Dodaj do ulubionych

Kronika wpisow

IP: *.braun.de 04.12.02, 11:09
Hirek ostatnio u nas nie bywa (ale odpisal, ze zyje :-)), dlatego do jego
powrotu chcialbym przejac odnotowywanie kolejnych setek na naszym forum.
Wciaz wieze, ze do nas wroci i wtedy z czystym sumieniem przekaze mu te
kronike.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raffix 5200 IP: *.braun.de 04.12.02, 11:09
      Odnotowuje 5200 dnia 4 grudnia.
      • kiciopicio Re: 5200 03.11.04, 19:19
        I'm Kicio....KicioPicio
    • Gość: Raffix 5300 IP: *.braun.de 05.12.02, 20:27
      Setki mijaja a Hirka wciaz nie ma.
      • Gość: toban Re: 5300 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 21:14
        Hirek wróci, każdy na takie forum by wrócił.
        Rafale, moje nadzieje rosną, bo forum ostatnio przyspieszyło.
        Wyliczyłem kiedyś 7000 na koniec roku:-(
        ale 6000 z hakiem będzie jak w banku:-)
        Zdrów
        • Gość: Raffix Re: 5300 IP: *.braun.de 05.12.02, 21:26
          Gość portalu: toban napisał(a):
          > Hirek wróci, każdy na takie forum by wrócił.
          > Rafale, moje nadzieje rosną, bo forum ostatnio przyspieszyło.
          > Wyliczyłem kiedyś 7000 na koniec roku:-(
          > ale 6000 z hakiem będzie jak w banku:-)

Ja obstawilem kiedys (w Hirkowym Watku "3000!") 5738 wpisow na koniec roku -
          boje sie, ze mozemy przekroczyc prognoze :-)
          • Gość: toban Re: 5300 IP: *.local.berlin 06.12.02, 10:20
            Gość portalu: Raffix napisał(a):

(...) 5738 wpisow na koniec roku
            Raffixie, jaką metodę prognozacji wykorzystałeś, bo wiesz, jako analityk jestem
            tym żywo zainteresowany. Obliczam już od paru tygodni różnymi metodami i nijak
            5738 mi nie wychodzi. Czyżby to była nowatorska destatystyczna metoda
            alinearyzacji Raffixa oparta na proksymacji wielowątkowości? To ta metoda o
            której tyle się mówi, a póki co jest ona mocno utajniona?:-)
            • Gość: Raffix metoda IP: *.braun.de 06.12.02, 11:06
              Gość portalu toban napisał:
              >Czyżby to była nowatorska destatystyczna metoda
              >alinearyzacji Raffixa oparta na proksymacji wielowątkowości? To ta metoda o
              >której tyle się mówi, a póki co jest ona mocno utajniona?:-)

Jest to wlasnie ta metoda, ale wzbogacona o podejscie stochastyczno-
              heurystyczne, ktore eliminuje przestarzale podejscie algorytmiczne do problemu.
              • Gość: Irytek Re: metoda IP: *.dialup.warszawa.pl 06.12.02, 12:52
                Wiecie co-Wam to by się przydał kinetyczny udarnik z naprowadzaczem członkowym.
                Może wtedy wybilibyście sobie te bzdury z głów.
                Gadać mi tu zaraz! -będzie te 6000 , czy nie?
                • Gość: Raffix Re: metoda IP: *.braun.de 06.12.02, 13:11
                  Gość portalu Irytek napisał:
                  > Wiecie co-Wam to by się przydał kinetyczny udarnik z naprowadzaczem
                  > członkowym. Może wtedy wybilibyście sobie te bzdury z głów.
                  > Gadać mi tu zaraz! - będzie te 6000, czy nie?

Powiem krotko, bedzie albo i nie bedzie. Howgh!
                  Innymi slowy: jesli zaden z kluczowych czynnikow uwzglednionych w modelu
                  stochastyczno-heurystycznym nie zostanie zaburzony, to jak nic bedzie 5738.
                • Gość: toban Re: metoda IP: *.local.berlin 06.12.02, 14:03
                  Gość portalu: Irytek napisał(a):

> Wiecie co-Wam to by się przydał kinetyczny udarnik z naprowadzaczem
                  członkowym.
                  > Może wtedy wybilibyście sobie te bzdury z głów.
                  > Gadać mi tu zaraz! -będzie te 6000 , czy nie?

A ja w przeciwieństwie do Rafała uważam, że prawdopodobnie niewiadomo.

Rafale, policzyłem Twoją nowatorską metodą i wyszło 5739. Nie mam jeszcze
                  doświadczenia. Idę szukać błędu, oczywiście przy pomocy tego kinetycznego
                  udarnika od Irytka.
                  • Gość: toban Re: metoda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 22:08
                    Eksperymentowałem cały dzień i osiągałem wyniki 5737, 5736. I nagle
                    zorintowałem się, że moduł stochastyczno-heurystyczny ma kalibrator neuronowo-
                    plazmowy z negatonowym sprzężeniem zwrotnym zobojętniającym pole grawitacyjne.
                    I dalej ani rusz. Nie potrafię uruchomić kalibratora. Pomocy!!!!!:-(((((
    • Gość: toban 5400 IP: *.local.berlin 09.12.02, 15:35
      Troszkę się spóźniłem, 5400 !!!!!!!!
      Raffix zastępuje Hirka, a ja Raffixa.:-)
      • Gość: Raffix Re: 5400 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 18:08
        > Troszkę się spóźniłem, 5400 !!!!!!!!
        > Raffix zastępuje Hirka, a ja Raffixa.:-)
        Dzięki Toban. Ja dzisiaj w domu, a w domu jak zwykle mniej czasu na forum niż
        poza :-))
    • Gość: toban 5500 IP: *.local.berlin 12.12.02, 16:57
      Jest 5500!(Raffix chyba jest zapracowany):-)
      • Gość: Raffix Re: 5500 IP: *.braun.de 12.12.02, 18:09
        > Jest 5500!(Raffix chyba jest zapracowany):-)

Nie wiem, czy nie przekroczymy mojej prognozy. Jesli model stochastyczno-
        heurystyczny sie nie myli, to teraz powinna przyjsc faza stagnacji.
    • Gość: Raffix 5600 (z hakiem) IP: *.braun.de 17.12.02, 09:26
      Spoznilem sie z odnotowaniem kolejnej setki. Ech, kiedy wreszcie wroci Hirek -
      to ciezka robota.
      • Gość: toban Re: 5600 (z hakiem) IP: *.local.berlin 17.12.02, 15:38
        No to powolutku i będzie 5739:-)
        Zauważyłem jakieś dziwne wątki, skąd się biorą????????
        • Gość: Raffix Re: 5600 (z hakiem) IP: *.braun.de 17.12.02, 16:09
          > No to powolutku i będzie 5739:-)
          Czyzby moj model byl niedoszacowany? Moze nie uwzglednilem w nim wspolczynnika
          Tobana?

> Zauważyłem jakieś dziwne wątki, skąd się biorą????????
          Sadzac po adresie, jest to jedna i ta sama osoba. Pewnie jest tu przelotnie,
          trzeba przeczekac.
          • Gość: toban Re: 5600 (z hakiem) IP: *.local.berlin 17.12.02, 16:41
            Gość portalu: Raffix napisał(a):
            > Czyzby moj model byl niedoszacowany? Moze nie uwzglednilem w nim
            wspolczynnika
            > Tobana?
            Wcześniej Raffixie informowałem Cię, że duplikat modelu stochastyczno-
            heurystycznego(który zbudowałem metodą "zrób to sam") nie pracuje jak należy i
            ostatni wynik jaki otrzymałem to 5739. Początkowo mnie to martwiło, ale po
            pewnym czasie byłem dumny niezmiernie - mój model osiągnął wynik lepszy o 1
            (słownie:jeden wpis) od Twojego prototypu. Ponadto używając udarnika od Irytka
            wybiłem sobie raz na zawsze 7000 z głowy.
            Mój wniosek ostateczny: 5739!
            :-)
            • Gość: Irytek e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.dialup.warszawa.pl 17.12.02, 17:59
              Panowie zdradzę Wam tajemnicę! Od pewnego czasu , u dziadka (którego nie
              zaposiadowuję)w piwnicy , wypracowałem apraksyjną teorię o piktogramowej
              hipostazie i sematotropinach u wybranych przedstawicieli lokalnego gatunku homo
              informaticus. Na bazie tej teorii został wykonany multi iniekcyjny akcelerator
              z prawoskrętnym (jest to uwarunkowane geograficznie ! ) aplikacyjnym
              generatorem deprecjacyjnych przebiegów hipochondrycznych . Na razie uzyskuję
              wyniki "w zaokrągleniu" (nie wiem czy się ta cholera na mnie zapatrzyła , czy
              co ? ) ale jestem coraz bliższy ostatecznego i nieodwołalnego wyniku !!! Wasze
              szacunki to RUCHLA w porównaniu z dokładnością mojego SOJUZA !O WIELE WOLNIEJSZE
              z wyżyn geniuszu -pozdrawiam
              • Gość: Raffix Re: e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.braun.de 17.12.02, 18:07
                A do ilu ta Twoja maszyna-kruszyna zaokragla?
                • Gość: Irytek Re: e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.dialup.warszawa.pl 17.12.02, 19:02
                  dam odpowiedź jak w pasie się zmierzę !
                  • Gość: toban Re: e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 21:36

> dam odpowiedź jak w pasie się zmierzę !
                    Rozumiem, że pomiar pasa potrwa i Irytku do tego celu masz miernik wolniejszy
                    od SOJUZA. Na szybko mogę zaproponować kurwimietr (kto wie co to?, bo to
                    przyrząd autentyczny). Za kilka dni mogę opracować moduł do pomiaru przez
                    internet.
                    Jeśli chodzi o SOJUZA, to nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Tak na razie jestem
                    zadufany w metodzie Raffixa, którą bez zgody autora ulepszę i wsze zasługi
                    zbiorę ja, bo nauka to wolny świat. A współczynników tobana będą setki. No!
                    • Gość: Raffix Re: e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.braun.de 17.12.02, 21:46
                      Gość portalu: toban napisał:
                      > (...) bo nauka to wolny świat (...)
                      USMIALEM SIE DO LEZ :-)))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Raffix Ufffffff IP: *.braun.de 18.12.02, 21:10
                        Panowie,
                        Bylismy wlasnie swiadkami jednego z wiekszych zagrozen w historii ludzkosci
                        oraz tego forum. Doszlo bowiem do sprzezenia modelu stochastyczno-
                        heurystycznego Raffix'a z kalibratorem neuronowo-plazmowym Tobana i
                        aplikacyjnym generatorem deprecjacyjnych przebiegów hipochondrycznych Irytka.
                        Polaczone systemy uznaly, ze skoro zblizamy sie do liczby 5738, to zblizamy sie
                        tez do Nowego Roku. Doszlo do zakrzywienia czasoprzestrzeni i Nowy Rok mial sie
                        odbyc juz jutro albo najpozniej pojutrze. Czy wiecie co to by wtedy bylo? Nie
                        spotkalibysmy sie na Safaji nie mowiac o innych trudnych nawet do wyobrazenia
                        konsekwencjach.
                        Na szczescie udalo sie zaburzyc perfekcyjne dzialanie modelu poprzez
                        wprowadzenie kilkuknastu wspolczynnikow Tobana, ktore "odgiely" czasoprzestrzen
                        w druga strone. Przez chwile mogliscie to poczuc (okolo godziny 19.45).
                        Wyglada, ze udalo sie opanowac sytuacje i odsunac perspektywe zbyt wczesnego
                        Nowego Roku.
                        Nie wierzycie? Spojrzcie na licznik!

p.s. czy czuliscie cos o 19.45? Przypomnijcie sobie. To istotne dla dalszych
                        badan nad naszym modelem.
                        • Gość: amba Re: Ufffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 23:00
                          Nie wiem o co chodzi z Waszymi experymentami statystcznymi.Kalibratory
                          chipochondryczne , udarniki i różne te wasze paskudztwa spowodowały zniknięcie
                          prawie 200 wpisów.Pytam grzecznie COŚCIE Z NIMI ZROBILI???
                          PS o 19.45 jadłam zupę kalafiorową i toban też jadł.
                          PS2 aktualnie toban milczy i chodzi,widać coś znowu knuje.
                          Pozdrawiam statystyków experymentalnych:-))))))))))
                          • Gość: Irytek Re: Ufffffff IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 09:53
                            Ja nic nie wiem!! tylko sprzątam !
                            • Gość: Raffix Re: Ufffffff IP: *.braun.de 19.12.02, 09:57
                              Gość portalu: Irytek napisał:
                              > Ja nic nie wiem!! tylko sprzątam !
                              Dobra, dobra, nie wykrecaj sie. To Twoja zlokalizowana w piwnicy maszyna miala
                              najwiekszy udzial w zakrzywianiu czasoprzestrzeni. Nowy Rok mogl nadejsc dzis
                              lub jutro - gdyby pojawila sie liczba 5738. Na szczescie niebezpieczenstwo
                              zostalo zazegnane.
                              • Gość: amba Re: Ufffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 10:09
                                Irytku Ty się nie wykręcaj .Gadaj tu zaraz,gdzie zes sprzątnął prawie 200
                                wpisów!
                                • Gość: Raffix Re: Ufffffff IP: *.braun.de 19.12.02, 10:12
                                  Gość portalu: amba napisała:
                                  > Irytku Ty się nie wykręcaj .Gadaj tu zaraz,gdzie zes sprzątnął prawie 200
                                  > wpisów!
                                  Nie martwcie sie o wpisy, to byl tylko efekt uboczny odchylenia
                                  czasoprzestrzeni w przeciwna strone. Czyz nie wyjasnilem wszystkiego
                                  precyzyjnie w poscie powyzej?
                                  • Gość: amba Re: Ufffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 10:34
                                    Rozumiem,rozumiem ale martwi mnie to,bo jak Iry znowu zacznie z maszyną
                                    piwniczną to nie daj Bóg wszystko sie spieprzy i Foruma zaczynać będziemy od
                                    zera i.....nie .....
                                    Irytku ,Raffixie ,Tobanie-łapy z dala od maszyny:-)
                                    • Gość: toban Re: Ufffffff IP: *.local.berlin 19.12.02, 10:56
                                      Gość portalu: amba napisał(a):

> Irytku ,Raffixie ,Tobanie-łapy z dala od maszyny:-)
                                      Nie ma mowy!!! Prawdziwego naukowca nikt i nic nie powstrzyma. Właśnie
                                      przeprowadzam kolejną kalibrację modelu. Info o tym niebawem w "Głosie
                                      Mareckim".

• Gość: Irytek Re: Ufffffff IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 13:19
                                        Sorry. Nie mogę się ustosunkować bo se bzykam !
                                        Jak zakończę ten proces , to zajmę sie problemami bardziej prozaicznymi
                                        (np.;czasoprzestrzenią) . Pozdr dla Erga Samowzbudnika !
                                        • raffix Re: Ufffffff 19.12.02, 13:30
                                          > (...) Pozdr dla Erga Samowzbudnika! (...)
                                          Erg Samowzbudnik co bladawca pokonal? Widze Irytku, ze "Cyberiada" nie jest Ci
                                          obca.
                          • Gość: @ Re: Ufffffff IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 13:55
                            No to nadrabiamy................Zara Bedzie 6000!@
                          • Gość: @ Re: Ufffffff IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 13:56
                            Zara Bedzie 6000!@
                    • stary.pustelnik Re: e: 5600 (z hakiem) ? 19.07.03, 09:08

>Na szybko mogę zaproponować kurwimietr (kto wie co to?, bo to
                      > przyrząd autentyczny).

Ano właśnie. Mój kurwimietr wnuczki mnie gdzieś zapodziały. A kupiłem go na
                      początku lat 70-tych. Stąd moja prośba do Ciebie, Tobanie. Gdzie jest
                      najbliższy mnie punkt cobym mógł nabyć w/w przyrząd. Jak sądzisz, czy mogą mieć
                      w Decathlonie? (Nie wiem czy dobrze ich nazwałem.) Stary jestem, w dodatku
                      pustelnik, to nie chcę ryzykować do nich jazdy w ciemno.
                      Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością (przepraszam - z cierpliwością godną
                      pustelnika) na odpowiedź.
                      • Gość: amba Re: e: 5600 (z hakiem) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:14
                        Pustelniku Stary w imieniu Tobanka pisze,bo on upałem osłabiony niepiśmiennym
                        stał się.W temacie kurwimjetru powiem krótko.Dostałam go od brata ,co geologię
                        studiujac dziury po wydłubanych kamieniach nim badał w skarpach i uskokach
                        terenu.Upadek czy kąt jakiś, na podstawie pomiaru kurwimetrem dokonanego,
                        ustalał.Wiele lat temu tu było.Nie mam pojecia gdzie obecnie takie cacko nabyć
                        mozna.
                        Pozdrawiam od siebie i Tobanka,który po 8 godzinach przed komputerem w pracy
                        awersji dostał i patrzy na laptop jak na wroga nr 1 w Europie:-)
                        • stary.pustelnik Re: e: 5600 (z hakiem) ? 28.07.03, 22:00
                          Dziękuję za odpowiedź. Byłem w sklepie Skali w Pustelniku, ale kiedy spytałem o
                          kurwimetr (curvemeter), to wywołałem tylko zdumienie.
                          Mam pewne pomysły gdzie go szukać, bo muszę mieć przed wyjazdem na urlop. Jak
                          gdzieś znajdę to pospieszę ogłosić te wiadomość na forum.
                          Pozdrawiam i dziękuję.
    • Gość: Raffix NIE MECZ SIE - TO BEDZIE WYCIETE IP: *.braun.de 19.12.02, 14:02
      Nie mecz sie spamerze - to bedzie wyciete przez admina jak i poprzednie spamy.
      • Gość: @ Re: NIE MECZ SIE - TO BEDZIE WYCIETE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:11
        Tyle roboty na nic??@
      • Gość: @ Re: NIE MECZ SIE - TO BEDZIE WYCIETE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:13
        Jak tak można!
    • Gość: Irytek Re: Uffffffffffff IP: *.dialup.warszawa.pl 19.12.02, 16:48
      Zaczynam Go lubić. Pracowita bestyjka !
      • Gość: toban Re: Uffffffffffff IP: *.local.berlin 19.12.02, 17:15

> Zaczynam Go lubić. Pracowita bestyjka !
        A ja nie, to zwyły śmieciarz!!! Jak w życiu, tak i na forum!
        • Gość: amba Re: Uffffffffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 17:57
          Ja tez małpy nie lubię to co ,ze pracowita.Ja na motorolce nadaję,wieści od
          Hirka wyglądam,a tu smieci małpiszon wstawia...oj,nie podoba mi się to już,choc
          na początku nie powiem miło było ,że ktoś o liczniku pomyślał.Małpo tu o jakość
          chodzi,nie o ilość.Pozdrawiam ,ale właź na drzewo:-)))))
          • Gość: Irytek Re: Uffffffffffff IP: *.dialup.warszawa.pl 26.12.02, 19:37
            Uwaga!!! (żeby nie było że nie powiedziałem!)
            Od 27 bm. zaczyna działać. Jutro se wsadzę. Wtyczkę do kontakta. W piwnicy.
            Zobaczycie lub poczujecie.
            pzdr
            • Gość: Hirek Re: Uffffffffffff IP: *.chello.pl 26.12.02, 19:45
              Co zaczyna działać? Ty się do kontaktu podłączasz? Po co?:-)
              A może to te Wasze super tajne urządzenie pomiarowe?
              Pozdrawiam.
              • Gość: amba Re: Uffffffffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 20:45
                Ja już Was Panowie raz prosilam ,łapy precz od maszynki ......
                • Gość: amba Re: Uffffffffffff IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 10:07
                  Jeszcze jeden wpis ,Panowie i mamy 5735.....co dalej?Raffix gdzie Nowy Rok?
                  • Gość: Irytek Re: Uffffffffffff IP: *.dialup.warszawa.pl 27.12.02, 18:10
                    No , przecież mówiłem , że się Raffixowi porafixiło setnie ! Powiem wiecej - ja
                    wiem !!!! Ale nie powiem!
                    Rozruch miałem! wsadziłem i poszło!Co prawda niezbyt długo chodziła ta moja
                    ślicznota-niecnota , ale ...obliczała i szwunku dostała .... nawet!
                    Potym korki wywaliło u dziadka w piwnicy.Trzeba będzie nad tym popracować !
                    pzdr
                    • Gość: Hirek Re: Uffffffffffff IP: *.chello.pl 27.12.02, 20:36
                      To popracuj troszkę więcej i skontruuj maszynkę, co by nam pomogła na forum!
                      Pozdrawiam.
    • rafal.redel Z kronikarskiego obowiązku.... 18.07.03, 16:25
      Z kronikarskiego obowiązku chciałbym odnotować liczbę osiem tysięcy osiemset
      wpisów na mareckim forum.
    • Gość: Rafał R. No to 8900 (czy robimy spotkanko na 10.000?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 16:51
      No właśnie, czy będziemy urządzać jakieś spotkanko z okazji dziesięciu tysięcy
      wpisów?
      • Gość: sarmatia Re: No to 8900 (czy robimy spotkanko na 10.000?) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 09:12
        tradycyjnie jestem "ZA"
        • Gość: amba Re: No to 8900 (czy robimy spotkanko na 10.000?) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 11:04
          Ja tez jestem ZA:-)
          Pzdr
          • Gość: amba 9000 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 19:03
            odnotowuje numerek i to nie jest pitu pitu Panie i Panowie:-)))))))))
    • rafal.redel 9200 18.08.03, 12:51
      Do dziesięcu tysięcy zostało nam tylko osiemset wpisów. Czy typujemy, kiedy
      zostanie osiągnięte? Ja obstawiam początek listopada.
    • Gość: Rafał R. 9400-typujemy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:06
      Ja wierzę w magię licz, więc obstawiam 10.000 na początek listopada.
      • Gość: toban Re: 9400-typujemy? IP: *.local.berlin 02.09.03, 10:13
        Ja jestem uparty i dalej obstawiam 10.000 na koniec września :-)
    • Gość: toban 9800+1 IP: *.local.berlin / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 11:58
      Może jednak 10.000 będzie we wrześniu
      • Gość: MPL Re: 9800+1 IP: 195.136.50.* 25.09.03, 12:10

> Może jednak 10.000 będzie we wrześniu

Czu to rodzaj zawodów? Przecież wystarczy mały mass-mailing i mamy nawet i
        20.000, już jutro...

MPL
        • Gość: toban Re: 9800+1 IP: *.local.berlin / *.waw.cdp.pl 25.09.03, 12:25
          Tak, to rodzaj zawodów.
          Wiem też już co wystarczy. Dzięki
        • rafal.redel Re: 9800+1 25.09.03, 12:40
          Gość portalu MPL napisał:
          > Czu to rodzaj zawodów? Przecież wystarczy mały mass-mailing i mamy nawet i
          > 20.000, już jutro...

Oj, Michale, zgryźliwy jakiś się robisz, czy jak? :-)
          Zabawa w obstawianie kiedy osiągniemy 10.000 wpisów (bez żadnych mass-
          mailingów) szkodliwa specjalnie nie jest, więc nie bardzo Twe docinki
          rozumiem...
      • rafal.redel Prognozy 01.10.03, 15:43
        > Może jednak 10.000 będzie we wrześniu
        Oj, chyba szanse nieubłaganie maleją :-)
        • Gość: Hirek Re: Prognozy IP: *.chello.pl 01.10.03, 19:29
          Szanse na wrzesień zmalały do zera. Ale za to pewność, że 10000 przejdzie w
          październiku jest STUPROCENTOWA!!!!

Pozdrawiam.
    • Gość: Hirek 4 wątki powyżej 100!!! IP: *.chello.pl 04.10.03, 23:49
      Wątek o Neostradzie właśnie przekroczył 100 wpis!
      Brawo.
    • Gość: Rafał R. 10300 z hakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 21:22
      Uodporniony na docinki odnotowywuję kolejną okrągłą liczbę na mareckim forum.
      • Gość: amba Re: 10300 z hakiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 11:07
        10300 dodać 200 daje razem 10500:-)
        cbdu:-)
        PZDR.
    • rafal.redel 11900 16.04.04, 11:39
      Aby nie zapomnieć o kronikarskim obowiązku, odnotuję tę niezbyt okrągła liczbę.
    • rafal.redel 13000 02.09.04, 23:12
      Z przyzwyczajenia dokumentuję przekroczenie 13.000 wpisów.
    • rafal.redel 14000 14.10.04, 10:05
      I oto - wśród konfliktów i zawirowań - forum stało się czternastotysięcznikiem.
    • rafal.redel 15000 28.12.04, 21:01
      Już piętnaście tysięcy wpisów a mój błąd ortograficzny z pierwszego wpisu w tym
      wątku wciąż straszy ;-)
    • rafal.redel 16000 27.04.05, 17:48
      Z kronikarskiego obowiązku odnotowywuję szesnastotysięczny post.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka