ad80 17.02.06, 10:00 Pilnie poszukuje architekta chcę jak najszybciej rozpocząc budowę domu ale nie mam jeszcze załatwionych formalności papierologicznych w urzędzi gminy szukam architekta który mi to popilotuje????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biegacz Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:22 to moze papierologa ? albo gońca ? bo rozumiem, ze projekt jest ? najlepiej zatrudnij kancelarię prawniczą, popytaj o stawki , to sam ruszysz w miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moneyb Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: 87.207.201.* 18.02.06, 00:22 kolega biegacz idealista. na tym polega praca. nie zrobisz dobrego projektu bez papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:36 post nie zawiera propozycji projektowania, tylko tzw. "załatwianie papierów", skąd wiadomo, ze dotyczy dobrego projektu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 01:09 a dlaczego musi być architekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moneyb Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.02.06, 11:37 jest tańszy od prawnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamowska Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 11:53 swoja droga-ja tez szukam kogos kto odplatnie zalatwi za mnie formalnosci jestem architektem i czasami trafia sie klient, ktory chce aby przejsc za niego te droge piekelną.. a ja dziwnie wole projektowac :o)) jesli ktoz z warszawy lubi to /a widzialam kiedys takie ogloszenia/ i chcialby tak zarabiac-niech pisze adamowskamalpaplusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamowska Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.02.06, 11:58 moze jeszcze dodam, ze jest to prozycja jak najbardziej poważna, natomiast nie jest to propozycja stałej pracy-taki klient trafia się 1-3/rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOQS Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.06, 11:02 Chętnie pomogę. Pisz na adres: studiofoqs@poczta.tp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larysa Re: Poszukuję Architekta-Warszawa!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:32 jeżeli okolice konstancina to proszę o kontakt wila26@vp.pl w przypadku podpisania umowy o wykonawstwo pod klucz zwracamykoszty projektu indywidualnego Odpowiedz Link Zgłoś