Dodaj do ulubionych

www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl

03.08.03, 13:48
Co myślicie o naszej stronie oficjalnej?

Ja uważam, że jest do kitu (delikatnie mówiąc). Dawniej było gorzej ale i tak jest źle. Wystarczy popatrzeć na www.bytom.pl i odrazu widzi się profesjonalizm, a www.piekary.pl wyglądają jak strona domowa początkującego webmastera.

Ciekawe czy nasze władze widziały strony innych gmin, miast ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: pele Re: www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl IP: 213.186.84.* 04.08.03, 09:09
      Popieram ! Strona rzeczywiście cieniutka, a na dodatek zawiera nieprawdziwe informacje; piszą że urząd czynny od 7.30, a jak pojechałem do komunikacji to musiałem czekać do 8.00. Na co komu taka informacja ?! Mnie nie interesuje o której przychodzą urzędnicy (i zaczynają robienie herbatki ), ale chcę wiedzieć kiedy ja - petent mogę przyjść i coś załatwić. No, chyba,że to jest strona dla pracowników urzędu , a nie dla zwykłych piekarzan...
    • Gość: piekarzanin Re: www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl IP: *.piekary.net / 192.168.47.* 12.08.03, 08:57
      Nie jestem webmasterem, więc nie znam się na projektowaniu stron internetowych,
      ale strona UM Piekary jest naprawde uboga. Co najgorsze obecne władze uważają,
      że nasza strona jest bardzo dobra. A przecież wchodząc na strony sąsiednich
      miast od razu widać różnice. Widać, że władze nie interesują się za bardzo
      internetem. A przecież strona ta to wizytówka naszego miasta.
      • jurdziol Re: www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl 12.08.03, 16:38
        Ach te nasze władze....

Jak im udowodnić, że ta stronka ośmiasza miasto...

Jeśli patrzeć na Piekary w necie to szczerze mówiąc jest tragicznie :( Na forum tutaj ruch minimalny, a fajnej strony o Piekarach jeszcze nie widziałem...
    • marek2007 Re: www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl 09.01.04, 21:12
      Strona początkującego webmastera?? Przeciez dzieci robią lepsze strony!!To
      skandal, żeby to była wizytówka tego miasta!
    • cyklop Re: www.piekary.pl lub www.um.piekary.pl 19.05.04, 08:58
      ... JAKIE RADIO TAKA STRONA ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka