michaelandro 12.10.05, 09:36 Gdzie zamierzacie oglądać mecz forumowicze? Ja chyba wybiore się do Millenium ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Re: Gdzie na mecz? 12.10.05, 10:23 O nie, znowu mecz? znów cały dom będzie huczał - mama, odkąd nie pracuje, została kibicką sportową,(siatkówka, boks nad ranem w tv nie przegapi nigdy) ech, ewakuacja z domu chyba Odpowiedz Link
chwojka Re: Gdzie na mecz? 12.10.05, 10:44 Ja niestety w domu ale ( choć "na starość" pijam rzadko ) zakupiłam na w/w okoliczność mały browarek. Mam tylko nadzieję, że będę pić ze szczęścia. Wygramy???? Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Gdzie na mecz? 12.10.05, 10:51 wygramy lub zremisujemy. nie ma innego wyjscia:-)) Odpowiedz Link
zwierz.alpuhary "ja wiedziałem, źe tak będzie":-) 12.10.05, 23:31 kochani, chyba nie powiecie że mieliście jakieś nadzieje? Odpowiedz Link
sqh Re: Gdzie na mecz? 13.10.05, 00:00 Ja widziałem fragment w Jankach - tam w tzw. Restauramie koło Geanta wiszą pod sufitem telewizory, z których zazwyczaj leci muzyka, ale dziś leciał mecz właśnie. Odpowiedz Link
amigo9 Re: Gdzie na mecz? 13.10.05, 10:38 Nie cierpię meczy w telewizji. Mąż pojawia się w domu po 4 dniach delegacji i co? Ogląda mecz, wrrrr. To już nawet wolę, jak umawia się z kolegami, żeby gdzie indziej oglądać, przynajmniej nie słyszę tych krzyków w domu. Odpowiedz Link
jwojciec Re: Gdzie na mecz? 13.10.05, 22:58 Najwazniejsze, ze nasi wygrali. Bo nasi sa Ci co wygrywaja :) Jacek Odpowiedz Link