Dodaj do ulubionych

architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszukuję

23.04.09, 07:57
planuję budowu domu w okolicach Łodzi, domu w konstrukcji drewnianej
ale nowoczesnego nie leśniczówki z boazerią, ani chaty
witkiewiczowskiej, niestety wszystkie projekty gotowe to właśnie
głównie letniskowe domki z gankiem
Obserwuj wątek
    • art-tu Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu 23.04.09, 08:35
      Raczej czeka cie projekt indywidualny - warto w dobrej pracowni.
      Dom z bali czy szkielet?
      • Gość: ja Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: 194.42.116.* 23.04.09, 09:31
        początkowo myślałem o balach ale podobają mi sie bale co najmniej 30-
        40 cm, a nie cieńsze które wyglądają wg. mnie "letniskowo". Ponieważ
        koszt takich bali jest sporo większy niż najczesciej stosowanych ca
        24-28 cm to chyba jednak skoncentruję się na szkielecie
    • Gość: masa Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: *.telpol.net.pl 23.04.09, 10:18
      Witam,

Jesteśmy zainteresowani tematem. Proszę o szczegóły na masaarchi@gmail.com.
      Pozdrawiamy
    • Gość: Bartosz Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: *.icpnet.pl 23.04.09, 11:33
      Witam Panią,
      Z chęcią podejmę się tematu zaprojektowania Pani/Pana domu. Proszę o podanie na
      maila numeru telefonu bądź adresu mailowego celem skontaktowania się i
      zapoznania z Pani oczekiwaniami. Pozdrawiam,
      Bartosz
      bdj@o2.pl
    • Gość: architekt Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: *.icpnet.pl 23.04.09, 11:43
      Witam,
      Jestem zainteresowany tym ciekawym tematem, proszę o kontakt.
      Pozdrawiam,
      nsarchitekt@gmail.com
      • art-tu Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu 23.04.09, 14:32
        Z bali droższy, ale warto. Wiem coś o tym, sama kiedyś miałam dom szkieletowy- w momencie sprzedaży słyszałam pytania: "drewniany- czyli z bali czy nie daj bóg szkielet?".
        Miałam duże problemy ze sprzedażą, skusił sie człowiek po latach życia w Ameryce. Ja lubię budownictwo szkieletowe, ale przeciętny Kowalski nie ma zaufania. I słusznie, Polscy wykonawcy nie potrafią.
        Jest to system który wymaga wyjątkowo dobrych, starannych, solidnych wykonawców.
        Ponadto -moim skromnym zdaniem- my, Polacy, budujemy za duże domy (nie wiem co Ty planujesz), wiec potem "siadamy" na wykończeniówce. Bo to koszt najczęściej znacznie wyższy niż stan surowy. I zdecydowanie nie warto budować dużego, wykończonego wg polskich przyzwyczajeń domu. Warto pomyśleć o mniejszym, ale bardziej funkcjonalnym, wyposażonym w pompę ciepła, kolektory domu ale z bali.
    • Gość: a/fortes Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 22:07
      Fortes studio
      tel. 728891679
    • Gość: cyryl75 Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu IP: *.acn.waw.pl 26.04.09, 15:36
      501872111
    • Gość: Eryk Polecam GRW Planning&Architecture IP: 77.222.248.* 17.06.09, 12:56

Witam,

Polecam GRW Planning&Architecture.
      Miałem okazje z nimi pracować.
      Godni polecenia. Architektura, wnętrza i ogród.
      www.grw.com.pl
    • kitidani Re: architekt dom drewniany-nowoczesny Łódź poszu 17.06.09, 22:09
      Witam,
      Jestem architektem z uprawnieniami i niekonwencjonalnymi pomysłami.
      Jeśli jeszcze nie znalazł Pan architekta proszę o kontakt na maila gazeta.pl lub
      arch.e@tlen.pl
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka