Dodaj do ulubionych

szukamy architekta

05.08.06, 10:39
szukamy architekta:projekt, wizualizacje i nadzor aoutorski nowego mieszkania
82m2 w Warszawie, czy ktos wie jakie sa srednie ceny za tego typu usluge?
Obserwuj wątek
    • Gość: architekt_radek Re: szukamy architekta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.06, 11:23
      nasza pracownia projektowa z chęcią podejmie się wykonania projektu wraz z
      nadzorem - mój telefon: 608-048-447
      • Gość: kasia_dom Re: szukamy architekta IP: *.aster.pl 06.08.06, 22:07
        dziekujemy za odpowiedz, skontaktujemy sie w pon./wtorek
    • Gość: ryskir Re: szukamy architekta IP: *.centertel.pl 05.08.06, 19:24
      ostatnio znalazłem na tych stronach opis poszukiwania projektanta(podobno
      droga przez mękę) i efekt tych poszukiwań. ktoś polecał komuś projektantkę a
      ja skorzystałem z "podpatrzonej" podpowiedzi i napisałem na podanego maila.
      jestem po dwóch spotkaniach i zamówiłem projekt mojego mieszkania 78 m2. cena
      jest powiedzmy sobie jak na moją kieszeń - średnia(za m2 wyszło coś ok. 68 zł)
      ale z opowieści wiem, że żądają więcej. spróbuj może i ty, napisz do niej na
      maila aranzacjawnetrz@republika.pl, może coś z tego wyjdzie.
      • Gość: kasia_dom Re: szukamy architekta IP: *.aster.pl 06.08.06, 22:10
        dziekuje za odpowiedz, znamy jednego architekta, ktory po negocjacjach wycenil
        prace na 91zl za m2, wiec na pewno skorzystamy z podpowiedzi, zycze
        powodzenia!!!
    • Gość: only me jak w przetargach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 20:35
      cena jest jedynym kryterium ?
      • Gość: kasia_dom Re: jak w przetargach IP: *.aster.pl 06.08.06, 22:05
        Witam i dzieki za odpowiedz,
        cena nie jest jedynym kryterium, ale znamy tylko jednego arhitekta, ktory
        wycenil prace na 91 zl za m2, po negocjacjach i jest to architekt rok po
        studiach, wiec chcielibysmy porownac oferty.
        • Gość: architekt Re: jak w przetargach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:30
          Proszę pamietać że architekt jest jak wino
          czym starszy tym lepszy........zdążył się już nauczyć za cudze pieniadze i na
          cudzych błędach - tak twierdzą rodowici włosi.......
    • Gość: QUADRATUM Re: szukamy architekta IP: *.4web.pl 07.08.06, 12:53
      Witam. Ceny nie da się ustalić "z góry". Potrzebna jest 1)znajomość rozkładu mieszkania; 2)ustalenia zakresu projektu; 3)stopień skomplikowania projektu. Ceny mogą się bardzo różnić głównie przez te czynniki (+ oczywiście kompetencje i indywidualna wycena projektanta). Jeżeli chodzi o moją ofertę, to zachęcam do kontaktu przez www.quadratum.pl.
      • Gość: kasia_dom Re: szukamy architekta IP: *.aster.pl 08.08.06, 23:25
        dziekuje za odpowiedz, jestesmy dobrze przygotowani, mamy koncepcje, plik
        atocadowski z planem mieszkania i dokladna koncepcje wspolpracy, skontaktuje
        sie i przesle informacje na stronie
        • Gość: iwona Re: szukamy architekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:39
          Witam,jestem architektem , jeśli sprawa jest wciąż aktualna, zapraszam na moją
          stronę www.wnetrzalinear.com
          pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka