Dodaj do ulubionych

AutoCAD, pytanko

12.01.07, 22:17
Czy istnieje a AutoCAD możliwość otwarcia plików w formacie DXF oraz
szablonów posiadających rozszerzenie DWT?

pzdr. halmak
Obserwuj wątek
    • Gość: beti27 Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 22:36
      Istnieje,ale nie na tym forum.
      • Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 07:12
        na tym forum równiez -beti ,bo niby dlaczego nie ?

halmak - szablony w ac sa TYLKO w dwt wiec inaczej nie mozna

natomiast dxf otwiera się bez problemu

widze halmak ze twoja wiedza fachowa w branzy w której chcesz robić czystki na
        forum
        JEST PORAZAJACA

nie chce się nad tym rozpisywac ,ale zeby mozna było sie silic na pouczanie
        dobrze by było samemu cos wiedziec ,chociaz odrobinke
        • halmak Re: AutoCAD, pytanko 13.01.07, 19:13
          Zeby dojsc do wniosku ze czyjes wpisy sa chamskie i prostackie nie trzeba
          posiadac zadnej wiedzy na temat komputera. Nie sil sie na pokaz wiedzy, bo to
          czy szablony sa w ac czy dc lata mi jak twoje wpisy na tym forum.
          • Gość: dominob Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:13
            heheh jak mucha kolo nosa heh
            • Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:21
              ale ja halmak chciałem dobrze
              nie chciałem wcale zeby wyszło ,ze jestes baranem i nie masz pojecia o cadzie

i wcale sie nie silę na pokaz wiedzy
              ot tak mi to prosto przychodzi ,zeby cie oswiecić

a skoro ci to lata ,to po co sie głupio pytasz ?
              trudno cie zrozmiec

nic nie wiesz a uczyc sie nie chcesz

to chyba juz ci tak zostanie na zawsze
              boleje nad tym bardzo ,bo mógłbym cie jescze wiel rzeczy naczyc
              np jak sie posługiwac nozem i widelcem przy stole
              i innych ...
              • halmak Re: AutoCAD, pytanko 14.01.07, 07:14
                trudno zrozumiec? hmmm....moze inteligencji brak co? nie bolej chlopie bo ci to
                zaszkodzi. juz lepiej praktykuj poslugiwanie sie widelcem i nozem (przy stole
                oczywiscie). faktycznie jest sie czym pochwalic (a umiesz obslugiwac nozyczki?)
    • Gość: autor Re: AutoCAD, pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 09:18
      cos mi podpowiada ( moze inteligencja)
      ze halmak i galaxy to jedna i ta sama osoba

ten sam brak wiedzy zawodowej
      ten sam poziom chamstwa i agresji
      pisanie ,,chlopie"

a jesli nawet nie - to poziom ten sam

• domgalaxy Re: AutoCAD, pytanko 14.01.07, 19:33
        inteligencja? .......... nie, raczej nie. chyba na pewno nie. tak mi pszykro.

• Gość: miejski burmistrz Re: AutoCAD, pytanko IP: *.bchsia.telus.net 14.01.07, 19:50
          autor, twoje wypowiedzi na temat autoCADa swiadcza o braku elementarnej wiedzy
          w temacie. pozbieraj do skarbonki pienazki i kup sobie ksiazeczke "AutoCAD for
          Dummies". Prawdopodobie bedzie troche za trudna dla ciebie ale nie zalamuj sie.
          na poczatek dam ci lekcje za darmo. uwaga, AutoCAD to nie jest program do
          projektowania samochodow. to tak na dobry poczatek tej zimowej niedzieli!
          • Gość: autor do wiejskiego sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 08:07
            moja wiedza w dziedzinie auto-cada jest bezgraniczna
            podobnie jak twoja głupota

jesli masz wątpliwości w jakim formacie zapisywane sa szablony w ac
            to jestes jescze wiekszym głabem niz myslałem
            • domgalaxy Re: do wiejskiego sołtysa 15.01.07, 19:28
              twoja wiedza "na temat" AutoCAD'a jest bezgraniczna - nie ma poczatku i nie ma
              konca - i tu sie z toba po raz pierwszy musze zgodzic. Pomysl zanim napiszesz i
              popriacuj nad ortografia! o szblonach w ac poopowiadaj paniom w pralni
              miejskiej, bo to mniej wiecej ten sam poziom.

pora zatem na druga darmowa lekcje AC specjalnie dla ciebie. "Zoom" to nie jest
              miejsce w ktorym mozna zobaczyc rozne zwierzatka umieszczone w klatkach.

buzka jelopie!
              • Gość: autor Re: do wiejskiego sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:45
                smieszny facet ( załózmy przez chwile ze to facet)
                napisał :
                ,,popriacuj nad ortografia! o szblonach w ac poopowiadaj paniom w pralni "
                (??????????????)
                • domgalaxy Re: do wiejskiego sołtysa 15.01.07, 20:28
                  nieuk sr-autor, zawsze czujny po raz kolejny zareagowal w sobie jedynie
                  charakterystyczny sposob! poczytaj troche, poucz sie....to porozmawiamy.

p.s. na ktorym bazarze kupiles tego pirata z AC?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka