Gość: kasiulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:17 Proszę o rade. Dostałam się do Łodzi na budownictwo na dzienne i teraz nie wiem czy mam na to iść czy wieczorowo na architekture. Mam jeszcze jutro wyniki z Krakowa, ale czarno to widze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:21 Idź na to, co chcesz studiować. To proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:25 No pewnie że proste. Chcę na architekture ale dzienne zawsze lepiej wyglądają niz wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:01 > Chcę na architekture ale dzienne zawsze lepiej wyglądają > niz wieczorowe. Bzdura. To jak wyglądają zależy od studenta. To może od razu studiuj w Nowym Jorku, to lepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:42 Nie mam wyboru musze iść na budownictwo, bo :"Politechnika Łódzka nie prowadzi już rekrutacji na studia dzienne i jeśli ktoś zrezygnuje to będziemy mieli niewypełniony limit przyjetych". Suuper PŁ gratuluje pomysłowości. Sama znam sporo osób które dostały się gdzie indziej, a do Łodzi przyjechały zdawać egzamin "dla relaksu". Głupota ludzka nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
sandflower5 Re: studia 30.04.17, 17:31 Lata lecą, a problemy pozostają niestety. Chyba wybiorę studia w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: studia IP: *.acn.waw.pl 25.07.06, 00:55 idz na normalne budownictwo. podszkol się w rysunku, po trzech latach zdaj na normalną architekturę i skończ oba kierunki. będziesz zaginać technicznie wszystkie architekciny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: studia IP: *.acn.waw.pl 25.07.06, 08:52 Gość portalu: gość portalu napisał(a): > skończ oba kierunki. będziesz zaginać technicznie > wszystkie architekciny ;) Tak jak weterynarz zagina ortopedę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: studia IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.17, 13:23 Architektura to zupełnie inny kierunek niż budownictwo, jeśli chcesz studiować architekturę, to samo budownictwo Cię nie usatysfakcjonuje. Jeśli chcesz zdawać na architekturę w Krakowie to polecam ten kurs rysunku. Odpowiedz Link Zgłoś