Dodaj do ulubionych

lista najtańszych architektuf

IP: *.chello.pl 16.11.05, 21:24
proszę zgłaszajcie architektów robiących najtańsze projekty
- niech skorzystają i inni
Obserwuj wątek
    • Gość: inż. mamoń Re: lista najtańszych architektuf IP: *.crowley.pl 16.11.05, 21:43
      6000 za domek i ani zlotowki mniej :}
      • Gość: larysa Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 01:10
        u mnie cena jest zdecydowanie dumpingowa w porównaniu z powyższą...
    • Gość: dumpingowiec Re: lista najtańszych architektuf IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 15:31
      pawilon handlowy, 300 m kw, parterowy, 4 tys.
    • Gość: aw Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:26
      jesli szukacie >architektuf< nie znajdziecie bo oni sa bezcenni
      • Gość: majkel Re: lista najtańszych architektuf IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:53
        Najtansi? To ci siedzacy po 10 h dziennie w jako asystenci w biurach za marne
        1500 zl. Jestem inz bud 3 lata po studiach (nie robi to pewnie wielkiej roznicy
        w zarobkach), bylem niedawno na rozmowie i zaproponowano mi prace w biurze za
        ok. 1500 na reke. Jakby nie fuchy to zarabialbym mniej niz operator koparki na
        budowie :-/
        ....w styczniu jade do Anglii
        • Gość: olgierd Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:09
          najdroższym i najwłaściwszym - ten z Forum.
          Nie ulega wątpliwości.
          • Gość: olo Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:11
            Ma czas na forum to ma czas na projektowanie, przynajmniej o tym myśli. ;)
            • Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:16
              doplaci te 15000 zeby dostac zlecenie.
              • Gość: a22 do majkela IP: *.acn.waw.pl 18.11.05, 13:43
                to nie zaczales studiow na architekturze?
    • jonka7 Re: lista najtańszych architektuf 18.11.05, 22:16
      Gość portalu: arch napisał(a):

> proszę zgłaszajcie architektów robiących najtańsze projekty
      > - niech skorzystają i inni

ja, ja , ja!!!
      tyle, ze nie odbieram poczty..:o((
      • architecto Re: lista najtańszych architektuf 19.11.05, 15:50
        moj adres mailowy: meduza33@op.pl
        szybko i tanio : projektowanie, doradztwo architektoniczne + firma wykonawcza
        • Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:56
          architecto napisała:

> moj adres mailowy: meduza33@op.pl
          > szybko i tanio : projektowanie, doradztwo architektoniczne + firma wykonawcza

jasne, a moj stefan.kurylowicz@tralalala.pl
          • Gość: Spacedreamer Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:50
            Nie działa :-(((.
            • Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:11
              pewnie skrzynka przepelniona, bo wszyscy chca, zebym im zrobil szybko i tanio...
              • Gość: Spacedreamer Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:15
                .... i dobrze ;-)).
                • Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:43
                  no widzisz, w tym wszystkim zapomnialem, ze chca tez dobrze. ale przeciez
                  "dobrze" sie zawiera w "szybko i tanio". nic, musze konczyc, bo mam tyle
                  projektow do zrobienia na wczoraj i do tego maja byc dobrze, i tak duzo nie
                  doplacam nawet (czyli jest tanio tez).
    • Gość: AAA Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:54
      Szybko i tanio robię wszystko!!!
      Stoję przy drodze, w lesie.
      Miło mi być w waszym towarzystwie Koledzy!!! :-)!
    • Gość: wercyngetoryks Re: lista najtańszych architektuf IP: *.koleje.cuni.cz 20.11.05, 20:32
      A co to architektura stala sie hipermarketem z promocjami.

Chcesz tani projekt to zlec to jako projekt realizacyjny na jakikolwiek wydzial
      architektury a studenci zrobia za ciebie reszte.
      A jesli juz ktos tworzy ten ranking to mam nadzieje ze jest to zart.

W innym przypadku prosze Cie:
      Dodaj do tytulu tego postu stwierdzenie "i dobrych" tak zeby architektura nie
      kojarzyla sie tylko z taniocha | jak smarowane octem mieso w hipermarkecie |.

Stara dobra reguła brzmi:
      "Kupujesz tanio... dwu-krotnie kupujesz"

pozdrawiam
    • architecto Re: lista najtańszych architektuf 21.11.05, 12:40
      pod adresem: corematic@architekci.pl - m.in.Górny Śląsk
    • Gość: nean Warszawa i okolice IP: *.rzeczpospolita.pl 21.11.05, 14:52
      Architekt bierze chyba 20 zł za metr domu (min 3500zł)ale trzeba to sprawdzić
      bo mogłam coś pomylić (jakiś czas temu doradzał nam w sprawie działki)
      archvision.ovh.org/o.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka