Dodaj do ulubionych

markus wespi/jérôme de meuron

IP: *.acn.waw.pl 30.07.06, 23:53
www.wespidemeuron.ch/wdm/projekte.php?id=31&immid=kueng.2pro06.jpg
www.wespidemeuron.ch/wdm/projekte.php?id=23&immid=muller4.jpg
i inne :)
Obserwuj wątek
    • jonka77 Re: markus wespi/jérôme de meuron 31.07.06, 07:52
      zaprawde powiadam wam, ze nie zazdroszcze im pomyslow i rozmachu, ale
      saerdecznie zazdroszcze inwestorów

ja juz przy 5ym byłam zmuszona zejsc na ziemie i odpuscialam sobie.. :o((

nasz przecietny, choc bynajmniej , nie finansowo, klient oczekuje sredniactwa

moja obecna klientka, kasy ma mnostwo, na podlogach koniecznie kamien, wszystko
      ma oplywac w luksusie, a poki co od pół roku walczy ze mną o bryłę-ma byc taka
      jak brata..czyli mniej wiecej taka:
      www.domek.net.pl/mur_bukowy/bukowy_back_big.jpg
      a ja takich NIE PROJEKTUJE, nawet jesli dachy MUSZA miec 30st
      • Gość: tdk Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: 62.166.147.* 31.07.06, 09:13
        a ja zazdroszcze pomyslow rowniez, bo przestrzen niesamowita..
        • Gość: hehe Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: .3P2D* / *.netz.sbs.de 31.07.06, 15:54
          Kiedy odroznicie cos co ladnie wyglada na zdjeciach od czegos w czym sie
          przyjemnie mieszka ? ;-)
          • Gość: pstryk Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: *.acn.waw.pl 31.07.06, 23:09
            Ja chętnie popatrzę na coś, w czym się przyjemnie mieszka :)
        • Gość: .. Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: 217.153.86.* 31.07.06, 17:00
          ?
          • Gość: q Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: *.acn.waw.pl 01.08.06, 07:40
            np tutaj, jak slieczie.. :((((
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=46106250
            nie wiesz gdzie szukac wzorcow???

mnie ostanio porazilo widzac 2 domy ,w kt wlasciiele-znajomi-wsadzili ponad
            1,5miliona kazdy
            koszmary!!!!
            ale nie poradzili sie...
    • Gość: proarchitektura do mojego notesika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:52
      zapisuję wątpliwość wyrażaną pzrez niektórych przedstawicieli gatunku ludzkiego
      " w pięknym nie może być wygodnie ? " - muszę sobie zrobić urlop
      • Gość: sus Re: do mojego notesika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:52
        Może być wygodnie i nawet przyjemnie, pod warunkiem, że dom jest w bardzo
        ciepłym i słonecznym kraju. Nie wyobrażam sobie mieszkać w czymś takim w
        Polsce, gdzie zima trwa w sumie pół roku.
        • Gość: proarchitektura Re: do mojego notesika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:54
          znaczy, u nas trzeba ściany wykładać skórami niedźwiedzimi , czy jak Pan to
          rozumie ?
          • kiciaruchawka Re: do mojego notesika 02.08.06, 10:27
            Ja myśle, ze lepiej różową kołderką ;-) Przy górnym oświetleniu i ciemnych,
            chłodnych ścianach wnętrze sprawia w wrażenie, ze się siedzi w studni. W upały
            wyśmienite, ale nie wiem czy dobrze bym się w tym czuła w ponure listopadowe
            dni.
    • Gość: ex_katedra do niearchitektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:41
      co Wam oglądacze drodzy przeszkadza lub sie podoba w tych projektach ? pytanie
      do niearchitektów
      • olo_76 Re: do niearchitektów 02.08.06, 16:44
        Ad 1.

To musi być niesamowita frajda widzieć przez okno sypialni ścianę ;-)

Zdjęcia robione w słoneczny dzień, a ciemno, przytłaczająco i ponuro, brrr....

Chciałbym coś takiego mieć! Szybko bym sprzedał jakiemuś dalekiemu potomkowi
        hrabiego Drakuli i się wyniósł czem prędzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka