dominig123 25.11.10, 11:38 Witam! Proszę o opinie na temat oświetlenia LED i zapraszam na stronę www: www.inodea.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stachuuu Re: oświetlenie LED IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.14, 12:46 A w zasadzie to ja dziś nie wyobrażam sobie robienia elektryki i oświetlenia pod innego rodzaju oświetlenie niż LED. W sumie przecież jak się policzy źródła światła na cały dom, to sporo tego wychodzi. U mnie akurat cały osprzęt dostarczała firma www.elektro-sal.pl - widzę po rachunkach, że za prąd mniej przychodzi, ale przyznam się, że staram się oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
julajla Re: oświetlenie LED 03.12.14, 20:40 Led to tylko jedna z dostępnych opcji na rynku. Polecam zagłębić się bardziej w temat portal.domid.pl/2014/09/05/jak-wybrac-oswietlenie-led/ Odpowiedz Link Zgłoś
architekt-warszawa Re: oświetlenie LED 09.12.14, 11:04 Moja opinia jest taka, że światło LED nie jest zdrowe dla naszych oczu. Szczególnie dla dzieci. Związane jest to z peekiem w niebieskiej części widma. Wystarczy wpisać do wyszukiwarki hasło: led blue light hazard Odpowiedz Link Zgłoś