Dodaj do ulubionych

uprawnienia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 18:44
jestem studentka architektury....tyle slysze i czytam o uprawnieniach.jak sie
je robi i w jakim czasie najlepiej je zaczac.!z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Edward Założyć "Książkę praktyki zawodowej" IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.04, 22:47
      Witaj!
      Chcąc rozpocząć praktykę zawodową do uprawnień budowlanych należy najpierw
      zarejestrować w Izbie Architektów "Książkę praktyki zawodowej" - zeszyt A4 200
      stron kupić w sklepie i pójść do izby po pieczątkę.
      Można już to zrobić po ukończeniu 3 roku studiów i naprawdę warto.

Pozdrawiam
      • jacekkoncper Re: Założyć "Książkę praktyki zawodowej" 07.08.14, 14:26
        Przykłady wypełnionych książek praktyk zawodowych i dzienników praktyk znajdziecie na stronie www.uprawniator.pl ja właśnie wzorowałem się na tych dziennikach i moja książka przeszła pozytywną weryfikację Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej.
    • Gość: marzena_arch Re: uprawnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 16:01
      najlepiej popytać wśród znajomych, kto już ma lub robi ;) poza tym wszystkie informacje uzyskasz w izbie architektów. Zacznij od poszukania biura, które przyjmie Cię na praktykę, żebyś miała co wpisać do tej książki praktyk. Poza praktyką przy projektach musisz mieć również udokumentowaną praktykę na budowie. Książki praktyk oczywiście muszą być podbite przez uprawnione osoby u których praktykowałaś. Także robienie uprawnień parę lat musi potrwać. Potem tylko egzamin, wpis na listę i pieczątka jest.
      • eri22 Re: uprawnienia 13.02.14, 07:39
        ludzie to post sprzed 10 lat; wygrzebał go ktos w celach komercyjnych..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka