20.04.11, 13:36
Witam serdecznie!
Szukam jakiegos dobrego dentyste w Bytomiu.Na jakims forum znalazłam mase pozytywnych opini na temat dr Janusza Kowalskiego.Czy ktos mogłby mi podac namiary na doktora??Ile kosztuje u niego plomba??Takich danych niestety nie znalazłam..Zgóry dziekuje..
Obserwuj wątek
    • ta_kow Re: Dentysta 07.06.11, 15:12
      Polecam www.smile-clinic.pl
      • awanturka Pilnie szukam dobrego dentysty - protetyka 02.08.11, 13:01
        Pilnie szukam dobrego dentysty - protetyka, znacie kogoś? Tu nie chodzi o to by był dobrym dentystą "od plomb" itp. ale by dobrze robił protezy a to w dużej mierze zależy od technika-protetyka jaki z nim współpracuje. Sprawa pilna! Pomóżcie!
        • ivis Re: Pilnie szukam dobrego dentysty - protetyka 08.08.11, 20:05
          Odezwij sie do mnie na pocztę - podam Ci namiary na sprawdzonego protetyka
        • kimchi12 Re: Pilnie szukam dobrego dentysty - protetyka 27.07.12, 18:07
          zdecydowanie rodzinny zakład na ul. Strazackiej 8, www.moj-dentysta.pl
    • bejbi30 Re: Dentysta 25.06.11, 22:44
      pan dr Kowalski przyjmuje na ul. koziołka (obok kosciola na rynku). tel 880 425 986. plomba ok. 100 zl (bylam kilka m-cy temu). Pan dr jest sprawdzonym swietnym dentysta, chodze do niego od prawie 20 lat. polecam.
    • maciek86wro Re: Dentysta 27.06.16, 11:32
      Ja polecam gabinet stomatologiczny w Radzionkowie - poleciła mi rodzina, u której byłem w odwiedzinach w Bytomiu. Miałem problem z jedynką po urazie w dzieciństwie. W moim rodzinnym mieście dentyści bagatelizowali przebarwienie. W jednym gabinecie w Krakowie stwierdzono, że ząb można tylko usunąć. Ciotka poleciła gabinet dr Ewy Szantyr, żebym tam się wybrał chociaż na konsultacje. Co się okazało? Ząb udało się wyleczyć, Pani doktor wszystko mi wytłumaczyła i doprowadziła jedynkę "do porządku". Miła atmosfera, profesjonalizm, rzetelność. Gabinet znajduje się na św. Wojciecha, na przeciwko kościoła. Tutaj macie informacje wszystkie niezbędne - szantyr.pl . Polecam z czystym sumieniem, bo dzięki pani doktor mam nadal "swojego" zęba, a nie most albo implant!
    • karola-94 Re: Dentysta 27.06.16, 14:34
      Ciężko znaleźć dobrego, rzetelnego dentystę ostatnio. Może to kwestia tego, że mają dużo na głowie, ale jednak. Szukałam ostatnio w Warszawie kogoś sprawdzonego, który wybieliłby mi zęby. Przeszukałam chyba cały internet i znalazłam parę opcji. Zdecydowałam się na odent. Nie żałuję. Zabieg był prosty, tym niemniej serdecznie polecam. Żadnych problemów i naprawdę przyjemny personel ;).
      • tanczac_w_ciemnosci Re: Dentysta 15.07.16, 10:59
        Też chodzę do Odentu na Żoliborzu, i jestem bardzo zadowolona z jakości, no ale z Bytomia, to trochę daleko;)
    • jolka299 Re: Dentysta 06.06.17, 13:09
      Jeśli chodzi o Bytom to mogę polecić BlueKlinik. Rok temu byłam wybielić tam moje zęby i efekty są widoczne do dzisiejszego dnia! :D Stomatolodzy są tam świetni! Pani Olga Tomasik potrafi nawet ujarzmić mojego niesfornego synka Alana. Podam wam link: www.blueklinik.pl/
    • crazymalka Re: Dentysta 08.06.17, 11:06
      Ja też byłam ostatnio w Blueklinik na wybielaniu tylko, że w Tarnowskich Górach www.blueklinik.pl/gabinet-tarnowskie-gory/ Robią tam również zabiegi kosmetyczne. Jest to fajne połączenie ze stomatologią. Polecam również ;)
    • agataagatunia Re: Dentysta 22.12.20, 11:19
      Podbije temat bo może ktoś szukać dobrego dentysty w Bytomiu. Sama ostatnio miałam taki problem. koleżanka poleciła mi dr Boczarowską przyjmuje na ul Legnickiej w Dentis. Bardzo miłą i delikatna pani stomatolog i co najważniejsze świetnie wyleczyła moje ząbki.
    • marcin2301 Re: Dentysta 13.06.22, 23:52
      Najlepszy Dentysta w Bytomiu to WILKDENT. Z ich usług korzystają zarówno dzieci jak i dorośli. Dentyści Bytom WILKDENT to specjaliści od różnego rodzaju usług stomatologicznych. Przyjemny gabinet, miły personel. Byłem i korzystam do dzisiaj więc moge polecić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka