Dodaj do ulubionych

Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 13:02
wygląda jak dwa penisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: stara wielkanocna Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 13:22
      KONKURS: co ta rzeźba przypomina? Mi osobiście kojarzy się ze wzwodem lol
    • Gość: drep Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.fbx.proxad.net 06.04.10, 13:39
      Straszny syf...
    • Gość: lot Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.pcnet.com.pl 06.04.10, 13:39
      brzydactwo
    • Gość: marcin Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.adsl2.static.versatel.nl 06.04.10, 13:56
      double dildo
    • Gość: gośc Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: 195.116.98.* 06.04.10, 14:01
      Skoro o Londynie mowa-dzisiaj w Wyborczej cudzoziemiec wypowiada sie na temat Warszawy.Według niego już za 10 lat będzie ona wyglądac lepiej niż Londyn
      ...
      www.skapiec.pl/#from41355
    • Gość: ekoja Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:02
      wieża eiffla jak nic :) penisów nie zauważam, i zastanawiam się czy to ze mną czy z innymi coś nie tak!
    • Gość: s Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:10
      To samo pisali o wieży Eiffela jak ją budowano, a teraz się wszyscy zachwycają
    • Gość: Gość Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 14:28
      Jest okropnie brzydka, Londyn zasługuje na coś lepszego, a otrzymał coś, co wygląda jak dwa stare dźwigi budowlane na wysypisku śmieci, poza tym obiekt, który ma aspirować do miana symbolu, powinien mieć łatwy do zapamiętania, charakterystyczny kształt, dzięki któremu można by go narysować za pomocą kilku kresek. Taki kształt ma właśnie np. Wieża Eiffla, CN Tower w Toronto czy Burj al Arab w Dubaju i przez to łatwiej jest je zapamiętać i skojarzyć z danym miastem. Takie "cudo" sprawdziłoby się może jako rzeźba w Tate Modern, a nie jako wieża-symbol Londynu.
    • Gość: gość Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.aster.pl 06.04.10, 14:34
      mi przypomina szisze o.o
    • Gość: miś padington Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.chello.pl 06.04.10, 14:40
      zabawne, na innych zagranicznych portalach potraktowali to powaznie, no ale skoro u nas zdecydowana polowa uwaza ze saanie nie nalezy sie pritzker to nie ma sie co dziwic...

• Gość: hubertoo Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 14:49
      Kupa złomu
    • Gość: oralB Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.grupa5.com.pl 06.04.10, 15:07
      penisy penisy i coś jeszcze kobiecego!? wygląda na to że jest to klasyczny rozgałęziacz ;)
    • Gość: p Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.chello.pl 06.04.10, 16:56
      jak komunistyczny popis
    • Gość: 625 Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.grupa5.com.pl 06.04.10, 17:02
      sztywny czerwony pal angli!?
    • Gość: 625 Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.grupa5.com.pl 06.04.10, 17:04
      STEFAN WERMUTH prawie bierze do ust na zdjęciu! ;D
    • Gość: Grzegorz Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: 151.193.120.* 06.04.10, 17:07
      Ha, za polowe tej kasy (na razie) w Krakowie powstaje rzezba mostu/kladki przez Wisle. Rzezba, nie most, bo most juz od dawna stoi kilkadziesiat metrow dalej. Krakowiakom nie zaimponuja! :)
    • Gość: ggg Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.stk.vectranet.pl 06.04.10, 17:15
      moze to wina słabej makiety ? tak czy inaczej wg mnie przekombinowane ...
    • Gość: ekoja Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 17:33
      a moim zdaniem właśnie, bardzo charakterystyczne. Z resztą widzimy tylko z jednej strony, a jak sam autor chce- czyta się inaczej z każdej. Ciekawe, czerwone, bije po oczach. I to nie ma być symbol londynu, ma on ich juz wystarczająco dużo, to jest rzeźba przy parkingu... nie traktujcie tego z aż taką powagą. Może to właśnie zabawa?
    • Gość: ekoja Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 17:34
      tfuu... parku oczywiście ;)
    • Gość: mateq Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.grupa5.com.pl 06.04.10, 17:42
      Jak dla mnie bardzo podniecające.
    • Gość: gosc Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.centertel.pl 06.04.10, 18:16
      do du*#
    • Gość: glizda Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.10, 18:45
      szisza!!!
    • Gość: beton Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.10, 18:58
      beton
    • Gość: handmade Re: Londyn u stóp ArcelorMittal Orbit IP: *.chello.pl 06.04.10, 19:36
      nie no super, bo z anglii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka