Gość: gacuś IP: *.trustnet.pl 17.10.05, 18:32 czy ktoś wie gdzie można najlepiej wyszkolic w Autokadzie i ile by kosztowało takie szkolenie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jonka Re: szkolenie AutoCAD IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 19:23 no np w gaciach małych to u józka za kosciołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacuś Re: szkolenie AutoCAD IP: *.trustnet.pl 18.10.05, 09:05 A jednak są jeszcze mili ludzie na tej stronie...patrz w dół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:17 Jestem z Warszaway i tez szukam dobrego kursu autocada 2d. Zalezy mi na kursach przedpołudniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac projekt Re: szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:39 daj znać na meila jak sie z toba skontaktować. jesli jestes z Warszawy to możemy en temt przedyskutować projektuje w AC 2005 ,ARCON i innych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projektyac Re: szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:41 moj email:projektyac@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
broonek Re: szkolenie AutoCAD 18.10.05, 09:29 z samouczka, z ksiazki lub na szkoleniach u dystrybutora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacuś Re: szkolenie AutoCAD IP: *.trustnet.pl 18.10.05, 09:35 to wiem...ale to w Poznaniu przez kilka tygodni...niestety nie jestem z Poznania...raczej mam tam daleko...chyba tylko prywatnie wchodzi w grę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bism Re: szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:37 Najlepiej podstawy ruszyć z książki, dlaej mieć zaprzyjaźnioną pracownię z wolnym kompem, tam posiedzieć i porobić (gratis nawet) trochę wśród pracujących, tak by poznać efektywne metody pracy i środowisko programu. Pamiętaj: pracuj przedewszystkim głową, nie interface'em :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonka Re: szkolenie AutoCAD IP: *.acn.waw.pl 19.10.05, 14:29 ja raczej jestem mila..zazartowalam, bo nie piszesz gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: szkolenie AutoCAD IP: *.chello.pl 03.04.06, 15:40 Ja po prostu dałam ogłoszenie w gazecie pt. " szukam taniego nauczyciela Auto Cada no i zgłosiła się studentka, która bardzo tanio i prędko nauczyła mnie wszystkiego . Teraz nie jest już studentką , więc nie musi dorabiać , ale moją metodę na szukanie nauczyciela - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:40 Jonka , co Ty robisz na tym forum - to miejsce raczej nie dla Ciebie, tutaj jednak obowiązuje jakiś poziom. A, takm poza tym , to skąd sie bierze takie chamstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: szkolenie AutoCAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:05 polecam www.procad.pl maja sale szkoleniowe rowniez w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
qqryqq Re: szkolenie AutoCAD 03.04.06, 13:29 Witam, w Warszawie przeszkolę z Autocada 2d i 3d, Viza i graficznych w stylu Photoshop albo Corel. Prosze o maile na gazetowy adres aby sie można było dokladnie dogadac. Adam Odpowiedz Link Zgłoś