Gość: sodd IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.08.05, 14:36 jakie byscie polecili ksiazki odnosnie architektury dla poczatkujacych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qmaan Re: ksiazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:43 Bob budowniczy a z klasyki i dla starszych np Chata wuja Toma czytaj koniecznie przy dobrej muzyce np W domach z betonu nie ma wolnej milości M Jakubowicz qmaan@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: ksiazki IP: 81.21.194.* 11.08.05, 14:44 poszukaj w archiwum, kasiulka bodajze pytala o to 2 tygodnie temu Odpowiedz Link Zgłoś
internet2013 Re: ksiazki 18.10.13, 09:48 Jako że nie jestem specjalistą jednak mam dla Ciebie ciekawą propozycję? Poszukałem trochę w Internecie i znalazłem Ciekawe książki, które odzwierciedlają twoją tematykę, którą szukasz. Mianowicie... www.ksiegarnia-elpat.pl/architektura-zeszyt-cwiczen-mac.html www.ksiegarnia-elpat.pl/architektura-swiata-najslawniejsze-budynki-i-budowle.html www.ksiegarnia-elpat.pl/literatura-i-architektura-korespondencja-sztuk.html Ceny tych książek są bardzo niskie więc śmiało możesz sobie je zakupić. Nie polecam szukania ebook które w sumie nie dadzą Ci radości z czytania Odpowiedz Link Zgłoś