giwia 05.09.04, 23:24 Z treści postow rozumiem, że nie ufacie perfumom kupionym przez internet. Jest jakiś powód?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziereal Re: perfumy przeez internet?? 06.09.04, 00:22 hmm...prawde mowiac,nie bardzo iwem o czym piszesz:) biorac pod uwage..ze 3/4, albo 4/5 z nas kupuje perfumy na allegro, badz w internetowych perfumeriach (oczywiscie nie tylko, ale dużą część:)) Odpowiedz Link
szczekuszka Re: perfumy przeez internet?? 06.09.04, 09:20 Ja dotad kupilam chyba z szesc zapachow i przez sklepy internetowe i allegro. Przyznam szczerze, ze jakos latwiej mi wydac pieniadze podczas przelewu niz isc do sklepu i placic przy kasie;)). Oczywiscie pozostaje problem zawyzania cen przez sklepy, co oczywiscie naraza sie mojej kieszeni. Takze nie wiem, skad takie przypuszczenia:)?! Odpowiedz Link
giwia Deotyma to niestety nie imię 06.09.04, 09:31 tylko pseudonim literacki Jadwigi Luszczewskiej.Serdecznie pozdrawiam giwia Odpowiedz Link
szczekuszka Re: Deotyma to niestety nie imię 06.09.04, 09:55 giwia napisał: > tylko pseudonim literacki Jadwigi Luszczewskiej Wiem, ze to jej pseudonim:). Dlatego jest wypisany duzymi literami. Cytuje ja, wiec podalam takze jej pseudonim artystyczny:). Odpowiedz Link
charade Re: Deotyma to niestety nie imię 06.09.04, 10:36 A o które posty chodzi ? Bo nie rozumiem chyba. Poza tym nie rozumiem tej uwagi o pseudonimie, czy ma to coś wspólnego z kupowaniem perfum w internecie ? Odpowiedz Link
elve Re: Deotyma to niestety nie imię 06.09.04, 12:08 giwia chyba chciała sobie troszkę ponadinterpretować :) Odpowiedz Link