aneta_1975 17.08.07, 12:19 Poszukuje stomatologa, oczywiście w miare niedrogiego, solidnego i takiego żeby nie załamał rąk jak zobaczy moje zęby, nietesty zaniedbałam ję troche. z góry wielkie dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goja30 Re: Stomatologa pilnie 17.08.07, 13:49 Osobiście mogę polecić dr Mieńko na Kraszewskiego (Świdry Wielkie, tam gdzie LD) albo Hadent na Filipowicza. Nie wiem tylko co oznacza "w miarę niedrogiego" według ciebie, każdy ma swoje możliwości, ale próbuj - warto. Odpowiedz Link
patsik Re: Stomatologa pilnie 17.08.07, 16:10 aneta, to Ty? ;) hihihi 1975 się zgadza.... były już wątki o stomatologach - ze dwa. Ja chodzę koło LD na Kraszewskiego - ale cena nie jest powalająca - tzn. bardziej nawet jest niż nie jest :( Kiedyś chodziłam do dr. Niemiec na Kościuszki(polecana na forum), ale tam z kolei terminy są powalające... Ktoś tu kiedyś pisał o jakimś fenomenalnym i tanim stomatologu w Sobieniach, ale to trzebaby pogrzebać po Forum.... Odpowiedz Link
aneta_1975 Re: Stomatologa pilnie 20.08.07, 09:13 Witam Ptasik, Aneta tak, 1975 tak, ale reszta to chyba zbieg okoliczności, bo ja dopiero drugi raz goszczę na forum. Niemniej jednak pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
kaktus_otw Sobienie - Jeziory 18.08.07, 08:40 Jakis czas temu tez szukalam takiego stomatologa i sugerujac sie wypowiedziami forumowiczow obralam kierunek na Sobienie-Jeziory. Poniewaz czas naglil nie udalo mi sie dostac do dr.Kolodziejek, ale do dr.Marciniak (tez pracuje w klinice dr.Kolodziejek) i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolona :) Mila, delikatna i widac, ze zna sie na fachu, potrafila mi sensownie doradzic, a nie jak inni dentysci tylko naciagac na najdrozsza opcje rozwiazania problemu. Za plombe placilam tam 60 PLN - to jest moim zdaniem bardzo ludzka cena. Tak wiec moge ten gabinet tylko polecac, oto namiary: Gabinet Stomatologiczny Iwona Kołodziejek Sobienie Jeziory, ul. Warszawska 19 tel. (0-25) 685-83-59 Odpowiedz Link