Dodaj do ulubionych

kanadyjczyk z płaskim dachem

IP: 62.233.139.* 27.07.04, 14:06
Witam Szanownych Forumowiczów,
mam takie oto pytanie: Czy techologia domu szkieletowego (kanadyjczyka)
dopuszcza dach płaski.
Nudzą mnie te skośne daszki które widze wokół i tak sobie myślę, że taki
modernistyczny? kanadyjczyk to by było to.
pozdr.
m.
Obserwuj wątek
    • Gość: axx Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: 207.191.243.* 28.07.04, 03:20
      Tak.
    • Gość: bn Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.fbx.proxad.net 28.07.04, 11:48
      oczywiscie, ze dopuszcza. na reszcie jakis pozytywny post na forum. balem sie,
      ze w polsce to juz nie ma nikogo, kto chcialby dom z pieknym plaskim dachem. i
      do tego z drewna. gratulacje. sam bym chcial kiedys wybudowac podobny dla
      siebie. pozdrowienia.
    • Gość: KrArch Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:17
      Oczywiście, że może być. Niedawno robiłem coś takiego na podstawie koncepcji
      Daniela Sautera z Austrii (oczywiście za wiedzą i zgodą). W piatek odbieram
      pozwolenie na budowę. Polecam www.k-m-architektur.com/
      • Gość: rs Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 00:14
        niczego sobie te domki... skromnie mowiac...
      • Gość: RPO Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.04, 13:36
        Paskudne. Typowa architektura globalizmu. Cały Świat ma być unifikowany o
        zgrozo. Adaptacja takich potworów w Polsce. To już było wprowadzane
        administracyjnie za komuny a teraz zmiękczaniem mózgów.
        • Gość: rs Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 22:05
          haha, to lepsze kolumienki i nasz swietne gargamele?
    • Gość: arcz Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:04
      Uff, a jednak bedzie dla kogo projektowac inna architekture niz "sliczne"
      domki:) Zycze wytrwalosci i powodzenia (i prosze nie zapomniec sprawdzic czy
      ustalenia planu miejscowego pozwalaja na plaskie daszki:)
      • Gość: Kocurro Re: kanadyjczyk z płaskim dachem IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 09.08.04, 12:07
        Witam. Strona calkiem ciekawa. A jesli moge spytac kto jest inwestorem? Bo to
        raczej dla typowego Kowalskiego-Konsumenta architektury projekt nie jeeest
        (vide "opinie" RPO). A szkoda.
        Co do technologii pamietacie projekt PARASITE z holandii - domek-pasożyt =
        konstrukcja szkielet drewniany i OSB. Autorzy chwalili sie najnizszymi kosztami
        na m2 :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka