m17k07
04.07.12, 18:25
Witam! Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc i poradę. Od 2 lat bardzo chcę studiować Architekturę i Urbanistykę na Politechnice Krakowskiej, ale wiem, ze tam potrzebna jest matura z historii albo historii sztuki(nie mówiąc o takich przedmiotach oczywistych jak matematyka, polski,angielski), a u mnie jest z nią nieciekawie. Slyszałam, ze mozna probowac sie tam dostać bez zdawania historii, czy to prawda? I w ogóle mam jeszcze jedno, najważniejsze pytanie. Tu jest dosłownie kilka( pierwszych lepszych) moich rysunkow: sendfile.pl/185124/DSC_1894.JPG , sendfile.pl/185124/DSC_1894.JPG , sendfile.pl/185127/DSC_1899.JPG , sendfile.pl/185141/DSC_1895.JPG . Chodzę od niespełna roku co tydzień na zajęcia rysunku, staram się rysować codziennie chociaż godzinkę i mam jeszcze rok na takie przygotowywanie się . Mimo to powiem szczerze, że obawiam się tego, że nie dostanę się nigdzie ( bo chciałabym jeszcze spróbowac na Politechnikę Wrocławską i Łódzką). Czuję się za słaba, boję się egzaminu. Proszę o ocenę tych rysunków. Powiedzcie mi czy warto żebym tracila czas i pieniadze? Bo moze tak na prawde nie poradze sobie? Prosze o pomoc, będę bardzo wdzięczna.