chatka_ A*Men B*Men Kingdom :))) 04.02.05, 21:13 Wrocialam wlasnie z łowów, chcialabym je wszystkie miec do uzytku wylacznie prywatnego, tzn. domowego :))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 05.02.05, 14:43 Wish Choparda! Dostałam wczoraj od Elve płynny puder do ciała z linii Wishowej i niebacznie posmarowałam się nim wczoraj na noc - odrobinkę. Pachniał dziko wściekle i intensywnie :))) Mam do kompletu jeszcze wodę perfumowaną, ale puder po prostu zbił mnie z nóg. Nie powiem podoba mi się - jakoś do tej pory miałam mieszane uczucia co do Wisha - wydawał mi się za słodki jak na moje potrzeby, i taki trochę zbyt chemiczny (zwłaszcza na początku). Dziś już od samego rana pachnę znów Wishem (kombinacją pudru i odrobinką EDP) - mocno, słodko, zniewalająco :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra L'Interdit Givenchy 07.02.05, 12:51 Kupiłam za grosze maleńką miniaturkę która okazała się być skoncentrowanymi perfumami :) Nabyłam z ciekawości - nie pamiętałam tego zapachu zupełnie, pamiętam tylko piekne Fluer D'Interdit, no i byłam bardzo ciekawa zapachu Audrey Hepburn :) ładny, kwiatowo pudrowy, ciepły, dość delikatny - bardzo kobiecy. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 07.02.05, 13:48 wygrzebałam hypnotic poison - świetnie się komponuje z ostrym słońcem :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Mania, Armani 08.02.05, 14:34 Zrobiłam dziś rzecz straszną - wylałam na siebie naprawdę dużą ilość tego pięknego zapachu (normalnie staram sie jednak nie przesadzać i psikam się raczej skromnie). Dziś dwa razy więcej Manii niż zwykle i co? Nadal słabo wyczuwam. Chyba muszę się pogodzic z tym ze to zapach blisko ciała... Odpowiedz Link
ilonacb Re: Love in Paris 08.02.05, 17:13 z próbeczki i sama nie wiem czy mi się podoba czy nie. Zapach mało charakterystyczny, dość przyjemny, ale bez szalenstw. Banalny po prostu i nudnawy na dłuższą metę. Raz na jakiś czas może być. Chyba jednak wrócę do Premier Jour :-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 08.02.05, 18:50 było yy, a na śledzika będzie organza indecence. zakochałam się w tym zapachu. Odpowiedz Link
damona Re: Dziś pachnę... 08.02.05, 20:04 zmrozonym Innocentem. Dzisiejszy prezent na okragle urodziny:) Odpowiedz Link
kalia_t Amor Amor, to jego dzien:) 09.02.05, 00:15 Od godziny wwąchuję się w EnJoy, boshe jaki on piękny:))) Odpowiedz Link