Dodaj do ulubionych

Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D

04.03.07, 11:18
Witam,

Czy ktoś próbował robić wizualizacje wnętrz swojego projektu? Prosiłbym o
podanie jakiegoś programu... niekoniecznie Archikada:-) czegoś w miarę
przystepnego do zrobienia prostej wizualizacji 3D. Pozdrawiam i dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:25
      do prostej wiualizacji ..to PRO 100
      jak sama nazwa wskazuje

a najlepiej wizualizacje robić w programie w którym robiło sie projekt
      chyba ze chodzi o render
      to znów jak sama nazwa ..np accurender
      • Gość: woland1980 Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D IP: *.chello.pl 04.03.07, 12:22
        Dzieki, zasysam właśnie PRO100 - ale wydaje mi się że będzie to program do
        aranżacji wnętrz... chyba że dzieki niemu tez uda mi się zwizualizować ściany:-)

Chodzi mi właśnie o to ze mając koncepcję projektu, chcę zobaczyc czy salon
        kuchnia i jadalnia nad którymi mam otwartą przestrzeń będą wyglądały dobrze...

zerknę na ten drugi..
        • pishor Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D 04.03.07, 19:48
          Gość portalu: woland1980 napisał(a):
          > Chodzi mi właśnie o to ze mając koncepcję projektu, chcę zobaczyc czy salon
          > kuchnia i jadalnia nad którymi mam otwartą przestrzeń będą wyglądały dobrze...
          To na PRO 100 raczej bym nie liczył... Tzn. NA PEWNO bym nie liczył...
    • Gość: no name Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:01
      jestes klientem ? a architekt nie zrobi wizualizacji ?daruj sobie te PRO iles
      tam, przestraszysz sie jak zobaczysz co wyjdzie, nawet dobre pomysly wyglądaja
      jak g w trawie
      • domgalaxy Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D 05.03.07, 20:26
        www.3dspacer.com/

i tyle w tym temacie. wymienionymi wczesniej nawet nie zawracaj sobie glowy.

profesjonalista.
        • Gość: ola Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 21:54
          słuchaj autora to wyjdziesz ...
          hehe
        • Gość: . Re: Jaki Program do Wizualizacj Wnętrz 3D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:04
          domgalaxy napisał:

> www.3dspacer.com/
          >
          > i tyle w tym temacie. wymienionymi wczesniej nawet nie zawracaj sobie glowy.
          >
          > profesjonalista.

ahahahahahahaahahha
          ale jaja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka