Gość: architekt Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 22:57 Witam Polecam swoje usługi .Jestem architektem .Działam w Warszawie i okolicach.Projektuje i realizuje swoje projekty od lat. Podejmuje się głównie projektów z realizacją.Mam własnych sprawdzonych profesjonalnych pracowników.Wykonujemy oprócz typowych prac budowlanych we wszelkim zakresie wszelkiego rodzaju wyrafinowane prace stolarskie niezbędne do dobrego wykończenia zwłaszcza małych mieszkań.Prosze o kontakt na studio-g@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALNO Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 14:57 Bezpłatne porady, projektantów mebli ALNO De Art - salony ALNO w Parkach Handlowych Janki i w DOMOTECE - www.kuchnie-alno.pl De Art to laureat I nagrody w tegorocznym Konkursie PARP i zdobywca głównej nagrody Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji Zapraszamy codziennie od 10-20, lub wstępnie telefonicznie 0667 973 387 lub 0633 20 33 87. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto-marek Alno - ? Nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 15:13 Byłem kilka razy w salonach kuchennych Alno - zostałem olany. Handlowcy/projektanci nastawieni są na wyłapywanie klientów z grubą kasą, przeciętny klient nie jest dla nich wiele wart. Nie chcą sie przemęczać. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
architektkrakow Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 28.10.09, 22:04 Zapraszamy do współpracy! architektura, adaptacje, wnętrza www.szraf-architekci.pl biuro@szraf-architekci.pl tel. 501 412 264 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Jakubik Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.acn.waw.pl 13.01.10, 07:35 Witam,jestem samodzielną projektantką wnętrz, mam zaprzyjaźnione ekipy remontowe spoza warszawy które mają konkurencyjne ceny. Cena za m2 u mnie, dla mieszkania w stanie deweloperskim to 100zł/m2 Jeśli jest pan zainteresowany proszę o kontakt mailowy na adres olajakubik@wp.pl Mogę przesłać swoje posrtfolio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.SQUARE Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.finemedia.pl 19.01.10, 15:01 Witam, zachęcam do podjęcia współpracy. Jestem Architektem Wnętrz z dużym doświadczeniem potwierdzonym dyplomem mgr na kierunku Architektury Wnętrz. Prowadzę własną pracownię projektową. Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Z poważaniem, Martyna Maczura - Zając emsquare.carbonmade.com/martyna.maczura@gmail.com 0 693 56 86 73 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.milczarek Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 14.01.10, 13:39 Witam, projektuję wnetrza od wielu lat. Zapraszam do obejrzenia mojej tymczasowej strony www.atminside.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reddesign Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 14.01.10, 17:20 Zapraszam do współpracy, Ewa Para www.reddesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 22:57 www.nowoczesnewnetrza.net Odpowiedz Link Zgłoś
base02 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 21.01.10, 15:42 Witam Mam dyplom archiekta wnętrz i 3 letnie doświadczenie w pracy projektanta. Chętnie podjęłabym sie projektu Pan mieszkania, co do ceny napewno się dogadamy, projektowanie to przede wszystkim moja pasja:) proszę o kontakt na maila: base02wp.pl Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henke & Kurowska Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 17:42 Witam. Jesteśmy zainteresowane podjęciem projektu. Proszę o zapoznanie się z oferta naszego studia projektowego Henke&Kurowska na naszej stronie internetowej- henkekurowska.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.K. Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.acn.waw.pl 23.01.10, 17:02 www.kraszewska.com.pl 0-607069946 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara13 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 85.222.87.* 28.01.10, 21:27 A ja polecam mała, solidną firme gdzie projektują i wykonują pozniej te meble www.elad.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: projket Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 02.02.10, 16:26 z checia wykonanmy projket www.rowickilichota-architekci.pl tel 600 916 864 posiadamy ekipe jestesmy architektami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interio Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 18:26 Polecam wszystkim zainteresowanym moje usługi w zakresie architektury i architektury wnetrz. Agnieszka interio@architekci.pl www.interio.architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tandemdesign Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 11.02.10, 00:56 Witam Pana, Zapraszam na naszą stronę internetową: www.tandemdesign.pl.Jeżeli się Panu spodoba to zapraszam do współpracy.Proszę o kontakt na adres mailowy: k.krasuski@tandemdesign.pl.Postaramy się przygotować panu przystępną ofertę cenową. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.10, 11:53 sprawdź tutaj www.wnieruchomosciach.pl/ www.wnieruchomosciach.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdesign Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:55 ARTDESIGN www.artdesign.pl oferta realizacje referencje wizualizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 19.02.10, 13:50 www.rowickilichota-architekci.pl serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
miron009 Re: szukam projektanta Warszawa 16.03.10, 06:29 projektant wnętrz- tylko Pani Agnieszka, tel. 51 44 65 555 - nieprawdopodobnie trafila w nasz gust, serdecznie polecam po tym jak zaprojektowala nam i wszystkim naszym znajomym. Miron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Tryc Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 10:31 Panie Mariuszu, Zapraszam na www.tryc.pl Jeśli będzie Pan zainteresowany, proszę o kontakt. Pracuję w Warszawie, mam sprawdzonych wykonawców i dostawców materiałów. Cenę mogę podać po zapoznaniu się z tematem, ale 200 złotych za metr raczej nie zaproponuję ;-) Pozdrawiam, Jacek Tryc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REDdesign Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 19.03.10, 13:27 zapraszam do współpracy www.reddesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
someday_someone Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 18.04.10, 10:56 Ojej ileż się posypało propozycji. Będzie w czym wybierać. Nie zauważyłam dokładnie, ale chyba nikt nie wspominał o formie n-design. A moim zdaniem jest to bardzo dobra firma nie tylko robią piękne projekty ( co oczywiście można zobaczyć na ich stronie), ale też najważniejsze, że koszty dostosowują do budżetu klienta. Więc nie trzeba się obawiać ogromnych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 19.04.10, 12:57 Nie, n-design nie padło, a to dziwne bo to naprawdę dobre biuro projektowe. Działają też w Krakowie. Widziałam ich projekty w dom&wnętrze i dzięki temu trafiłam na stronę. Wnętrza inspirujące, warto zobaczyć i myślę że podjąć współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN.3D.PROJECT Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.mgsp.pl 10.06.10, 11:53 Witam, w razie zainteresowania projektem mieszkania proszę o kontakt na e-mail: an.3d.project@gmail.com Architekt Wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
jtryc Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 10.06.10, 12:56 Witam, Zapraszam na moją stronę: www.tryc.pl Chętnie porozmawiam o warunkach wykonania projektu. Pozdrawiam, Jacek Tryc 501-089-365 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:40 Zapraszam na moją stronę www.nowoczesnewnetrza.net Posiadam niedrogą bardzo dobrą ekipę . Cena za projekt 100zł/m2 pzd Wielecki Michał t 509 377 159 Odpowiedz Link Zgłoś
noomo Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 11.06.10, 14:53 Noomo Studio Architektury - wykonujemy profesjonalne projekty wnętrz w rozsądnych cenach i profesjonalnej jakość, zapraszamy na naszą stronę: www.noomo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.11, 13:48 straszny syf na stronie. Czy dobrym pomysłem jest dawać w kuchni nagrobny kamień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutdesign Funkcjonalnie, niedrogo i ładnie zapraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 10:20 Warszawa i okolice, gutdesign@op.pl Portfolio na adres mailowy. Własna współpracująca ekipa remontowa, stolarze, studio dekoracji okien, rabaty, dobre warunki i kompleksowy projekt pod klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onoff Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 194.181.94.* 15.06.10, 13:46 Witam, prowadzę pracownię architektoniczną w Warszawie . Zajmujemy się głównie wnętrzami nowoczesnymi. Współpracujemy ze sprawdzonymi ekipami wszystkich branż. Zapraszam na stronę www.onoffarchitekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED design Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 29.06.10, 14:33 Zapraszam do współpracy www.reddesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Korulczyk Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.aster.pl 01.07.10, 23:28 Zapraszam - rozsądna cena i wysoka jakość. Adam Korulczyk architekt wnętrz tel. 668 254 074 info@korulczyk.com www.korulczyk.com Odpowiedz Link Zgłoś
rudolf-2 Aleja-Architektów.pl 12.08.10, 14:34 Spora baza specjalistów na nowym portalu "kojarzącym" klienta i architekta - www.aleja-architektow.pl Moze kogos zainteresuje. Moza zadać pytanie, ba nawet otrzymac odpowiedź, ja dostałem chyba ze 30:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martnik Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 15:23 hahaha śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia123_wawa Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 20.09.10, 19:38 ...a ja polecam Ednę_design. Projektantki dopiero rozpoczynają działalność i musze przyznać że bardzo miło mnie zaskoczyły ciekawymi pomysłami i rozwiązaniami. Z czystym sumieniem polecam. Bardzo miły kontakt i profesjolanizm. www.ednadesign.webpark.pl/ tel. 697 562 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARIUSZ ROWICKI Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 24.09.10, 12:03 WITAM Z CHCEIA ZAPROJEKTUJEMY PANI MIESZKANIE ROWICKI+LICHOTA ARCHITEKCI 508398703 POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 14:54 Nic ciekawego i fatalne wizualizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: base02 Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: 109.243.82.* 01.10.10, 16:55 Witam Witam, Projektowaniem wnętrz zajmuję się od 3 lat. Projektuję wnętrza prywatne, biurowe oraz komercyjne. Wykonuję projekty koncepcyjne, wykonawcze oraz wizualizacje. Doradzam w wyborze materiałów wykończeniowych oraz elementów dekoracyjnych. Cena za m2 to 50-70zł. Moje portfolio może Pan obejrzeć na stornie www.base02.pl, szczegóły współpracy prześlę Panu na maila. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o maila na adres base02@wp.pl Zapraszam do współpracy. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
todo_design Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 07.10.10, 10:42 Zaprasza do współpracy. Projektowanie wnętrz Warszawa i okolice. www.todo.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
todo_design Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa 07.10.10, 10:55 Zapraszam do współpracy. Projektowanie wnętrz Warszawa i okolice. www.todo.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryk Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 11.11.10, 02:33 PRZESTRZEGAM PRZED SPÓŁKĄ OSZUSTÓW (MAŁŻEŃSTWO) Z WARSZAWY-WOLI. ONA NIBY PROJEKTANT, A ON NIBY PROWADZI NADZÓR BUDOWLANY. JEDYNYM ICH CELEM JEST NACIĄGANIE KLIENTA. MAJĄ UMOWY Z NAJGORSZYMI PARTACZAMI ZA WIELKIE POIENIĄDZE, ABY IM DUŻO ODPALALI. TO SAMO DOTYCZY SKLEPÓW OD KTÓRYCH ŚCIĄGAJĄ PROWIZJĘ. KLIENT MA WSZYSTKO ŹLE ZROBIONE ALE ZA TO ZA SŁONĄ CENĘ. ROBIĄ WRAŻENIE PROFESJONALISTÓW I SĄ PRZEKONUJĄCY, ALE TKIE POZORY SĄ KONIECZNE, ABY WYKONYWAĆ ZAWÓD HOCHSZTAPLERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fren Re: szukam projektanta wnętrz Warszawa IP: *.chello.pl 11.11.10, 03:07 Czy to chodzi o firmę mDom? Odpowiedz Link Zgłoś