Gość: WW IP: *.chello.pl 22.10.10, 14:45 A można też go nie stawiać w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oralB Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.grupa5.com.pl 22.10.10, 16:19 mam siurka!? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagiaLenia Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 22.10.10, 18:18 Niby śmieszne i ciekawe ale jeśli mam pracować w ogrodzie to po co mam się osłaniać szczelnym kokosowym pancerzem? Gdybym chciała siedzieć w zamknięciu zostałabym w domu...a jeśli chcę kontaktu z naturą i świeżego powietrza podczas pracy to TEN kokos mi tego nie zapewni...wtedy taniej wyjdzie laptop i leżak...ech zgredzieję chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dali Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.chello.pl 22.10.10, 21:15 mozwe dlatego sie dzieci nie slychac ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.finemedia.pl 22.10.10, 23:41 dla mnie świetne. w domu często nie mogę się skupić, na dworze ciężko utrzymać kartki, przeszkadza wiatr. ale to chyba kwestia tego w jakiej przestrzeni się komu najlepiej pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstr Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 217.153.201.* 23.10.10, 09:29 Gościu się 2001:Space Odyssey na oglądał. Ogólnie w dobie laptopów i wifi kompletny bezsens. Jako altana ok. Ale altanę o tej samej kubaturze cieśla-amator popełni w tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagiaLenia Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 23.10.10, 13:35 Moim zdaniem właśnie na altanę się nie nadaje...za mało w środku widać tego co na zewnątrz. Altana jest po to żeby osłonić przed deszczem i ew.wiatrem ale jednocześnie zapewnić kontakt z naturą. Jak brzydki trzeba mieć ogród żeby sobie postawić altanę skutecznie zasłaniającą widoki na niego? Przecież to się mija z celem i choć forma -jak mówiłam-ciekawa, to funkcję tego kokosa określiłabym jako bunkier. To naprawdę ładny bunkier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstr Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 217.153.201.* 23.10.10, 14:16 Jestem się gotów z Tobą zgodzić @MagiaLenia. Obły kształt,bez kantów,idealnie nadaje się na formę przetrwalnikową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takO Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.limes.com.pl 24.10.10, 23:12 dlaczego nie mozesz sobie wyobrazic, ze pustelnia moze stac w ogrodzie. fajny pomysl. a checia bym sie tam zamknela popracowac. wlasnie po to, zeby zadne liscie i wiatr nie latały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 09:23 A jakby miał kształt zwykłej budki z Castoramy to kosztowałby 2tys a nie 12, tylko kto by o tym pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
freeman00 Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie 25.10.10, 10:12 Gość: Konstr, widać że na laptopie nigdy nie pracowałeś na dworze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstr Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 217.153.201.* 25.10.10, 10:25 @freeman00 Na dworze to się jogging u-prawia albo kalarepę a nie na lapatopie pracuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman00 Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.10, 01:32 u-prawia ? teraz to się i-prawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bZYK Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.spray.net.pl 25.10.10, 13:28 W biurze potrzebne są szafy, drukarka, itd Opisanie tego przydomowym biurem jest chyba na wyrost. Taki ciekawy mały domek dla dzieci. Zabawka za 12000funtów. Jeśli kogoś stać to czekmu nie. Mi się bryła kokosa podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spooll Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 25.10.10, 16:44 propozycja z serii usuń klamki, załóż kaftan - po godzinie pracy w tej kulce dostałbym pie...a (ale sama forma - czemu nie, np. jako domek dla dzieci, "słuchalnia" muzyki lub ekstrawagancki klopik w kontakcie z naturą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstr Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 217.153.201.* 25.10.10, 17:03 @bzYK Potwierdzam. Z autopsji: 18m2 na łeb to absolutne minimum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 81.210.105.* 25.10.10, 17:15 u nas to nie przejdzie, zaraz jakiś urzędnik wpadnie na pomysł, żeby to opodatkować, wymusić zgodę na postawienie budowli i innych 100 papierków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 195.116.98.* 25.10.10, 19:33 Ależ przecież tak być powinno już od dawna.Wszelkie prace biurowe powinny być wykonywane w domu pracownika.Wychodzić z domu do pracy powinni tylko przedstawiciele takich zawodów jak tramwajarz,kierowca miejskiego autobusu,hydraulik itp.Wszelkie prace biurowe mogą być wykonywane w domu(skocz.pl/phone2010 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeronimo Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.centertel.pl 25.10.10, 20:20 "waha się w granicach 12000 funtów" - gramatyki uczył się pod budką z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stein Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.gemini.net.pl 25.10.10, 20:34 Tylko pytanie czy za blisko 50 000 zł nie da się wybudować w tym ogrodzie super wyposażonego i pasującego do domu biura ogrodowego? Bo kokos - fajna sprawa, ale nie wszędzie pasuje :) __ mobile-site.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uglubump Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 20:35 Nie wiem ilu z Was pracuje w domu.. ja mam tzw. "wolny zawód" i powiem Wam, że coś takiego byłoby idealne do pracy - bo w domu jak w domu - zawsze jest 1000 rzeczy, które odrywają cię od pracy i planowanej "normy". Taka zmiana lokalizacji napewno by mobilizowała ...do czasu aż się kokos opatrzy i udomowi, wtedy należy nabyć np. banana :D Odpowiedz Link Zgłoś
strinve46 Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie 25.10.10, 20:55 Taaaak,wszyscy pracujmy w biurze.Chlebek upiecze się sam,moje ulubione krówki wyrosną na drzewach,a mosty zrobią się same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la. Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.escom.net.pl 25.10.10, 21:33 A woda i kanalizacja? Ciekawe... Ja odmawiam pracy bez kawy i herbaty, a to ma dalekosiężne konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmit Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: *.jmdi.pl 25.10.10, 21:33 Szkoda, że nie lewituje :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
marianfgn Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie 25.10.10, 22:21 Wszystko fajnie tylko ta cena! www.ogrodowefigury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Archipod: biuro we własnym ogrodzie IP: 195.164.7.* 26.10.10, 14:20 można się poturlać biurem do spożywczaka po piwo nie wstając od roboty. Odpowiedz Link Zgłoś