 🌴 w slipkach) jest to Pan który mieszka w Z duńskiej Woli jest oszustem wyłudza pieniądze.. Często szuka Pan z dziećmi lub problemami by je później szantarzowac. Na początku jest przemiły i czarujący taki jakiego byście sobie nawet nie mogly wymarzyć.. a później się dopiero zaczyna!! Uważajcie na niego a może miałyście już nim do czynienia?
Obserwuj wątek
    • k.mzdw Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 02:28
      Podszywa się pod ten profil wyciąga informacje takie którymi później będzie mógł manipulować biedna kobietę a w między czasie pisze z prawdziwego konta i umawia się z nią następnie Pan rzekomo Radek grozi jej a ten udaje bohatera ze przekaże kasę tamtemu ktòrą mu oczywiście ona da i będzie mogła dalej ,, spokojnie życie,, 😆
      • k.mzdw Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 02:39
        ,, spokojnie,,bez rodziny oczywiście bo robi wszystko by wkoło nie miała osób które się o nią, troszczą, i martwią -mamę,tate,rodzenstwo dosłownie nikogo bo zauważyły by że coś jest nie tak i popsulyby jego plan zdobycia pieniedzy
        • k.mzdw Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 02:43
          Później jak wydoi z niej wszystko porzuci ja jak psa i wyzwie od najgorszych i że to wszystko jest jej wina. Ona zostaje później sama.. Zapłakana że coś źle zrobiła a tak naprawdę On jest psychopata który ma nasrane w głowie.
          • stasi1 Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 10:22
            Skoro sama mu dała te pieniądze to jak ją nazwać? Musiała być najgorsza
            • k.mzdw Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 12:11
              To Ty!!!! Chory człowiek!!!
              • stasi1 Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 17:03
                Niestety nikt mi nie chce dać tych pieniędzy. Za to w sobotę do znajomej z Lublina przylatuje FraNCUZ. ja mówię że trafi tylko do Wawy i niestety euro nigdzie nie będzie mógł wymienic i będzie musiała mu podesłac z 5tys złotych
        • k.mzdw Re: Pan Radek z Zapolic 08.02.21, 03:08
          W tym przypadku oszustwo goni oszustwo.. Ten facet to maszyna bez uczuć!! Ja żyję tylko czy kiedyś przez to nie stanie się tragedia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka