Gość: Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:17 Poszukuje architekta z G.Slaska w celu wykonania projektu remontu dachu- koperty.Moj mail:marek@3000.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Architekt z G.Slaska potrzebny IP: *.archeton.pl 02.03.05, 14:23 O ile wiem architekci nie zajmuja się remontowaniem dachu... Oni projektują, przerprojektowują, adaptują... Do remontu jest ekipa wykonawcza:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Architekt z G.Slaska potrzebny IP: *.compromis.pl 02.03.05, 16:00 Jednak jest potrzebny i takiego szukam.A ekipa to pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
joal Re: Architekt z G.Slaska potrzebny 03.03.05, 09:08 zapraszam 0600 858 228 lub na maila (na joal) pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Architekt z G.Slaska potrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:54 Mozna gdzies jakies prace zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
joal Re: Architekt z G.Slaska potrzebny 06.03.05, 19:52 Jestem w trakcie zmiany strony www. także przepraszam ale mogę służyć tylko portfolio albo w wersji papierowej albo mogę wysłać Panu na maila prezentacje swoich projektów i realizacji w formie jpg-ów . Niestety strona www jest w gruntownym remoncie i nie jest to kwestia paru dni. Jeżeli Pan byłby zainteresowany to proszę na priva podać adres. pozdrawiam andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Architekt z G.Slaska potrzebny IP: *.compromis.pl 07.03.05, 14:03 podalem wyzej: marek@3000.pl lub mimdino@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś