elve Re: Dziś pachnę... 05.08.05, 20:57 Eau parfumee au the blanc Bvlgari. mrrrrrrrr :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Dziś pachnę... 05.08.05, 21:55 Rano Arielle Fragonard Po bardzo mini- zlocie w Łodzi-Jicky Guerlain,Champ-Elysee Guerlain, Flora Bella Lalique, Mahora Guerlain i z mnostwem papierkow w plecaku. Bardzo serdecznie pozdrawiam Renie i dziekuje za wspaniałe spotkanie:) Olesia Odpowiedz Link
renia.renia Olesiu - ja również baaardzo Ci dziękuję :o) 06.08.05, 08:54 Zlot był tylko dwuosobowy ;o) ale bardzo udany :o) :o*** rr Odpowiedz Link
modern_witch a w tej chwili jeszcze Micalef i Rosine;-) 06.08.05, 19:16 Gaiac oczywiście i... Rose d'homme;-) A jakie fajne te ostatnie;-) A jaką dużą próbkę dostałam;-) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... 06.08.05, 23:23 Shalimar Light rano bo jako jedyny nie wywołał u mnie mdlości. Ale po godzinie stwierdziłam że jest zbyt zimno i mokro, i użyłam ukochanego klasyka edp ;) Odpowiedz Link
benita5 poki co olejkiem Dermiki Rosarium, klarują sie pla 07.08.05, 11:02 plany to i bedzie decyzja czym sie "otulic" Odpowiedz Link
modern_witch Rose d'homme Rosine 07.08.05, 12:08 No i co, fajnie na mnie leży;-) A jaki kobiecy... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Rose d'homme Rosine 07.08.05, 19:37 po całym dniu już mnie trochę zmęczyły;-) fajny efekt na skórze, naprawdę milutka ta pudrowość, ale nosić na dłuższą metę bym jednak nie mogła... ale tak jak pisałam - zabawne są;-) Odpowiedz Link
kalia_t London Burberry dzięki Charade* 07.08.05, 13:19 a na nadgarstku cieplutki By:) Odpowiedz Link
kopciuszek82 YSL "In love again" wersja 2005 07.08.05, 14:39 jak zresztą od paru dni, dzięki Reni:-)))) Odpowiedz Link
kalooo Fleur d'Interdit+ 07.08.05, 20:15 kilka innych, które znalazłam podczas sprzątania i niniejszym doliczyłam się u siebie na stanie 57 flaszeczek...;] Ktoś zna dobrego terapeutę...?;> Odpowiedz Link
balbina_alexandra hehe niezła jesteś ;))) 07.08.05, 20:29 Ale nie przejmuj się - ciągle są tacy, co mają więcej od Ciebie, smoczą głową ręczę ;) Odpowiedz Link
kalooo Re: hehe niezła jesteś ;))) 07.08.05, 21:06 no dobra balbi-przyznaj sie ile tam u ciebie licznik wskazuje;))) ps. Masz @!;))) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: hehe niezła jesteś ;))) 07.08.05, 21:51 Na maila nawet już odpisuję bo jestem dziś w narkotycznym transie odpisywania na najbardziej zaległe maile ;)))) zaraz do Ciebie poleci mail z sekretnymi danymi! :* Odpowiedz Link
modern_witch Re: Fleur d'Interdit+ 07.08.05, 20:54 kalooo napisała: > Ktoś zna dobrego terapeutę...?;> Aż tak dobrego to nie znam;-P A ci, których znam, chyba by nie dali rady koleżance, z całym szacunkiem oczywiście;-) hihi... a ja miałam wczoraj wyrzuty sumienia za ten Gaiac i za dzisiejszą odezwę o Opium;-P Odpowiedz Link
kalooo Re: Fleur d'Interdit+ 07.08.05, 21:11 agni, mówisz,że jest aż tak źle..?! ;))) Odnośnie gaiac'a to Zbigniew Szanowny stwierdził,że mu pachnie aromatem do ciasta tudzież cynamonem...;] Nie ma to jak subtelne ujęcie w słowa czemu to agni się podoba..;) Ponadto trwały jest bardzo,bo jeszcze późnym wieczorem wyczuwał.;) Odpowiedz Link
modern_witch Aromatem do ciasta? 07.08.05, 21:24 Jakim? Może trzeba bylo parę flaszek aromatu kupić, taniej by wyszło. Kurczę, no, człowiek się nabiega za zapachem, wymarzy o nim przez kikadziesąt nocy i dni a proszę... A co do tego czy jest źle z Szanowną Panią, to gdzieżby tam! Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, chyba w tym przypadku to z nami obiema tak jest, hehe. No, ale tymi 57 flaszkami tos mnie nawet zadziwiła;-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Aromatem do ciasta? 07.08.05, 21:32 Też nie wiem skąd mu się ten aromat do ciasta wziął...;> Ja się już nie wypowiadam,bo tenże sam Szanowny Pan stwierdził,że najczęściej kojarzony przez niego zapach (bo z cyferką;]),czyli Chanel nr 5 "pachnie fajnie proszkiem do prania"...;] Nie ma to jak odpowiednie rzeczy dać słowo;) Odpowiedz Link
senta Re: Aromatem do ciasta? 07.08.05, 22:08 Scent, Costume National-niestety tylko probka:((( Odpowiedz Link
sliwkaa Kalooo;-) 08.08.05, 15:01 zerknij sobie na forum uroda... ilość posiadanych przez Ciebie perfum zadziałała niektórym bardzo na nerwy ;-)) ze też ludzie nie mają innych problemów..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27456141&v=2&s=0 Odpowiedz Link
kalooo Re: Kalooo;-) 08.08.05, 17:12 Mój Boże,co za skrajny debilizm,że się tak wyrażę... Naet nie pomyślałam,że takie buractwo może czytać to forum...;[ Balbi-miałas rację,ja o tym nie pomyślałam...;( Nieważne. Dzięki info od Olesi podłączyłam się do netu i odpisałam,zresztą nieważne-za 240 km będę poza Polską i moje wakacje upłyną pod znakiem Eau Belle d d'Azzarro,DKNY,Eau Torride [dziś;)], Image i pewnie jakimś nowym nabytkiem;) Pozdrawiam wszystkich!;* Odpowiedz Link
sliwkaa Re: Kalooo;-) 08.08.05, 17:14 zatem miłego urlopu ;-) a na takie posty po prostu trzeba całkowicie ignorować ... ;-)) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Kalooo;-) 08.08.05, 18:42 No, cholera jasna!!! Jakby ktoś pytał, dlaczego się obraziłam na Urodę, to tam jest odpowiedź!!! Trzymajcie mnie, bo zaraz tam wejdę i chyba awanturę zrobię!!! Kaloonia,nie przejmuj się! W przeciwienstwie do autorki tamtego wątku masz sporo nie tylko na półce, ale i w głowie... a niektórzy nie mają przede wszystkim w głowie (na półke im nie zamierzam zaglądać, ale do głowy czemu i nie... chyba szkoda czasu jednak)... Odpowiedz Link
renia.renia Re: Kalooo;-) 08.08.05, 19:41 Kaloonia - niektórzy po prostu muszą dowalać innym, niezależnie na jaki temat. Osobniki takie charakteryzują się niskim poczuciem własnej wartości, pustką w głowach oraz chronicznym brakiem przyjaciół. A twarze mają czerwone z zacietrzewienia lub zwykłego buractwa ;o) Nic im do nas! Miłego wakacjowania - ale Ci zazdroszczę ! cmoki rr Odpowiedz Link
modern_witch Gaiac;-) 08.08.05, 09:07 A tak w ogóle to chciałam złożyć protest! Jest zimno, paskudnie i ja się tak nie bawię! I jeszcze mi przez to chłop na obóz nurkowy nie pojechał i będzie się snuł po domu obrażony na cały świat, bo to oczywiście dziejowy spisek zorganizowany w tym celu, żeby on nie pojechał! A tak się cieszyłam, że sobie sama pomieszkam... Ja się KATEGORYCZNIE DOMAGAM POWROTU LATA!!! BO ZACZNĘ SŁONIKA UŻYWAC!!! Dzis już w swetrze idę do pracy zresztą.... Odpowiedz Link
modern_witch a tak w ogóle to coś mnie uczula:-( 08.08.05, 09:11 ale mam nadzieję, że ta wczorajsza męska róża... niech Gaiac nawet nie próbuje, bo i tak go będę nosić! Odpowiedz Link
addinka too much champs elysees 08.08.05, 12:38 bardzo odpowiednie na taką pogodę i nie mdlą mnie jak klasyczne champs elysees Odpowiedz Link
mangos Deci Dela 08.08.05, 15:36 ...dziś zdecydowanie ładniej,ale nie jest to 100% mój zapach. Odpowiedz Link