rawita Czarrrrrnym kaszmirem :) 03.10.05, 17:18 ale z kadzidlanych jednak bardziej podoba mi się Nu. Jednak czuję się trochę ze sobą jak w kaplicy cmentarnej. Odpowiedz Link
elf.woman kyoto... 03.10.05, 18:07 ...listopadowo i cmentarnie, acz w pozytywnym sensie (!). nie mogę oderwać nosa od nadgarstka. Odpowiedz Link
olesiam Royal Pavilon Etro+ 03.10.05, 19:26 Dior Homme, JPG2, stara Mania, Messe de Minuit Etro, absolutem jasminu i milionem olejków (pozdrawiamy Aldusem:) Odpowiedz Link
kalooo Extravagance + 03.10.05, 19:54 przefantastyczne olejki przefantastycznego pana;))) No i oczywiście Shiseido Feminite du Bois+ Rosamor OdR + MyQueen -mój absolutny faworyt jesiennych nowości jak na razie;) Olesiu-dziękuję najmocniej za użyczenie karty sephorowej w celu wiadomym;))) Cmok wielki!;* Odpowiedz Link
mrouh frrrr... uleciało.... było la chasse aux papillons 04.10.05, 09:27 Buro i ponuro dziś, zmusiłam się do wstania rano i chciałam sobie humor poprawić, skropiłam nadgarstki La Chasse aux Papillons. Przez chwilę było pięknie, ale godzinę potem nic już z motylków nie zostało... buuuu, tak mi się to podoba, a tak NIE pachnie! Na narzuconym swetrze do dziś (od przedwczoraj:-)) czuć enjoy. Jak będę szła do pracy to chyba poprawię go jeszcze dwoma psikami. Odpowiedz Link
merolik Re: teoretycznie Paris Roses En. a praktycznie - 04.10.05, 13:06 niczym, bo ja tego zapachu nie czuję na sobie :(( Rozważam rozstanie... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę 04.10.05, 13:42 Flowerbomb. najpierw bardzo fajny, słodki i wcale nie kwiatowy, potem troszkę chemiczny się robi. Odpowiedz Link
olesiam Parfum Gres Paris, jakiś miejscowy wyrób:) 04.10.05, 13:50 malenstwo od Kaloo:)początek podobny do Jicky, taki staromodny... Odpowiedz Link
chatka_ Elixirem szczescia :) 04.10.05, 18:42 Doszly dlugo wyczekiwane dwie sztuki Elixiru Sensuel Chanel 5, zaraz sie ze wszystkimi trzema obfotografuje :)))) Odpowiedz Link
chatka_ Re: to do Chatki i zdjęcie oczywiście :)) 04.10.05, 20:02 Aha :))) Dwa zostaja u mnie, flakoniki oczywiscie, ale trzeci faktycznie jest do oddania, z tego co wiem Merolik nie moze sie juz doczekac :))) Zdjecie obiecywuje w pozniejszym terminie, dopiero film wlozylam do aparatu :) Odpowiedz Link
merolik Re: to fakt, że nie mogę się doczekać :)) 04.10.05, 20:34 chatka_ napisała: > Aha :))) Dwa zostaja u mnie, flakoniki oczywiscie, ale trzeci faktycznie jest > do oddania, z tego co wiem Merolik nie moze sie juz doczekac :))) Zdjecie > obiecywuje w pozniejszym terminie, dopiero film wlozylam do aparatu :) Elixiru i spotkania :)))* Odpowiedz Link
modern_witch Re: zamawiam jedno do kolekcji :))) 05.10.05, 09:10 to ja też proszę zdjęcie, a co, poprawię sobie humor. Z jednego zdjęcia z Królem Slońce zrobiłam sobie tapetę w kompie, wszyscy mogą teraz widziec jaka jestem stuknięta;-P Odpowiedz Link
anniehall78 Pamplelune 04.10.05, 19:16 no i całe szczęście, że wczoraj nie ulżyłam sobie pragnąc jak najprędzej zakopać fiolkę w ogródku (i to wcale nie z nadzieją na wykiełkowanie...), dziś zapach powędrował na listę moich marzeń.... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę 04.10.05, 22:01 Caly dzień Mat Le Rouge od Benity ;-*** (a dziś wtorek, wiec było to ryzykowne, hehe). Fajny, subtelny, wdzięczny, dobrze się nosił i wcale nie jestem zmęczona nawet, choć dopiero do domu weszłam. Benitko, dziękuję, nie tylko za Mata;-) A w skrzynce zastalam paczkę od Giwii i czego tam nie było... zaraz będę na stosownym wątku dziękować. Fiołki na wszelkie możliwe okazje,hehe - do wąchania oczywiście, ale i na zimną podłogę, do ssania, (a zgadujcie, co to, jak te ostatnie schowam sama przed sobą, to może nie powyżeram wszystkich i na zlot przyniosę) i rózne inne cuda;-) - sama się głowiłam, co to może być jak mi Giwia napisała, co mi wysyła, tylko "malutkie czerwone drzwi" zgadłam dobrze, ale fiołkow na zimną podłogę nie rozszyfrowałabym, hehe) No to w tej chwili na łapce mam Red Door, zaraz wskakuję do wanny a potem będę w fiołkach od stóp (dosłownie, dosłownie, hehe) po głowę;-) Odpowiedz Link