Gość: pstryk IP: *.acn.waw.pl 30.07.06, 23:53 www.wespidemeuron.ch/wdm/projekte.php?id=31&immid=kueng.2pro06.jpg www.wespidemeuron.ch/wdm/projekte.php?id=23&immid=muller4.jpg i inne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonka77 Re: markus wespi/jérôme de meuron 31.07.06, 07:52 zaprawde powiadam wam, ze nie zazdroszcze im pomyslow i rozmachu, ale saerdecznie zazdroszcze inwestorów ja juz przy 5ym byłam zmuszona zejsc na ziemie i odpuscialam sobie.. :o(( nasz przecietny, choc bynajmniej , nie finansowo, klient oczekuje sredniactwa moja obecna klientka, kasy ma mnostwo, na podlogach koniecznie kamien, wszystko ma oplywac w luksusie, a poki co od pół roku walczy ze mną o bryłę-ma byc taka jak brata..czyli mniej wiecej taka: www.domek.net.pl/mur_bukowy/bukowy_back_big.jpg a ja takich NIE PROJEKTUJE, nawet jesli dachy MUSZA miec 30st Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdk Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: 62.166.147.* 31.07.06, 09:13 a ja zazdroszcze pomyslow rowniez, bo przestrzen niesamowita.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: .3P2D* / *.netz.sbs.de 31.07.06, 15:54 Kiedy odroznicie cos co ladnie wyglada na zdjeciach od czegos w czym sie przyjemnie mieszka ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: *.acn.waw.pl 31.07.06, 23:09 Ja chętnie popatrzę na coś, w czym się przyjemnie mieszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: markus wespi/jérôme de meuron IP: *.acn.waw.pl 01.08.06, 07:40 np tutaj, jak slieczie.. :(((( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=46106250 nie wiesz gdzie szukac wzorcow??? mnie ostanio porazilo widzac 2 domy ,w kt wlasciiele-znajomi-wsadzili ponad 1,5miliona kazdy koszmary!!!! ale nie poradzili sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proarchitektura do mojego notesika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:52 zapisuję wątpliwość wyrażaną pzrez niektórych przedstawicieli gatunku ludzkiego " w pięknym nie może być wygodnie ? " - muszę sobie zrobić urlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus Re: do mojego notesika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:52 Może być wygodnie i nawet przyjemnie, pod warunkiem, że dom jest w bardzo ciepłym i słonecznym kraju. Nie wyobrażam sobie mieszkać w czymś takim w Polsce, gdzie zima trwa w sumie pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proarchitektura Re: do mojego notesika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:54 znaczy, u nas trzeba ściany wykładać skórami niedźwiedzimi , czy jak Pan to rozumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaruchawka Re: do mojego notesika 02.08.06, 10:27 Ja myśle, ze lepiej różową kołderką ;-) Przy górnym oświetleniu i ciemnych, chłodnych ścianach wnętrze sprawia w wrażenie, ze się siedzi w studni. W upały wyśmienite, ale nie wiem czy dobrze bym się w tym czuła w ponure listopadowe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex_katedra do niearchitektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:41 co Wam oglądacze drodzy przeszkadza lub sie podoba w tych projektach ? pytanie do niearchitektów Odpowiedz Link Zgłoś
olo_76 Re: do niearchitektów 02.08.06, 16:44 Ad 1. To musi być niesamowita frajda widzieć przez okno sypialni ścianę ;-) Zdjęcia robione w słoneczny dzień, a ciemno, przytłaczająco i ponuro, brrr.... Chciałbym coś takiego mieć! Szybko bym sprzedał jakiemuś dalekiemu potomkowi hrabiego Drakuli i się wyniósł czem prędzej Odpowiedz Link Zgłoś