Dodaj do ulubionych

====Projektowanie wnetrz Warszawa

09.07.08, 18:54
Zapraszamy do współpracy.

Core-Matic Project
email:corematic@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Urban Re: ====Projektowanie wnetrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:50
      Witam, jestem malarzem i scenografem, od 10 lat z sukcesem projektuję i realizuje wnętrza mieszkalne i użytkowe (m.in. zrealizowałem własne projekty trzech klinik). Właściwie do tej pory podejmowałem się zleceń projektów dużych i bardzo spektakularnych przy czym realizacje z ostatnich 5 lat nie schodziły w budżecie realizacyjnym poniżej kwoty
      1,5 mln złotych. Traktuję swoje zlecenia bardzo indywidualnie, do tej pory starałem się prowadzić każdą moją realizację do samego końca podejmując sie zarówno bezpośredniej opieki artystycznej - nadzoru projektowego jak i i bardzo często nadzoru inwestycyjnego. Niestety obecnie ze względu na poświecenie wiekcej ilosci czasu na prace scenografa nie mam wystarczającego czasu na prowadzenie działań menadżerskich czy chociażby konsekwentnego planowania i prowadzenia prac projektowych, stąd próba znalezienia stałej firmy w której mógłbym równiez realizować się jako projektant wnętrz. Nie chcę porzucać czy zawieszać całkowicie tej działalności, traktuję ja jako element mojej samorealizacji artystycznej i chyba naprawdę to lubię.
      Michał Urban, Kraków, tel: 502-561-710
    • annakrajewska1981 Re: ====Projektowanie wnetrz Warszawa 09.02.16, 15:21
      Polecam Fabrykę Wnętrz pani Marty Czerkies. My wybraliśmy usługę kompleksową. Projektowanie i realizacja w jednym. Projekty zajęły 3 tygodnie. Realizacja 7 tygodni i dostaliśmy mieszkanie gotowe do wprowadzenia. Polecamy. 606 766 999 , mają biuro na Saskiej Kępie w Warszawie
    • allex-ander Re: ====Projektowanie wnetrz Warszawa 18.03.16, 09:09
      Dzień dobry, zapraszam do współpracy i na stronę
      www.krasinskiwarsaw.pl
    • stal_wnetrza Re: ====Projektowanie wnetrz Warszawa 13.10.16, 09:39
      Projektujemy i produkujemy wyroby ze stali nierdzewnej do wnętrz i nie tylko, nasze wyroby to : grzejniki dekoracyjne, schody, meble, więcej na stronie: inoxium.pl/nasze-produkty/grzejniki-dekoracyjne/, wykonujemy detale ze stali na zamóeinei, działamy na terenie Krakowa i całej Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka