Dodaj do ulubionych

klinkier... nie klinkier

IP: proxy / 10.40.64.* 24.06.03, 13:21
Kochani,

poszukuje materialu ktory by imitowal cegle (wnetrze pomieszczenia).
Cegla jest zbyt szeroka natomiast typowy klinkier wyglada zbyt 'sterylnie'.
Czy znacie material (moze byc klinkier ale 'nie klinkier' :-)) ktory by
nadawal sie na taki wystroj (jakis link do strony?).

Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: inz. Mamon Re: klinkier... nie klinkier IP: 213.33.69.* 24.06.03, 15:16
      Gość portalu: gug napisał(a):

> Kochani,
      >
      > poszukuje materialu ktory by imitowal cegle (wnetrze pomieszczenia).
      > Cegla jest zbyt szeroka natomiast typowy klinkier wyglada zbyt 'sterylnie'.
      > Czy znacie material (moze byc klinkier ale 'nie klinkier' :-)) ktory by
      > nadawal sie na taki wystroj (jakis link do strony?).
      >
      > Dziekuje

Kup Pan cegle- mam nadzieje, ze nie bedzie to reklama :-) i zalaczony link
      bedzie jedynie sposobem, aby mogl Pan wyrwac sie z matnii problemow
      technicznych:

www.hagemeister.de/index1024.html

Uklony,

inz. Mamon
      • Gość: gug Re: klinkier... nie klinkier IP: proxy / 10.40.64.* 24.06.03, 15:45
        Cudenka!
        Baaa... ale gdzie to dostac u nas w Polsce?
        • Gość: inz. Mamon Re: klinkier... nie klinkier IP: 213.33.69.* 24.06.03, 19:20
          Gość portalu: gug napisał(a):

> Cudenka!
          > Baaa... ale gdzie to dostac u nas w Polsce?

Niech Pan sie skontaktuje z firma (telefon na www)- moze maja swojego
          przedstawiciela w Polsce, a jak nie, to co za problem zamowic ciezarowke cegly
          z Reichu? :-))))

Zawsze do uslug i handlu,

inz. Mamon

• anulapo16 Re: klinkier... nie klinkier 21.10.16, 11:04
      klinkier nie wymuskany ... podesłać mogę do miejsca, gdzie jest go trochę i wybrać można rózne kolory, a ceny są nawet przyjemne dla portfela kds-klinkier.pl I płytki cegły klinkierowe, więc można znalezc coś dla siebie.
    • takaty Re: klinkier... nie klinkier 20.11.16, 17:48
      klinkier mozna kupić w wielu miejscach, tylko kwestia ceny i jakości... ciekawe ceny mozna trafić zwląszcza w sklepach internetowych, w kds-klinkier.pl są niedrogie cegły i płytki z klinkieru. W zestawie można tez kupić impregnaty.
      • dsjkkd Re: klinkier... nie klinkier 03.01.17, 22:45
        To prawda, w internecie można znaleźć dużo niższe oferty niż w hurtowniach. Miałam na początku obawy co do takich zakupów klinkieru ale poszukałam, poczytałam opinie i w końcu znalazłam moim zdaniem najlepszą i najtańszą firmę - mogę polecić Insmet Klinkier ja znalazłam ich na allegro chociaż sprzedają też w sklepach internetowych i stacjonarnie - tylko trzeba kupować przez infolinie z numerem klienta to wtedy będzie najtaniej - sprawdzone. Później się jeszcze okazało , że kolega z pracy, od nich rok wcześniej też kupował i też poleca.
        • Gość: gosc Re: klinkier... nie klinkier IP: *.toya.net.pl 15.02.17, 19:27
          Czy zaprawy też Pani od nich kupowała, bo właśnie ich znalazłem i proponują kompleksowe zakupy a chce kupić od nich cegłę na cały dom i zaprawy też będzie potrzeba prawie 20 ton - oczywiście szukam najtaniej. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka