Gość: arch IP: *.chello.pl 16.11.05, 21:24 proszę zgłaszajcie architektów robiących najtańsze projekty - niech skorzystają i inni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inż. mamoń Re: lista najtańszych architektuf IP: *.crowley.pl 16.11.05, 21:43 6000 za domek i ani zlotowki mniej :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larysa Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 01:10 u mnie cena jest zdecydowanie dumpingowa w porównaniu z powyższą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumpingowiec Re: lista najtańszych architektuf IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 15:31 pawilon handlowy, 300 m kw, parterowy, 4 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:26 jesli szukacie >architektuf< nie znajdziecie bo oni sa bezcenni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: lista najtańszych architektuf IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:53 Najtansi? To ci siedzacy po 10 h dziennie w jako asystenci w biurach za marne 1500 zl. Jestem inz bud 3 lata po studiach (nie robi to pewnie wielkiej roznicy w zarobkach), bylem niedawno na rozmowie i zaproponowano mi prace w biurze za ok. 1500 na reke. Jakby nie fuchy to zarabialbym mniej niz operator koparki na budowie :-/ ....w styczniu jade do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierd Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:09 najdroższym i najwłaściwszym - ten z Forum. Nie ulega wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:11 Ma czas na forum to ma czas na projektowanie, przynajmniej o tym myśli. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 00:16 doplaci te 15000 zeby dostac zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a22 do majkela IP: *.acn.waw.pl 18.11.05, 13:43 to nie zaczales studiow na architekturze? Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: lista najtańszych architektuf 18.11.05, 22:16 Gość portalu: arch napisał(a): > proszę zgłaszajcie architektów robiących najtańsze projekty > - niech skorzystają i inni ja, ja , ja!!! tyle, ze nie odbieram poczty..:o(( Odpowiedz Link Zgłoś
architecto Re: lista najtańszych architektuf 19.11.05, 15:50 moj adres mailowy: meduza33@op.pl szybko i tanio : projektowanie, doradztwo architektoniczne + firma wykonawcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:56 architecto napisała: > moj adres mailowy: meduza33@op.pl > szybko i tanio : projektowanie, doradztwo architektoniczne + firma wykonawcza jasne, a moj stefan.kurylowicz@tralalala.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:50 Nie działa :-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:11 pewnie skrzynka przepelniona, bo wszyscy chca, zebym im zrobil szybko i tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 18:15 .... i dobrze ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:43 no widzisz, w tym wszystkim zapomnialem, ze chca tez dobrze. ale przeciez "dobrze" sie zawiera w "szybko i tanio". nic, musze konczyc, bo mam tyle projektow do zrobienia na wczoraj i do tego maja byc dobrze, i tak duzo nie doplacam nawet (czyli jest tanio tez). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: lista najtańszych architektuf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:54 Szybko i tanio robię wszystko!!! Stoję przy drodze, w lesie. Miło mi być w waszym towarzystwie Koledzy!!! :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercyngetoryks Re: lista najtańszych architektuf IP: *.koleje.cuni.cz 20.11.05, 20:32 A co to architektura stala sie hipermarketem z promocjami. Chcesz tani projekt to zlec to jako projekt realizacyjny na jakikolwiek wydzial architektury a studenci zrobia za ciebie reszte. A jesli juz ktos tworzy ten ranking to mam nadzieje ze jest to zart. W innym przypadku prosze Cie: Dodaj do tytulu tego postu stwierdzenie "i dobrych" tak zeby architektura nie kojarzyla sie tylko z taniocha | jak smarowane octem mieso w hipermarkecie |. Stara dobra reguła brzmi: "Kupujesz tanio... dwu-krotnie kupujesz" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
architecto Re: lista najtańszych architektuf 21.11.05, 12:40 pod adresem: corematic@architekci.pl - m.in.Górny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nean Warszawa i okolice IP: *.rzeczpospolita.pl 21.11.05, 14:52 Architekt bierze chyba 20 zł za metr domu (min 3500zł)ale trzeba to sprawdzić bo mogłam coś pomylić (jakiś czas temu doradzał nam w sprawie działki) archvision.ovh.org/o.htm Odpowiedz Link Zgłoś