Gość: Designers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 09:32 Jeżeli szukasz pomocy w dziedzinie architektury, bądź projektowania wnętrz - zapraszamy do współpracy - designers@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anrej Re: Projektowanie wnętrz - WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:49 Ok. mOze nawiazemy wspołprace, ale najpierw jak mozesz rozszyfruj( a jako architekt Winienes wiedziec) co znaczy MU10 , mam działke i poprosiłem o opinie na temat co? mozna na niej wybudować odpwiedz brzmiała dom do 12 m wys jest to strefa MU10, na pytanie zadane przez tel otrzymałem bardzo lakoniczna odpowiedz mu10 to znaczy ble ble ble. mam zamiar budować i napewno skorzystam z usług projektanta wnętrz. pozdrawiam andrej5@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Projektowanie wnętrz - WARSZAWA IP: *.cable.satra.pl 05.04.05, 19:00 jest to symbol w planie miejscowym któremu jest przypisane określone ściśle prawo, czasem mniej lub bardziej na reke , zazwyczj mieszkaniówka z dopuszczeniem usług. ale to bla bla może czasem ostro namieszać, proponuje prawnika lub dobrego architekta który rozszyfruje bla bla , ponieważ jest to zapis ściśle prawniczy w którym nawet przecinek ma ogromne znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś