qaz2510 30.08.09, 20:15 Poszukuje architekta, ktory zrobi projekt nadbudowy domu parterowego - Łomianki. Fajnie by było,żeby był w miarę tani - polecicie kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shimekk Re: Poszukuje architekta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.09, 21:23 W miarę tani to ile? 10 zł czy 10 000 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Poszukuje architekta 30.08.09, 21:29 nie wiem ile moze kosztowac indywidualny projekt wiec przyjmijmy ze poniżej średniej Gość portalu: shimekk napisał(a): > W miarę tani to ile? 10 zł czy 10 000 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADUKA architekci Re: Poszukuje architekta IP: *.chello.pl 31.08.09, 14:48 witam serdecznie jeżel ogłoszenie jest nadal aktualne prosimy o kontakt NADUKA architekci 605 060 794 biuro@naduka.pl www.naduka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: Poszukuje architekta IP: *.aster.pl 31.08.09, 16:03 Witam,zgłaszam się i obiecuję że jakóść projektu też będzie poniżej średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Poszukuje architekta 31.08.09, 17:50 spoko - może być raczej z klockowatej budowy domu nie da sie nic wykrzesać - a tu chodzi o to, żeby coś dołączyć do pozwolenia na budowe -wiec Twoj sarkazm jest nie na miejscu - jeśli się podejmiesz zrobienie projektu 4 scian do gminy to prosze bardzo - możesz nawet zrobić projekt baaaaaaaaardzo mierny. podejmujesz wyzwanie? Gość portalu: Architekt napisał(a): > Witam,zgłaszam się i obiecuję że jakóść projektu też będzie poniżej > średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Poszukuje architekta IP: *.media4.pl 31.08.09, 22:16 drogi Panie, ze wszystkiego da się coś wykrzesać, zwłaszcza, jeśli poszuka Pan dobrego, a nie najtańszego projektanta(dobry projektant wcale nie musi być najdroższy, choć to zależy co dla kogo drogie). Skoro Pan tak sądzi nic dziwnego,ze w naszym kraju powstają takie koszmary i gratuluję, szukajmy dalej najtańszych architektów, żeby złożyć byle co do urzędu Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Poszukuje architekta 31.08.09, 23:14 Szanowna Pani Rozumiem Pani rozżalenie , ale to chyba moja sprawa i moje pieniądze nieprawdaż? Mi zależy na rozbudowie, a cudować mogę sobie później z elewacją. ...jak to się brzydko mowi: "z g*wna zamku nie ulepisz", mi zależy na dostawieniu, a nie tworzeniu czegoś cudownego - dla mnie to ma być "strikte" prosta sprawa, pieniądze zaoszczędzone na "niepotrzebnym upiększaniu formy" wolę przeznaczyć na zrobieniu czegoś fajniejszego w środku. Proszę o konkrety a nie dyrdymały - z całym szacunkiem. Gość portalu: ella napisał(a): > drogi Panie, ze wszystkiego da się coś wykrzesać, zwłaszcza, jeśli poszuka Pan > dobrego, a nie najtańszego projektanta(dobry projektant wcale nie musi być > najdroższy, choć to zależy co dla kogo drogie). Skoro Pan tak sądzi nic > dziwnego,ze w naszym kraju powstają takie koszmary i gratuluję, szukajmy dalej > najtańszych architektów, żeby złożyć byle co do urzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Poszukuje architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:33 DOBRY I TANI ARCHITEKT GORZÓW UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO 61/312. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś