Dodaj do ulubionych

Poszukuje architekta

30.08.09, 20:15

Poszukuje architekta, ktory zrobi projekt nadbudowy domu parterowego - Łomianki.
Fajnie by było,żeby był w miarę tani - polecicie kogoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: shimekk Re: Poszukuje architekta IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.08.09, 21:23
      W miarę tani to ile? 10 zł czy 10 000 zł?
      • qaz2510 Re: Poszukuje architekta 30.08.09, 21:29
        nie wiem ile moze kosztowac indywidualny projekt

wiec przyjmijmy ze poniżej średniej
        Gość portalu: shimekk napisał(a):

> W miarę tani to ile? 10 zł czy 10 000 zł?
        • Gość: NADUKA architekci Re: Poszukuje architekta IP: *.chello.pl 31.08.09, 14:48
          witam serdecznie
          jeżel ogłoszenie jest nadal aktualne prosimy o kontakt

NADUKA architekci
          605 060 794
          biuro@naduka.pl
          www.naduka.pl
        • Gość: Architekt Re: Poszukuje architekta IP: *.aster.pl 31.08.09, 16:03
          Witam,zgłaszam się i obiecuję że jakóść projektu też będzie poniżej
          średniej.
          • qaz2510 Re: Poszukuje architekta 31.08.09, 17:50
            spoko - może być raczej z klockowatej budowy domu nie da sie nic wykrzesać - a
            tu chodzi o to, żeby coś dołączyć do pozwolenia na budowe -wiec Twoj sarkazm
            jest nie na miejscu - jeśli się podejmiesz zrobienie projektu 4 scian do gminy
            to prosze bardzo - możesz nawet zrobić projekt baaaaaaaaardzo mierny.
            podejmujesz wyzwanie?

Gość portalu: Architekt napisał(a):

> Witam,zgłaszam się i obiecuję że jakóść projektu też będzie poniżej
            > średniej.
            • Gość: ella Re: Poszukuje architekta IP: *.media4.pl 31.08.09, 22:16
              drogi Panie, ze wszystkiego da się coś wykrzesać, zwłaszcza, jeśli poszuka Pan
              dobrego, a nie najtańszego projektanta(dobry projektant wcale nie musi być
              najdroższy, choć to zależy co dla kogo drogie). Skoro Pan tak sądzi nic
              dziwnego,ze w naszym kraju powstają takie koszmary i gratuluję, szukajmy dalej
              najtańszych architektów, żeby złożyć byle co do urzędu
              • qaz2510 Re: Poszukuje architekta 31.08.09, 23:14

Szanowna Pani
                Rozumiem Pani rozżalenie , ale to chyba moja sprawa i moje pieniądze nieprawdaż?
                Mi zależy na rozbudowie, a cudować mogę sobie później z elewacją.
                ...jak to się brzydko mowi: "z g*wna zamku nie ulepisz", mi zależy na
                dostawieniu, a nie tworzeniu czegoś cudownego - dla mnie to ma być "strikte"
                prosta sprawa, pieniądze zaoszczędzone na "niepotrzebnym upiększaniu formy" wolę
                przeznaczyć na zrobieniu czegoś fajniejszego w środku.
                Proszę o konkrety a nie dyrdymały - z całym szacunkiem.

Gość portalu: ella napisał(a):

> drogi Panie, ze wszystkiego da się coś wykrzesać, zwłaszcza, jeśli poszuka Pan
                > dobrego, a nie najtańszego projektanta(dobry projektant wcale nie musi być
                > najdroższy, choć to zależy co dla kogo drogie). Skoro Pan tak sądzi nic
                > dziwnego,ze w naszym kraju powstają takie koszmary i gratuluję, szukajmy dalej
                > najtańszych architektów, żeby złożyć byle co do urzędu
    • Gość: MAREK Re: Poszukuje architekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:33
      DOBRY I TANI ARCHITEKT GORZÓW UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO 61/312.
      POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka