Dodaj do ulubionych

Katowicki hotel angelo

• Gość: bubu Re: Katowicki hotel angelo IP: *.chello.pl 24.03.10, 14:50
      ten w pradze jest dentyczny: detal, wyposazenie, kolorstyka- czyli copy paste a pisze ze zaprojektowany od podstaw

polecam przyjzec sie blizej, a moze tanczacy dom zbudujemy na wiejskiej?
    • Gość: do gość Re: Katowicki hotel angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 16:28
      no to skomentowałeś rzeczowo i kulturalnie kolegę krzysia!!!
      Wybudowali w Katowicach sieciówkę i nie ma czym się podniecać. Czego się spodziewaliście, pięknej pogody jak na wizualizacjach? Kolejna działka jest sprzedana, zabudowana i opodatkowana. A swoją drogą często jestem w Katowicach i pomimo walorów są strasznie zaniedbane. Sprawiają przygnębiające wrażenie, szczególnie centrum.
    • Gość: dr_evil Re: Katowicki hotel angelo IP: *.54.174.143.tvksmp.pl 24.03.10, 18:37
      Łękawa znany jest z tego, ze jesli cos mam jako tako wygladac to wtedy wymysla mu to jego byly wspolnik Kapuscik
      W tym przypadku widac, ze Leszek postanowil sam coz zaprojektowac. hahaha
      Katowicom przybyl kolejny paskudny budynek
    • Gość: bubu Re: Katowicki hotel angelo IP: *.chello.pl 24.03.10, 19:23
      foyer i restauracja na "+", szczególnie wieczorem robią wrażenie
      interiory na "-" bo nie zasługują na te swoje 4*, kompletnie bez polotu, nawet jesli chodzilo o "nowoczesny minimalizm"
    • Gość: pokojowka Re: Katowicki hotel angelo IP: 212.145.123.* 24.03.10, 22:25
      Pokoje bardzo ladne.
    • Gość: do "do gość" Re: Katowicki hotel angelo IP: 195.205.5.* 25.03.10, 12:39
      Wiem, że nieładnie się zachowałem i brzydko skomentowałem kolegę Krzysia. Zazwyczaj tego nie robię, jednak posłużyłem się takim językiem by do kolegi Krzysia dotarło. Rzeczowe argumenty zazwyczaj nie trafiają do ludzi wypisujących takie bzdury. Bo mógłbym mu wyłożyć kim byli kuzyni Zillmannowie, co pozostawił po sobie Michejda i spółka. Mógłbym też długo mówić o wspaniałości spodka, lub o założeniach Panów Franty i Buszko. Z chęcią też opowiedziałbym o Bytomiu za czasów Georga Bruninga, czy o moderniźmie w Tripolis (Bytom, Zabrze, Gliwice). Mógłbym też sporo mówić o wyjątkowości urbanistyczniej, jak na PRL, Tychów. Wybacz więc, że bogaty w tą wiedzię, denerwuję się gdy ktoś obraża mój Śląsk. Dlatego w taki sposób zareagowałem.
    • robotobibok2 Re: Katowicki hotel angelo 25.03.10, 14:19
      Kaban strrrraszny...
    • Gość: sorbet cytrynowy Re: Katowicki hotel angelo IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.10, 14:45
      Patrząc na ten projekt, trudno przejść obpok bez emocji i to raczej tych negatywnych. Takie coś nie pomaga miastu. Wypełnia działkę i daje namiastkę blichtru w odrażającej estetycznie formie.
    • harnas_architect Re: Katowicki hotel angelo 25.03.10, 20:04
      Miejsce które będę omijał szerokim łukiem. Makabryła!!!
    • Gość: wozu Re: Katowicki hotel angelo IP: *.leic.cable.ntl.com 25.03.10, 21:39
      Ludzie nie doszukujcie sie wyzszych idei w robieniu kasy. To tak jakby miec do dupy pretensje, ze nieksztaltne gowno wysrala.
    • Gość: kaś Re: Katowicki hotel angelo IP: 83.175.147.* 26.03.10, 11:42
      Dokładnie, to się tyczy każdej pracy twórczej na zamówienie.
      Jak inwestor nie ma gustu, będzie naciskał na 'delikatne' zmiany, żona przyklaśnie, sąsiad pochwali i mamy takie cacuszko.
    • Gość: kazik Re: Katowicki hotel angelo IP: 89.243.148.* 26.03.10, 22:32
      makabraaaa
    • Gość: katowickie dziewcz Re: Katowicki hotel angelo IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 00:18
      harnas_architect- ciężko omijać to miejsce, bo to cudeńko stoi w samiutkim centrum...
    • Gość: einsicht Re: Katowicki hotel angelo IP: 151.59.105.* 27.03.10, 02:47
      żenua.
    • Gość: AnnArch Re: Katowicki hotel angelo IP: *.chello.pl 27.03.10, 18:17
      Jak dla mnie nic nowego nie wymyślili...Prosta bryła, mogli by sie bardziej postarać jeżeli stawiają cos w ścisłym centrum stolicy województwa. Katowice to świetne miasto - nie "brzydkie", z bardzo dobrą architekturą. JAK KAŻDE POLSKIE MIASTO wymaga renowacji, adaptacji etc. i oczywiście brakuje na to kasy... TO CO WSZYSCY ZNAMY... :)
    • Gość: ekspat Re: Katowicki hotel angelo IP: *.147.139.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.10, 22:21
      Kolejny tandetny kloc po park hotel diament i etap hotel. Kiedy najbliższe wybory samorządowe?
    • Gość: dom z opału Re: Katowicki hotel angelo IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 11:12
      widzę, że usunięto artykuł dot. domu z opału. widać twórcom nie podobało się, że projekt jest krytykowany. ciekawe... zyczyc im wypada więcej dystansu do siebie i energii do daleszej pracy!
    • Gość: yo Re: Katowicki hotel angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 14:54
      dramat
    • Gość: swoboda_t Re: Katowicki hotel angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 12:28
      TRAGICNZIE SŁABY! Hotel Angelo zestarzał się zanim go jeszze otwarli. Wygląda jak solidnie zreewitalizowany hotel robotniczy. To, że stoi obok bardzo udanej centrali ING jeszcze potęguje wrażenie. Wszystkie hotele tej sieci ak wyglądają, ale w tak wyeksponowanym miejscu i jeszcze bokiem do ulicy wygląda to fatalnie. Obiekt nieźle wygląda nocą, bo foyer, restauracja i klub jazzowy są fajnie podświetlone, a denny kloc nad nimi niknie w mroku. Ogólnie jest to poziom hoteli Etap, Park-Diament czy System, które powstały w Kato przy drogach szybkiego ruchu. A tu przecież ścisłe centrum, bleee...
    • Gość: Trochu debil Re: Katowicki hotel angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 22:18
      Gierkowski High life. 80's
    • Gość: rtg Re: Katowicki hotel angelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:12
      ...mógl byc żółty :]
    • Gość: info Re: Katowicki hotel angelo IP: 94.230.21.* 08.04.10, 19:14
      UPRAWNIENIA ARCHITEKTONICZNE DLA INŻYNIERÓW BUDOWNICTWA:

www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/komu-jakie-uprawnienia_66729.html
    • Gość: bobo Re: Katowicki hotel angelo IP: 109.236.131.* 16.05.10, 13:30
      cztery gwiazdki? za co?
    • Gość: monia Re: Katowicki hotel angelo IP: *.chello.nl 07.06.10, 23:45
      Moze ten hotel nie spelnia architektonicznych wizji europejskich( ale ktory w Polsce spelnia- ja nie wiem ,ale pewnie bedzie wielu polskich znawcow , co powiedza co jest na europejskim poziomie), ale zgadzam sie z Krzyskiem , ze lepszy hotel niz jakis trawnik ,ktory tam do niedawna byl.Moze to nie jest szczyt wrafinowanej architektury, ale ...mury to nie wszystko. Mieszkalam w tym hotelu i jest bez zadnego zarzutu.Idealnie czysty i bezpieczny- karty do windy i wyjatkowo uprzejma i pomocna obsluga. A bufet sniadaniowy- marzenie!Serio! cokolwiek sobie wymyslilam - bylo.
    • Gość: stary Re: Katowicki hotel angelo IP: 83.143.102.* 03.07.10, 09:39
      buda bez ambicji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka