Gość: radek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.02.05, 16:08 Witam Czy ktos był w tym hotelu, jakie wrażenia, czy nie za głosno wokół niego, jak daleko do dyskoteki riu palace ? Które balenario jest najblizej hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: HOTEL ALEJANDRIA MAJORKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:57 wiesz byłem w tym hotelu 3 noce i nigdy wiecej , jedzenie HB owszem ale łazienki do dupy ,węzeł sanitarny do dupy , daleko ok 500m do plaży i szalejący NIEMCY. Potem przenieśli nas do KILIMANDZARO _ prawie hawaje b. mocne 3 * , może ten . Na prawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: HOTEL ALEJANDRIA MAJORKA IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 22:25 A ja mieszkalam w hotelu Alejandria i bylam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: HOTEL ALEJANDRIA MAJORKA 01.03.05, 16:55 byłem w hotelu Geminis, który jest tylko kilka metrów od hotelu Alejandria położenie jest dobre, moim zdaniem lepsze niż hotele położone przy samej promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: HOTEL ALEJANDRIA MAJORKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:02 Chlopie riu palace do tej choloty ? Stawiam bardziej na Titosa w palmie zabawa z hiszpanami hm jak kto lubi nowa muzyka ale sa bardziej kulturalni niz niemcy oo i jeszcze na Magalufie slynna BCM Planet Dance tam zabawisz sie z angolami zobaczysz jacy oni sa kulturalni. A tak na marginesie odradzam ci Arenal to betonowa plaza mysle ze sa lepsze miejsca i za ta sama kase Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś