glassempire Re: Dziś pachnę... 06.11.05, 10:52 Femme - Lagerfeld, moj ostatni faworyt. Odpowiedz Link
modern_witch Na nadgarstki trafiło Mitsouko z próbki...+ 06.11.05, 16:13 ... niepoprawna jestem, miał być spokój dziś. Wiecie co, my to chyba jak dzieci czasem jesteśmy, no! Tylko zamiast ciąglego sięgania do pudła z cukierkami sięgamy do skrzynek z próbkami albo na półkę;-) i jak dzieci pewnie sobie powtarzamy, że "to już ostatni na dziś";-P Ale musiałam Mitsouko sobie przypomnieć... jak czytałam wątek o spacerze na bagnach i post Marli... ale nie, mój spacer nie pachniał Mitsouko Odpowiedz Link
mangos Rano Nu, potem Shiny Creation na wizytę u teściów 06.11.05, 17:47 ... a teraz Black Cashmere. I nadal mam ochote wąchać to i owo. Odpowiedz Link
toula Re: Charles Joursan The Parfum - Renia*** 06.11.05, 18:11 Jourdan, ma sie rozumieć :-) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Rano Nu, potem Shiny Creation na wizytę u teś 06.11.05, 19:36 Malgos, musze odszczekac to co powiedzialam o So Magic, bzdura, ze sa podobne do La Perla :) Sa duzo bardziej różane. Gdyby zmieszac Shiny Creation z Paris efekt bylby zblizony do So Magic :) Odpowiedz Link
chatka_ Poteżną dawką pomarańczy, takiej jak w + 06.11.05, 23:25 Orange Magnifica - Splendor E. Arden. Ide sie zmyc, niby zapach wieczorowy, ale na tance sie raczej dzis juz nie wybieram ;) Odpowiedz Link
benita5 Re: Scent Intense- na bardzo wazny dzien :-) 07.11.05, 10:23 No to powodzenia! Znajac Ciebie ten Scent to swoisty talizman zapachowy a i tak wszystko pojdzie gladko;) Odpowiedz Link
benita5 Odrobine Slonika na dobre samopoczucie 07.11.05, 10:28 i do zneutralizowania( albo spacyfikowania woni) tych wszystkich medykamentow kt pochlonelam, w szczegolnosci tymiankowych tabletek na gardlo i wszelakich syropow ktorymi sie racze ;o) Poczatek sezonu a mi juz gardlo padlo:( No nic ale ze sloniem dajemy rade;o) Odpowiedz Link
chatka_ Sonia Rykiel Woman, Kenzo d'Ete i Jungle 07.11.05, 14:47 Przypadkowo znalazly sie na nadgarstach, po prostu przyszly poczta wszystkie trzy na raz, ale wspaniale sie uzupelniaja! Odpowiedz Link
anniehall78 Iris Poudre 07.11.05, 17:25 ...powoli łagodnieją, powoli dochodzę do siebie..... Odpowiedz Link
vanilia72 Re: Dziś pachnę...Desnudą od rana+ 07.11.05, 17:27 a teraz jeszcze Flowerbomb Odpowiedz Link
modern_witch Arabie i Ambre Sultan w wersji pre-perfume+ 07.11.05, 21:01 Daim Blond w wersji normalnej + Angelique sous la pluie FM (dobrze napisałam, Kalooś?) +... oj nie pamiętam, coś jeszcze;-) Uwaga, Arabie w tej wersji chyba nie uczula:-) Odpowiedz Link
kalooo Re: Arabie i Ambre Sultan w wersji pre-perfume+ 07.11.05, 21:17 Oczywiście,że dobrz-tylko maleńkie S na końcu Angeliques,ale czym jest małe s wobec całego zapachu;))) Super jest,nie?;D Odpowiedz Link
graza4 Re: Arabie i Ambre Sultan w wersji pre-perfume+ 07.11.05, 21:21 Ja już niestety zmyłam, chcąc niechcąc, Ambre Sultan i Arabie, ale Dzing! został na przedramieniu i doprowadza mnie do pozytywnego szału! Strasznie mi sie spodobał, ale dopiero po prawie godzinie :). I Arabie miło mnie zaskoczyło, osławiony kurczak przemknął niezauważony ;) Odpowiedz Link
modern_witch tak straszycie tym kurczakiem i straszycie;-) 07.11.05, 21:31 może ja już nie pamiętam po tylu latach, jak kurczaki smakują;-P Dla mnie Arabie to figa i śliwka kalifornijska z jakimiś brunatnymi przyprawami, a potem ładny sandałowiec... Taaa, zarażam Dzingiem, uwaga, kontakt ze mną grozi zarażeniem;-P Odpowiedz Link
chatka_ Agni blagam! 07.11.05, 22:15 Nie wysylaj mi probki w tym miesiacu, albo wyslij ;))) Odpowiedz Link
chatka_ Biramane 07.11.05, 22:17 Dla mnie to zapach Londynu, egzotyczny i wybujaly jak Harrods ;) Chyba tam dostalam probke. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Agni blagam! 07.11.05, 22:20 hahaha ma się ten sadyzm wrodzony... w środę idę na pocztę Odpowiedz Link
kalia_t Wróciłam:))) Fluidem Iceberga na powitanie:) 07.11.05, 23:45 Na łapkach testuję Brit Gold(coś pomiedzy klasykiem a Addictem), Chanel Chance EDP(typowo Chanelowaty i dośc elegancki, ale nie rzucił na kolana) i bardzo urzekający zapach Ferre( wyjatkowa świeżość z piękną i elegancka różą oraz jaśminem). Odpowiedz Link