elve Re: Dzis pachne... 15.03.05, 11:49 na razie własnego pomysłu miksturą olejków zapachowych dodaną do balsamu. posmarowałam nogi, pachnie łądnie. ale to nie koniec na dziś :) Odpowiedz Link
oka5 Dune 15.03.05, 14:22 Ależ ten zapach jest uporczywy! Nie daje o sobie nawet na moment zapomnieć, a przecież to były tylko dwa malutkie psiki. Odpowiedz Link
modern_witch użyczylam nadgarstek Soni Rykiel 15.03.05, 19:09 Shalimar byl w pracy grzeczny, ładnie się zachowywał...;-) ale teraz mam dylemat, zrobiłam właśnie dobry interes wymieniając polowę 75-ki j'adore na więcej niż polowę 50-tki pomarańczowego sweterka...i oczywiście mam już ochotę na Sonię...ale Shalimar o tej porze najpiękniejszy... na razie Soni uzyczyłam jeden nadgarstek... Odpowiedz Link
chatka_ L'Instant EDT 15.03.05, 22:13 Mam wrazenie, ze blizej im do, meskiej wersji niz do EDP, co mnie cieszy! :) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 15.03.05, 23:33 od południa addictem - pasuje mi do przedwiośnia. Odpowiedz Link
luloo1 Le Feu light 16.03.05, 17:05 forevermore79 napisał: > kolejna odslona wiecznego watku. Dzis od stop do glow granatowa Dolce i > Gabbana- zel, woda, balsam. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dzis pachne... 16.03.05, 18:37 w pracy pomarańczowym sweterkiem Soni R, teraz...fryzjerska maseczką, ale nie będę jej niczym przebijać, bo mi zapach mnóstwo skojarzeń uruchomił... oczywiście zamarłam z nieinteligentną miną na fotelu, bo jak mi się coś przypomina zapachowo, to nie wyglądam na przedstawicielke gatunku obdarzonego lotną inteligencją...ale JUZ WIEM! Rocher miał kiedyś taka serię Folies de saisons, "jesień" byla niezła, korzenna i zużylam jej sporo, a potem dostałam od kogoś "zimę"...taka sobie była, troszkę mdła, kwiatowo-pudrowa, ale zużyłam przez sentyment do ofiarodawcy... no i tą "zimą" własnie ta maseczka pachnie... Odpowiedz Link
renia30 Escada Collection dzieki kochanej BALBINCE !!!!!!! 16.03.05, 18:40 Zapach cudny, nawet się nie spodziewałam, że aż tak bardzo! Balbinko - jesteś wielka! pozdrawiam r Odpowiedz Link
taje Ambre Sultan 17.03.05, 00:05 Jak zwykle ostatnio, to chyba moj HG :-). Robilam dzisiaj rozne probki wiec pachne rowniez mieszanka roznych SL etc. Niesamowite jak zapachy osadzaja sie na skorze - temat wieczoru to fiolki. Odpowiedz Link
nitulina Re: Raczej czym NIE pachnę... 16.03.05, 21:20 Wszystkim co mam po trochu i bólem głowy ;) Odpowiedz Link