halmak 12.01.07, 22:17 Czy istnieje a AutoCAD możliwość otwarcia plików w formacie DXF oraz szablonów posiadających rozszerzenie DWT? pzdr. halmak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti27 Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:36 Istnieje,ale nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 07:12 na tym forum równiez -beti ,bo niby dlaczego nie ? halmak - szablony w ac sa TYLKO w dwt wiec inaczej nie mozna natomiast dxf otwiera się bez problemu widze halmak ze twoja wiedza fachowa w branzy w której chcesz robić czystki na forum JEST PORAZAJACA nie chce się nad tym rozpisywac ,ale zeby mozna było sie silic na pouczanie dobrze by było samemu cos wiedziec ,chociaz odrobinke Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: AutoCAD, pytanko 13.01.07, 19:13 Zeby dojsc do wniosku ze czyjes wpisy sa chamskie i prostackie nie trzeba posiadac zadnej wiedzy na temat komputera. Nie sil sie na pokaz wiedzy, bo to czy szablony sa w ac czy dc lata mi jak twoje wpisy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominob Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:13 heheh jak mucha kolo nosa heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:21 ale ja halmak chciałem dobrze nie chciałem wcale zeby wyszło ,ze jestes baranem i nie masz pojecia o cadzie i wcale sie nie silę na pokaz wiedzy ot tak mi to prosto przychodzi ,zeby cie oswiecić a skoro ci to lata ,to po co sie głupio pytasz ? trudno cie zrozmiec nic nie wiesz a uczyc sie nie chcesz to chyba juz ci tak zostanie na zawsze boleje nad tym bardzo ,bo mógłbym cie jescze wiel rzeczy naczyc np jak sie posługiwac nozem i widelcem przy stole i innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
halmak Re: AutoCAD, pytanko 14.01.07, 07:14 trudno zrozumiec? hmmm....moze inteligencji brak co? nie bolej chlopie bo ci to zaszkodzi. juz lepiej praktykuj poslugiwanie sie widelcem i nozem (przy stole oczywiscie). faktycznie jest sie czym pochwalic (a umiesz obslugiwac nozyczki?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 09:18 cos mi podpowiada ( moze inteligencja) ze halmak i galaxy to jedna i ta sama osoba ten sam brak wiedzy zawodowej ten sam poziom chamstwa i agresji pisanie ,,chlopie" a jesli nawet nie - to poziom ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: AutoCAD, pytanko 14.01.07, 19:33 inteligencja? .......... nie, raczej nie. chyba na pewno nie. tak mi pszykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejski burmistrz Re: AutoCAD, pytanko IP: *.bchsia.telus.net 14.01.07, 19:50 autor, twoje wypowiedzi na temat autoCADa swiadcza o braku elementarnej wiedzy w temacie. pozbieraj do skarbonki pienazki i kup sobie ksiazeczke "AutoCAD for Dummies". Prawdopodobie bedzie troche za trudna dla ciebie ale nie zalamuj sie. na poczatek dam ci lekcje za darmo. uwaga, AutoCAD to nie jest program do projektowania samochodow. to tak na dobry poczatek tej zimowej niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor do wiejskiego sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 08:07 moja wiedza w dziedzinie auto-cada jest bezgraniczna podobnie jak twoja głupota jesli masz wątpliwości w jakim formacie zapisywane sa szablony w ac to jestes jescze wiekszym głabem niz myslałem Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: do wiejskiego sołtysa 15.01.07, 19:28 twoja wiedza "na temat" AutoCAD'a jest bezgraniczna - nie ma poczatku i nie ma konca - i tu sie z toba po raz pierwszy musze zgodzic. Pomysl zanim napiszesz i popriacuj nad ortografia! o szblonach w ac poopowiadaj paniom w pralni miejskiej, bo to mniej wiecej ten sam poziom. pora zatem na druga darmowa lekcje AC specjalnie dla ciebie. "Zoom" to nie jest miejsce w ktorym mozna zobaczyc rozne zwierzatka umieszczone w klatkach. buzka jelopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: do wiejskiego sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:45 smieszny facet ( załózmy przez chwile ze to facet) napisał : ,,popriacuj nad ortografia! o szblonach w ac poopowiadaj paniom w pralni " (??????????????) Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: do wiejskiego sołtysa 15.01.07, 20:28 nieuk sr-autor, zawsze czujny po raz kolejny zareagowal w sobie jedynie charakterystyczny sposob! poczytaj troche, poucz sie....to porozmawiamy. p.s. na ktorym bazarze kupiles tego pirata z AC? Odpowiedz Link Zgłoś