Dodaj do ulubionych

domy jednorodzinne-parterowe

23.09.09, 13:40
Witam!

Zastanawiam się z narzeczonym nad kupnem domu...jest strasznie duzo
projektów,przeglądnęłam ich juz setkę, wpadł mi jeden w oko, co o tym myślicie?

www.domywstylu.eu/projekty/jednorodzinne_parterowe/lara_2/index.php
Obserwuj wątek
    • pluteq Re: domy jednorodzinne-parterowe 23.09.09, 16:08
      Mi zdecydowanie bardziej podoba się pierwsza wersja tego domku (mniejszy, bez garażu, prostszy):

www.domeria.pl/projekty-domow/kUIfsOIXsid/search/18ppg/id/14710/lara/prezentacja.html
      Może taki z garażem wolnostojącym albo wiatą?
    • Gość: arch-bartek Re: domy jednorodzinne-parterowe IP: 193.59.73.* 24.09.09, 10:49
      Polecam przed zakupem domu katalogowego przeczytac artykuł z GW
      wyborcza.pl/1,76842,6979035,Co_sie_podoba_Polakom_Jesli_dom__to_dworek_z_balkonem.html?as=4&ias=4&startsz=x
      .... a docelowo , odradzam katalogi!
      Polecam współprace
      biuro@b2architekci.pl
    • Gość: Ania Re: domy jednorodzinne-parterowe IP: 89.72.61.* 26.09.09, 20:58
      Lara 2 to projekt Lara z dostawionym garażem. Tyle tylko że projektantowi tej
      modyfikacji pomyliły się strony i garaż jest w niekorzystnym miejscu. Graż po
      stronie kuchni to mniej noszenia zakupionych artykułów do spiżarni której co
      prawda nie ma, ale i tak samochód trzeba rozładować. Metraże pomieszczeń także
      są z epoki wczesnego Gierka. Nie mówiąc o pomieszczeniach gospodaczych. Wszak w
      bloku mamy boks w piwnicy lub schowek na korytarzu. A tu co? Rower sanki i
      kosiarka zapchają nam maleńki garaż. Dla pocieszenia dodam że przejrzałam kilka
      tysięcy projektów gotowych i wszystkie mają nie to że wady. Wiekszość to wydumki
      małych Jasiów wychowanych w blokach. Umiejętność rysowania kredkami upoważniła
      ich do przedstawiania swoich dzieł innym wychowanym w blokach i szukajacym po
      ciemku swojego miejsca w terenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka