koba14
03.05.14, 15:24
Postanowiłam napisać osobny wątek żeby w natłoku informacji o oszukujących bestiach temu jednemu się nie udało skrzywdzić kolejnej dziewczyny. Pan jest na łowach więc każda może na niego trafić. Pan mieszka pod Przemyślem, ma dokładnie 59 lat, jest szczupły, łysiejący i barrrrrrdzo wrażliwy, samotny, nieszczęśliwy. Kobiety w jego życiu często chorują na poważne choroby, niektóre nawet w przeszłości umierały. Łowił i w lubelskim i w małopolskim a nawet w mazowieckim kogoś wyhaczył. Kiedyś upodobał sobie Sympatię, ale teraz tej pewności nie mam. A i pozuje na obrońcę mężczyzn przed oszustkami portalowymi. Facet bez serca, bez litości. Nie łatwo go zrozumieć więc dziewczyny, które lubią trudnych facetów szczególnie ostrzegam. Po kilku,kilkunastu miesiącach sexu możecie się ciężko zdziwić z kim sypiałyście. Zrobi się opryskliwy, chamski, zdepcze Was jak peta i zostawi. Bez skrupułów i nie ważne ile dla niego poświęcicie.
Jeśli którąś zainteresuje mój wpis to proszę o kontakt. Szczegóły podam na priv.