nitulina Re: Cinnabar ...kościół w 100% 21.10.05, 18:01 Katolicki kościól na prowincji, żadne inne kadzidlane nie mogą się z nimi równać pod względem swojskiej "kościelności" Odpowiedz Link
chatka_ Re: Cinnabar ...kościół w 100% ;) 21.10.05, 18:40 w 99 %, bo na poczatku czuc Coca-Colę :)))) Odpowiedz Link
nitulina Re: cola;) 21.10.05, 18:47 A to całkiem po afrykańsku ;) niby busz i nic ale reklama coli jest ;) Odpowiedz Link
vanilia72 Cerruti Image 21.10.05, 19:50 na lewym nadgarstku i ja nie wiem czy ja dobrze czuję ale dla mnie to jest Eclat D'Arpege no zgłupiałam Odpowiedz Link
biel33 Re: Cerruti Image 22.10.05, 22:51 Jakby to bylo Eclat to bym nie oddala:)), bo to jeden z moich ulubionych choc mocno na mnie ulotnych. Ile nosów tyle odczuc , pozdr. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Brit Red 21.10.05, 19:53 ... na szaliku pachnie mi niesamowicie, bo zmieszał się z Gwajakiem, którego testowo nosiłam próbkę wczoraj. Na sobie nic nie czuję, ale chyba nie doszłam do siebie po chorobie jeszcze, gorzej że jakąś podejrzaną wysypkę dziś dojrzałam na własnej szyi... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 21.10.05, 23:23 cały dzień Palisandrem, zbieram za niego komplementy;-). Nawet moja mama, ktora wąchala go kiedyś z butelki krzywiąc się mimo woli, dziś zapytała, czym tak pięknie pachnę;-) z satysfakcją jej wyjaśniłam. Prezent imieninowy się podobał. Na niej to Rosine dość słodkie jest, ale ładne. Muszę kiedyś się u niej psiknąć. Dziś trochę głupio by było... Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... 22.10.05, 10:34 Angel Violette, taki ładny dzień, mam ochotę na coś w tym stylu;-) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 22.10.05, 11:50 póki co zmęczyłam w końcu próbkę Euphorii - przyjemna, ale byle co... a na wieczorną imprezę zamierzam się zmaniaczyć :D Odpowiedz Link
forevermore79 Na razie Goutal Nuits d'Hadrien+ 22.10.05, 15:12 ciekawy, cytrusowy zapach- ale o skandalicznej trwalosci, wlasnie koncze probke od balbiny- a wieczorem- planuje Gucci PH, moj najnowszy nabytek. Milej imprezy w rytmie czarnej Manii, ja przez weekend bede tonac w papierach :-) Odpowiedz Link
kalooo Essencia de Duende- po basenie w sam raz;))) 22.10.05, 20:35 +pozdrawiamy gorąco Olesię pachnącą Champs Elysees, bo jej forum postów nie chce przyjmować;> Odpowiedz Link
giwia blog literacki 22.10.05, 19:05 Sorbecie , brawo za propagowanie "b.l" dziś polecany b ciekawy. SZkoda tylko,że opisane procesy to w minimalnym stopniu wina naszych ministerstw.Siły potężniejsze niż nasze ministerstwo formują młodych ludzi na użytecnych idiotow ( ich rodzice, marzący o sukcesie pociech-tez) Odpowiedz Link
sorbet Re: blog literacki (off topic:-) 22.10.05, 20:19 Dzięki:-) Przekażę Twoją opinię Autorowi. Odpowiedz Link
vanilia72 Desnuda znowu + Image 22.10.05, 19:33 dziś trochę lepiej, ale nadal czuję Eclat D'Arpege i nadal nie wiem czy tak ma być ?? Odpowiedz Link
staua Re: Dziś pachnę... 23.10.05, 05:12 Coco Mademoiselle. Mam od wczoraj (po przeczytaniu kolejnego o nim watku sprawdzilam i zdecydowalam, ze podoba mi sie bardzo, na poczatku swiezy, ladnie sie rozwija i jest cieply). Upodlenie mnie nie interesuje - w Stanach zreszta chyba nie jest to az tak popularny zapach. Odpowiedz Link
merolik Re:Madness i balsam Winter Sensation Avonu; ... 23.10.05, 09:57 niezła mieszanka. Sam balsam miał być "spicy" ale nie jest, niestety - jego zapach przypomina mi kisiel. Madness wyrównuje brak pieprzności :))) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę...musem cynamonowym 23.10.05, 10:19 Variete, Dermiki faaaaaaaajnie Odpowiedz Link
chatka_ J'adore i 24 faubourg :)) 23.10.05, 11:27 Lubie polaczenie tych dwojga, piekny wrzesniowy bukiet, jesienne kwiaty (Hermes) i babie lato (Dior). Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę... Musc Ravageur;-) 23.10.05, 12:24 Boski jest po prostu... nawet chwilę po nalożeniu... a wiem, że po godzinie będzie jeszcze piękniejszy;-) Odpowiedz Link
senta Musssssss..Dermiki:) 23.10.05, 13:04 ja tez!:) plus kawa z cynamono-kardamonem..Zero energii:( Odpowiedz Link
benita5 Re: Musssssss..Dermiki:) 23.10.05, 13:30 na mnie musy Dermiki nie pozostaja niestety zbyt dlugo;) ale i tak lubie i sie musuje namietnie:) Za to dzis rozpieszczam sie kremem Intution;) a powera mam jak po beczce Redbula:o) Odpowiedz Link
nitulina Re: LouLou echhh ;) 23.10.05, 17:52 Wczoraj stałam się posiadaczką... Wszystkie wspomnienia z "młodości" wróciły Odpowiedz Link
modern_witch idę spać pachnąc czekoladą na odstresowanie... 24.10.05, 00:23 "deserem do kąpieli" Bielendy, sama pewnie bym sobie nie kupiła, ale zostalam obdarowana i to od razu dwoma, czekoladą i amaretto, tymczasem jedyne, które mi się jeszcze w miarę podoba, to malibu;-) czekolada jest kiepska, pachnie nie jak czekolada a bardziej jak takie kakao dla dzieci z odżywką witaminową... miałam takie w dzieciństwie, nie smakowało. Ale czekolady mi dzis trzeba, za jednym zamachem pochłonęłam trzy porcje ciastka z musem czekoladowym... więc i do kąpieli z tym wlazłam... a teraz idę spac, bo mi się w głowie kręci, zapewniam ze nie od czekolady dobranoc państwu... taa, jutro się mamy szansę obudzić w "nowy wspaniałym świecie" brrr!!! Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dziś pachnę...Pradą 24.10.05, 08:45 głowa mnie boli... calą noc nie spałam Odpowiedz Link