anita.j1 23.08.06, 16:26 Nawiążę współpracę z proktantami wnętrz, osoby zainteresowane proszę o kontakt milowy na priv. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grafik05 Re: Projektant wnętrz. 24.08.06, 23:21 Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka projektów jednego pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o kontak: grafik05@wp.pl lub 501-606-626 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Projektant wnętrz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:49 To ja też prosze o kontakt;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pishor Re: Projektant wnętrz. 26.08.06, 22:57 Ha, ha... "Tola" prosi o kontakt ale ten "kontakt" ma już przecież zarezerwowany "anita"."Grafik jej przeciez zaproponował. A wiadomym jest wszem i wobec, że przecież "kontaktwać" się można tylko z jedną osobą jednocześnie... :) Przez grzeczność tylko nie wspomnę , że o kontakt prosił również "grafik"."Anitę" chyba, o ile pamiętam. No to ja już nie wiem. Głupi chyba jestem, czy co... KTO i z KIM ma się w końcu kotaktować?! To może i ja o kontakt poproszę, to wtedy już będzie miszung całkowity... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Projektant wnętrz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 07:37 ja też poprosze o kontakt najlepsze kontakty sa w Paryżu na placu Pigall Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: I żyli długo i szczęśliwie... 27.08.06, 20:55 czesc chlopacy - moze chodzi o kontakt w scianie, buahahahahaaa, dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
projektowanie05 Re: Projektant wnętrz. 29.08.06, 19:06 Komputerowe projektowanie wnętrz- szybko, sprawnie,tanio. Wysyłam kilka projektów jednego pomieszczenia po wcześniejszych konsultacjach. Zainteresowanych proszę o kontak: grafik05@wp.pl lub 662-050-721 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wienio Re: Projektant wnętrz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:22 Śmiało mogę polecić grupę projektową: Design Well www.dwell.pl Jestem winien im przysługę. Chłopaki pozdro, Fajna chata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi w. A Design Well IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:23 Coś słyszałem, ale jeszcze sprawdzę... Odpowiedz Link Zgłoś