wild_daffodil valentino absolu, kingdom, krizia, rochas absolu 31.05.06, 22:57 poszukiwane probki/niewielkie ilosci Odpowiedz Link
homyk Re: valentino absolu, kingdom, krizia, rochas abs 31.05.06, 23:14 Jeśli szukasz Krizii z białego stożka, to mogę Ci zrobić i wysłać małą próbkę :) Odpowiedz Link
panisiusia Lolita 01.06.06, 01:28 Odkupię niewielką ilość:) Może komuś się kończy i już nie może znieść(chętnie uwolnię), a może ktoś wie, że i tak kupi następny flakonik (będę wdzięczna). Dzięki! Odpowiedz Link
m23p31 Re: Lolita 01.06.06, 08:29 hej, ja mam koncowke w 30 ml buteleczce, jakies 8 ml bedzie:) Napisze @ Odpowiedz Link
eviann Re: Lolita 06.06.06, 16:35 Mam dwie probki do psikania a mi zupelnie nie podchodzi ten zapach.Napisz jak cie jeszcze interesuje. Odpowiedz Link
anniehall78 Re: Poszukiwane... 01.06.06, 01:42 poszukuję po kropli do testów: Etra Bahiana Bois d'Iris Bandit Magie Noir Ciel Scent, scent Intense Miyako Annayake The Brun Fleur d'Interdit Duel Hivier Zen My Queen.... (auć!) oraz niezmiennie, usychając, wariując: CdG Jaisalmer, Kyoto, Ouarzazate, Avignon...... a także jakichś resztek, odlewki (10-30ml) Messe de Minuit... ot, tak.... nie mogę spać i sobie marzę..... Odpowiedz Link
ivanka333 angel innocent 01.06.06, 08:24 poszukuję do testów próbeczki angela mam się czym odwczięczyć, pozdrawiam Odpowiedz Link
achemiczka Re: Poszukiwane... 01.06.06, 08:57 Poszukuję: Cerutti Image, Oxygene, Lalique by Lalique, Stozek Miyake, Eau de Dolce Vita, Pure Poison, Mam Molinard Cinnamon, Too Much (oliwka nawilzajaca) Abril, Oscar de la Renta, Eau Torride, DIOR ME DIOR NOT Odpowiedz Link
wiolinka100 Poszukuję małe ilości: 01.06.06, 10:24 Poszukuję : Safari, Le feu light, Bandit, Elixir sensual, Fleur de desirade, Volupte, Sun, Yvresse, Fleur de diva, Cabotine Mam : Cashmere Mist Essence Boudoir Mania Lumiere, AA Lilia Bella Desnuda, Libertine, Obsession Eau Ressourcante - rebalancing ( niebieska woda clarinsa) Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewpiot Dużo próbek-oferuję i poszukuję do wymiany 03.06.06, 00:27 Posiadam probki: ( niektóre prawie całe, niektóre tylko kropelka): Cabaret -Gres Omnia crystalline-atomizer Chanel n19-atomizer AA Pampellune Lumiere Rochas Eau de Merveilles-atomizer Cool water Davidoff Armani Code-atomizer Relaxing Shiseido-atomizer Fendi Fendi-atomizer oraz: Cabochard Miniatura 5ml Belle de Minuit odlewka 3ml w atomizerze Poszukuję: Krizia-stożek Celine-Celine i Oriental Summer Yohii Yamamoto 24 Faubourg Sisley: Eau de Champagne, Eau de Soir Safari Laurent Premier jour Maile proszę kierować na adres: ewa@zwierzynski.home.pl Odpowiedz Link
alixana Re: Vicolo Fiori,Libertine, Anglomania... 03.06.06, 13:35 Mangos, Vicolo Fiori pojawiło się ponoć w Quality, może napisz do nich z prośbą o próbkę, lub jeśli wolisz, zamów pełnowymiarowy flakon. Anglomanię widziałam w Krakowie w sklepiku z perfumami przy dworcu PKP. Właściciel dał mi wizytówkę, deklarując, że moze żądane zapachy sprowadzać, ale podobno nie odpowiada na maile, niestety :( Odpowiedz Link
chatka_ Re: Vicolo Fiori, Dune :))) 03.06.06, 14:08 Tak ladnie o nich piszecie, oddzwieczyc sie bede miala czym :))) Odpowiedz Link
madllen Re: Vicolo Fiori:))) 04.06.06, 11:42 Mangos, Chatko, poproszę o adresy na gazetową- służę próbką VF:) Odpowiedz Link
tamara222 odkupię... 04.06.06, 09:27 każdą ilość Sergio Tacchini Donna a także koncóweczki Carolina - Carolina Herrera, burberry brit, DKNY- be delicious :) Odpowiedz Link
kate19800510 Re: Poszukiwane... 04.06.06, 15:05 Chetnie odkupie ilości do 35 ml : Cacharel Amor Amor D&G Light Blue Gucci Envy me 2 Gucci Rush 2 Jesli ktos ma ochote sprzedac to prosze o kontakt na maila: kwesolowska@o2.pl Odpowiedz Link
ja_sylwia Poszukuję do testów.. 04.06.06, 20:13 1. Scenta klasycznego 2. Króla Słońce:) 3. Pythona 4. Tygrysa 5. Le Feu a odkupiłabym reszteczki Desnudy... Odpowiedz Link
dortii Jette Joop, Eden, Angel Innocent. 05.06.06, 08:39 Może Ktoś dysponuje próbką lub końcówką perfum Jette Joop, Eden, Angel Innocent? Chętnie odkupię!!! Odpowiedz Link
ivanka333 angel innocent chętnie odkupię 05.06.06, 10:44 może komuś znudził się zapach może być jakaś końcówka, pozdrawiam Odpowiedz Link
lesbelles Anglomania, Bahiane, Idole de Lubin 05.06.06, 14:59 jak w temacie :-) Moja wdzięczność się zmaterializuje :) Odpowiedz Link