cgrzad 28.10.04, 22:13 SZUKAM ARCHITEKTA Z POZNANIA. ZAMIERZAM SIE BUDOWAC W CHYBACH K/POZNANIA. CZEKAM NA OFERTY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erms Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 22:52 Jesteśmy zespołem młodych architektów z pomysłami, gotowymi do współpracy. Prosimy o kontakt na erms@data.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Poznan Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.astor.net.pl / *.net.pl 30.10.04, 14:53 Jestem młodym architektem z Poznania, proszę o kontakt na skrzynkę z numerem telefonu, oddzwonię. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Poznan Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.astor.net.pl / *.net.pl 30.10.04, 14:55 Architekt Poznan: moj mail: m2project@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1050 PA Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.icpnet.pl 01.11.04, 17:54 Jesteśmy młodą pracwnią, prosimy o kontakt mailowy par1@mail.icpnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:07 Proponuję swoje usługi mimo dzielącej Nas odległości.Pracuję w Katowicach ,ale przy dzisiejszych możliwościach komunikowania się ,nie widzę problemu ze współpracą na odległość.Jestem również gotowy na ewentualne wyjazdy.Aby można było mieć pogląd na efekty mojej pracy - polecam lekturę miesięcznika ARCHITEKTURA murator, numer 08.2004 gdzie został opublikowany mój i mojego wspólnika obiekt - dom jednorodzinny w Mikołowie. Z wyrazami szacunku Andrzej Leśniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: SZUKAM ARCHITEKTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 20:17 Przepraszam nie przesłałem adresu. algat@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś