lisabette Re: Dziś pachnę ... 24.06.05, 18:23 CK "Eternity Love". Moje ulubione letnie zapachy to Elizabeth Arden "Sunflowers" (zawsze kojarzyły mi się ze słodkim arbuzem;), Giorgio Beverly Hills "Giorgio Beverly Hills", Lancome "O oui". Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę ... 24.06.05, 18:55 Dolce Vita, tak na przekor zlemu nastrojowi Odpowiedz Link
fa25 Re: Teraz Gio, dzięki Fa :))))) nt 24.06.05, 20:09 Hop hop ! I jak się w nim czujesz po latach rozłąki ? Odpowiedz Link
merolik Re: Teraz Gio, dzięki Fa :))))) nt 24.06.05, 20:48 fa25 napisała: > Hop hop ! I jak się w nim czujesz po latach rozłąki ? Dużo w nim tuberozy, której myślałam, że nie lubię. Taak, ciekawe tylko dlaczego wciąż wącham nadgarstki :)))? Jest taki...miodowy. * dla Ciebie Odpowiedz Link
olesiam Fizzy Alyssa Ashley 24.06.05, 21:51 Dziwną probkę sie kupiło to i dziwnie sie pachnie:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ... 24.06.05, 23:58 YY, na nadgarstkach rockin' rio (nieee) oraz lucky day (tak!) Odpowiedz Link
renia.renia Egoiste - setny już test, wynik super, potem... 25.06.05, 07:25 ... chyba JPG Summer a wieczorem będą Ambre Sultan (wyciśnięte z próbki resztki). Odpowiedz Link
strega Re: Dziś pachnę ... 25.06.05, 12:00 Winter Delice. Jestem dzis w domu, wiec moge sobie pozwolic na ten zimowy zapach, a cynamon dobrze mnie nastraja :) Odpowiedz Link
charade niczym, bo jestem chora... mam co prawda 25.06.05, 14:13 dwa nowe nabytki, ale boję się używać, żeby się nie zrazić, o co łatwo w obecnym stanie Odpowiedz Link
renia.renia Re: niczym, bo jestem chora... mam co prawda 25.06.05, 16:13 Szaradko kochana, zdrowiej szybko !!! Buziaki r Odpowiedz Link
charade Re: niczym, bo jestem chora... mam co prawda 25.06.05, 16:20 Dzięki ! Mam taki zamiar, ale chorować w taki upał to naprawdę bardzo nieprzyjemna sprawa. Zwłaszcza, jak się miało piękne plany na weekend :( Odpowiedz Link
kalooo niczym-się weekenduje na końcu świata..;) 25.06.05, 17:50 mam stelle i miniaturke l'air du temps i miracle-padnie chyba w końcu na miracle;) Poza tym jadę dziś na wiraże jakieś i to ja za kółkiem,więc jak przeżyję to dopiero będzie cud!!;o ;) Odpowiedz Link
sorbet Zdrowiej szybko, bo lato Ci ucieknie:-P. Ja dziś 25.06.05, 18:20 w las poszedłem w Vettiveru, a z lasu wyszedłem w 24 Faubourg Hermesa, Le feu d'Issey Miyake :-) Odpowiedz Link
fa25 Re: niczym, bo jestem chora... mam co prawda 25.06.05, 20:53 No trzymaj się,skarbie, dzielnie i szybciutko wracaj do zdrowia ! Serdeczne buziaki dla Chorutka Fa Odpowiedz Link