patty11 27.11.06, 18:58 Profesjonalne projekty i aranżacje wnętrz nowoczesnych oraz tradycyjnych, SALON, ŁAZIENKA, HALL, KUCHNIA, INNE 290 zł za projekt jednego pomieszczenia agness_sh@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SQR Re: Projektantka wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:21 Daj cenę 289,99 - będziesz jeszcze bardziej profesjonalna. Swoją drogą ciekawa stawka: za pomieszczenie. Profesjonalizm bije po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Projektantka wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:24 Za pomieszczenie twoich rzeczy w twoim wnętrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Projektantka wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:50 Kurczę, przyznam się, że robiłam kiedys "jedno pomieszczenie za 3 stówy", ale to było a) jeszcze za czasow, kiedy wiedziałam mniej wiecej tyle samo o urządzaniu wnetrz co klient, b) za czasów, kiedy nie było takiego cisnienia na kupowanie mieszkan;-) No ale OK - przy obecnych złotych czasach dla wnetrzarzy studenci i początkujący też mają prawo uszczknąć trochę dobrego:-) Ja tylko powiem, że spokojnie mozna i za 4 stówy. Albo i 5. Powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: Projektantka wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:10 Gość portalu: Tola napisał(a): Ja tylko powiem, że spokojnie mozna i za 4 stówy. Albo i 5. A może za banana ? :) Za 4-5 stówek to owszem można ... ... ale 2,5 do 4 m2 ! ... a nie "pomieszczenie" w zależności od kategorii, str.38, 41 , zgodnie z opisem stawki minimalne, netto, bez nadzoru, itd.: izbaarchitektow.pl/pliki/reg-ha-t.pdf Samochód za 4 - 5 stówek też można kupić, ale ... Jaka cena taki "projekt" ? Odpowiedz Link Zgłoś