Gość: a22 IP: *.acn.waw.pl 20.12.05, 08:44 _______ \!/_________ ______( @ @ )_______ ____oOO-(_)-OOo_____ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mif Re: miłych swiąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:02 Przyłączam się do życzeń dla Wszystkich: projektujących, planujących, dostarczających, wykonujących, realizujących swoje marzenia budowlane, remontowe, upiększające. Wszystkim, którzy robią z głową i bez głowy. Wszystkim, zaczynającym od początkowej i od zadniej strony swoje inwestycje i prace. Żeby Wam wystarczyło sił, zapału i funduszy na realizację własnych zamierzeń, z ewentualnymi, kosztownymi poprawkami i uzupełnieniami. Radości w gronie Rodziny, Przyjaciół i Znajomych z okazji nadchodzących Świąt, życzy mif PS do A22 Nie umiem tak ładnie rysować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a22 Re: miłych swiąt! IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 19:22 ja tez nie.. skopiowalam :(( ucalowania dla mifa, ktory zawsze z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: miłych swiąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:12 A co to za święta? Zapomieliście,że maja swą tradycje i nazwę i nie dotyczą absolutnie zakupów w Galerii Mokotów lub Arkadii? Oj, Warszawo, warszawo. Całe szcęście,że jest jeszcze prowincja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a22 Re: miłych swiąt! IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 07:45 nie bardzo wiem o co chodzi! czy ktokolwiek powiedzial cos o sklepie? ja nie kupilam na swieta jeszcze nic, dostaje wysypki na mysl o tym, ze dzisiaj juz musze ISC DO SKLEPU.. :(( a od jutra cos upichcic.. dla mnie swieta to rodzinka, koledy, msza w niedziele /na pasterke jestem za stara-nie moge niespac po polnocy-odchorowywuje to i zostawiam sobie te ewentualnosc na sylwka/ jakis dluzszy spacer z kundlem i synkiem, bez tv, /no, prawie/ jakies ciasto, karpik prezenty? kupie sobie jakas ksiazke i wrzuce pod choinke, dzieiciom przeleje na konto..malemu cos mąż kupił..sobie kupil plytę.. taka tez jest warszawa.. pozdrawiam przedswiatecznie, moniko! Odpowiedz Link Zgłoś
kajusia76 Re: miłych swiąt! 22.12.05, 09:25 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla mif, a22, moniki i spacedreamer. Jestem z Wami na tym formu od wakacji, jako bierny uczestnik czytam nocami Wasze komentarze, odpowiedzi, rady i dużo można się od Was dowiedzieć. Pozdrawiam, Kajusia76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmaan Re: miłych swiąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 12:42 życzę wszystkim pozwoleń na budowę 3 milionów mieszkań qmaan@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pishor Wesołych świąt... 22.12.05, 17:02 WSZYSTKIM . Tym, którzy tu siedzą stale :D i tym , którzy zaglądają tu tylko okazjonalnie - życzę zdrowych , spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Projektantom - żeby klienci ustawiali się do Was w kolejkach. Klientom - żebyście trafiali tylko na dobrych projektantów.Wszystkim - żeby troski dnia codziennego ,jakiekolwiek by one nie były,przynajmniej na ten świąteczny okres, odeszły w niebyt i nic nie zmąciło Wam tego radosnego okresu. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElazKolnowegogaju Re: Wesołych świąt... IP: *.bchsia.telus.net 23.12.05, 04:25 No dzieki Pishor, dzieki wielkie .... ... precz z permanentnym brakiem sygnaturek ! aha wpadnij jutro na ggoraca linie kolo 7-8, cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradzacz Re: miłych swiąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 05:09 Wzajemnie...pogodnych, miłych, wesołych ...i.t.d..Świąt Bożego Narodzenia. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: miłych swiąt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:34 Spokojnych Świąt i ekscytującego Nowego Roku. Pozdrawiam :-). Odpowiedz Link Zgłoś