Dodaj do ulubionych

szykam architekta

IP: *.home.aster.pl 10.03.12, 10:46
POMOCY, poszykuję architekta z Olsztyna, dom autorski - musi być dobry, BARDZO DOBRY, pomóżcie. Dom do 500m2 z garażem na dwa auta.
Obserwuj wątek
    • Gość: ważne tylko Olsztyn i okolice IP: *.home.aster.pl 10.03.12, 10:49
      ważne
      • art-tu Re: tylko Olsztyn i okolice 10.03.12, 21:23
        Ależ zapraszam, drzwi otwarte. Mimo ze w Warszawie, ale do Olsztyna blisko. Nie te czasy aby trzeba było za miedzą szukać :)
      • Gość: toja Re: tylko Olsztyn i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 11:53
        Polecam arch. Anne Kulińską. Ma bardzo dobre podejście do klienta, wszystko dokładnie tłumaczy itd.
        www.architektura.olw.pl
    • Gość: 1ab Re: szykam architekta IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.12, 13:03
      Może ja...
      http/www.biskot.pl
    • Gość: Edyta Re: szykam architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 09:46
      Kupiłeś mieszkanie i nie wiesz jak je urządzić ?
      Remontujesz dom ?
      Rozbudowujesz przestrzeń do życia dla siebie i swoich bliskich ?
      Zakładasz firmę? Planujesz wystrój biura ?
      Chcesz stworzyć przestrzeń dostosowaną do potrzeb swoich klientów? Zachęcić nowych ?
      Chcesz wyrazić siebie we wnętrzu ?
      Nie wiesz jak to zrobić ?

Ja wiem. Chętnie pomogę !

Jestem architektem i projektantem wnętrz z wieloletnim doświadczeniem.

Wykonuję :

- projekty aranżacji wnętrz dla klientów indywidualnych i komercyjnych
      - projekty architektoniczno-budowlane do pozwolenia na budowę.
      - projekty domów mieszkalnych, budynków użyteczności publicznej i większej architektury
      - inwentaryzacje do celów projektowych
      - wizualizacje

Zapraszam do odwiedzenia mojej strony, na której znajdą Państwo przykłady projektowanych przeze mnie wnętrz i nie tylko :

www.architektkozienice.pl
      Zapraszam osoby zainteresowane wykonaniem projektu
      • Gość: beta Re: szykam architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 13:23
        szukam dobrego niedrogiego architekta z dobrymi pomysłami, kontakt beatapiwko@op.pl, pozdrawiam
        • korsarz1980 Re: szykam architekta 06.04.14, 15:35
          witam jestem zainteresowany zleceniem tel. 662-767-411 emal:korsaq@o2.pl Proszę o kontakt telefoniczny lub podanie numeru do Państwa w mailu zwrotnym. Proszę o więcej szczegółów i materiałów wyjściowych.
          Z poważaniem mgr inż. arch. Paweł Korsak
      • Gość: bata Re: szykam architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.14, 13:30
        witam szukam dobrego z głową pełną pomysłów atchitekta pozdrawiam
    • Gość: Piotr Re: szykam architekta IP: *.net.lasnet.pl 16.03.12, 17:49
      A czy może być projektant z Lidzbarka Warmińskiego?
    • twoje-wnetrza Re: szykam architekta 31.03.12, 15:42
      Zapraszam wszystkich którzy potrzebują pomocy architekta, porady, zaprojektowania mieszkania albo domu. Kontakt do mnie twoje-wnetrza@o2.pl
      Dyplomowany architekt z doświadczeniem. Projektuję w różnych stylach ale najbliższy jest mi styl współczesny i nowatorskie rozwiązania. Współpracuję również przez internet oferując niższą cenę za projekt. Wszystkich serdecznie zapraszam.
      Pozdrawiam,
      twoje-wnetrza@o2.pl, twoje-wnetrza@gazeta.pl
    • Gość: Architekt Re: szykam architekta IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 00:10
      Architekt: 7 lat doświadczenia, własna działalność, oprogramowanie. Szukam zleceń w Krakowie, okolicy lub zdalnie. Dokładność, sumienność szybko, solidnie. Inwentaryzacje.
      Polecam pani swoją stronę: 248.com.pl
      Zapraszam! Mogę wykonać zlecenie w Olsztynie, dojazd nie stanowi problemu.
    • Gość: hp Re: szykam architekta IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.04.12, 23:32
      Witam,
      bardzo proszę o kontakt na: hpradzynska@gmail.com.
      Mailowo prześlę Panu ofertę.
      Pozdrawiam,
      H.Prądzyńska
      502 153 842
    • 55kola Re: szykam architekta 18.03.14, 18:46
      ja niedawno remontowałam mieszkanie i znalazłam przesympatyczną Panią architekt, zna się na rzeczy ale nie narzuca swojego zdania, a to najważniejsze! Ja akurat w Częstochowie mieszkam, ale z tego co rozmawiałam z tą Panią to kilka rejonów Polski obsługuje.
    • Gość: Karolina Re: szykam architekta IP: *.31.125.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.03.14, 11:43
      Witam,
      Jestem architektem, zajmuje się projektowaniem i aranżacją wnętrz głównie na śląsku ale także wykonuję projekty zdalne w całej Polsce. Jeśli masz problem z aranżacją mieszkania, domu itp. z chęcią pomogę, dzięki czemu poczujesz się w swoim wnętrzu wygodnie i komfortowo.

Zapraszam na www.mieszkajmilo.pl

Pozdrawiam
      Karolina K.
    • korsarz1980 Re: szykam architekta 06.04.14, 15:33
      witam jestem zainteresowany zleceniem tel. 662-767-411 emal:korsaq@o2.pl Proszę o kontakt telefoniczny lub podanie numeru do Państwa w mailu zwrotnym. Proszę o więcej szczegółów i materiałów wyjściowych.
      Z poważaniem mgr inż. arch. Paweł Korsak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka